Hjemme-fitness i en dårlig økonomi

I Todaya verden økonomien har taget en vejafgift på os alle. Folk mister deres job eller bliver afskediget. En masse off mennesker canÂ't endda råd til at sætte mad på bordet endsige have råd et motionscenter medlemskab. Kom din ernæring kan også være meget udfordrende, hvis du ikke kan købe de rigtige fødevarer. Kan tale om, hvordan du kan opbygge dit eget hjem fitness center og få den rette ernæring med ud at sprænge dit budget. Nogle af de ting, vi vil tale om måske endda give dig stor øvelse uden at vide det.

Byg dit eget hus fitness center behøver ikke at være meget dyrt. Du kan lave på grund med enkle håndvægte og en træningsbænk. Der er flere øvelse rutiner, du kan gøre lige med alene dette udstyr. Stretch bands er en anden kilde, der giver dig utrolig styrke og strækøvelser. Du kan bruge dem med en dør måde eller bare rundt om dine fødder. Ved at gøre båndene kortere kan du øge vægten modstand og få utrolige muskel toning øvelser. Brug af video og dvd-rutiner giver dig også med fagfolk, der kan lære dig og arbejde med dig, når du komme i form. Hvilken nogensinde trin du beslutter at tage sandsynligvis ikke bryde banken. Hvis du har lidt penge at bruge, vil bruge dem på et løbebånd eller anden form for elliptiske maskine får dit hjerte går godt. Hvis din tænker at dette ville være til dyre bare sammenligne det med den gas, du ville bruge, og omkostningerne medlemskab. Hvis du har en familie kan det være endnu dyrere. Under et hjem fitness center er en fantastisk måde at få hele familien sammen og i form. Det holder dem også af at sidde og lave ingenting.

Den næste ting, vi har brug for at tale om, er ernæring. Kom din ernæring og ikke at have en massiv købmand regningen kan være udfordrende. Men jeg har en stor svar til mindre købmand regninger. Dyrkning dine egne i din egen have. Dette kan være meget givende. Grøntsager altid synes at smage 100% bedre, når du vokser det selv. Det gode ved at have din egen have er du beslutte, hvad grøntsager er i det. Den anden fordel ved at gøre det selv er du nødt til at gøre det arbejde, tilling, plantning, lugning, og høst. Før du ved af det, du lige holdt selv aktiv og sandsynligvis fik passe i processen. Din familie vil også elske det, ser haven vokse og børnene vil lære at skabe en have. Med den måde, verden er i dag, er det meget vigtigt, at vi alle ved, hvordan man dyrker en have og lære at overleve, hvis vi ender med at leve i en mangel på fødevarer i verden.

Den nederste linje for at eje dit eget hjem fitness center er bekvemmelighed og ikke bruge en masse penge. Convenience er noget, vi endnu ikke har talt om. Der er mange ting, der kan ske som vejr, arbejde, eller endda ikke ønsker at klæde sig for at gå til klubben. Stående i linje for at få en træning i kan også gøre du blot ønsker at give op. Kom din rutine i og gjort hurtigt er meget vigtigt i Todaya verden.

Jeg er over 40 år og har kæmpet med min vægt og sundhed hele mit liv. Jeg har lavet ændringerne som jeg har foreslået, og har haft enorme resultater ved slankekure og motion. Jeg har udstyr og programmer på min hjemmeside, som du kan bruge til at skabe en sund livsstil.