Hjem School: Valg af det rigtige gruppe Tips

Undervisning A Life Lesson er ikke altid let

Der er en vigtig ting at huske om at deltage i en co-op: Nye medlemmer kan og vil deltage på et givet tidspunkt. En vigtig liv lektion du måske nødt til at lære dine børn at lære at arbejde fredeligt med et nyt medlem, som du i første omgang svært ved at komme sammen med.

Lad os forestille os, at du har tilsluttet en co-op og bygget mange nye og værdifulde relationer. Faktisk har hele co-op vist sig at være en af ​​de smarteste ting, du har ændret, siden du begyndte Hjemmeundervisning. Så en dag, er du introduceret til et nyt medlem. Straks du indser, at de to af jer har absolut intet til fælles ud over de fælles homeschool mål.

Din undervisningsstil er laid back, så dine børn til at guide retning af læringsprocessen, mens de andre kvinder er struktureret, lærebog-orienteret, og foretrækker lærer-rettet lektion planlægning - og hun prøver at påtvinge disse tankesæt på hele co -OP. På dette tidspunkt har du to muligheder: du kan løbende bestride det nye medlem undervisning stil, kæmpe hendes forslag og give en negativ rolle modellering for dine børn. Efter at have tilbragt så meget tid på at forsøge at lære positive karaktertræk til dine børn, din negative adfærd straks modsige og miskreditere alle dine pædagogiske indsats.

Den anden, mere produktive valg ville være at overholde denne nye medlem af din co-op og dele dine egne styrker og motivationer til din undervisningsstil. Den unikke og virkelige liv træning at både du og dine børn vil dele så du med succes erobre denne personlige udfordring bliver en lektion i god vilje og respekt, der vil vare hele livet.

Børn har brug for Kvalitet rollemodeller, Homeschool Grupper give en række at vælge imellem

En af værdierne af en homeschool gruppe er eksponeringen dine børn vil nyde, når de interagerer og lære med andre forældre og medlemmer af gruppen. Hvis du opdager, at du har tilsluttet en arbejdsgruppe co-op, hvor forældrene aktivt udveksler undervisningen rolle med hinanden, hver udnytte deres egne personlige styrker og kompetencer, vil dit barn få gavn af mange forskellige undervisningsmetoder, som de behandler og vokse fagligt.

Hvis du er en enlig mor, at deltage i en co-op med fædre, der aktivt blive involveret med den studerende læringsmål kan give en positiv rollemodel for dine børn. Co-ops kan være afgørende for succes for mange homeschool programmer, da de giver et mødested for samme sind at dele og udforske nye koncepter og ideer.

For forældre som lærere, co-ops giver mulighed for at brainstorme om tematisk pensum enhed, da de kommer til at arbejde sammen for at tilbyde uddannelsesmuligheder, der er uden for den generelle akademiske kassen. Med forældre arbejder som et team kombinerer deres individuelle færdigheder og deling i skabelsen af ​​uddannelsesmål, mål og målinger for succes, de overordnede bestræbelser på co-op skabe et miljø, der svarer til en udvidet familie.

Som alle arbejder sammen, bliver hvert medlem investeret i de positive resultater. Denne form for co-op opfordrer forældre til at skabe en læseplan, der er blandet, ikke blot med købte materialer, men de individuelle færdigheder forældrene. Kombinationen af ​​kreativitet, strukturerede læringsmaterialer og den personlige involvering af både lærere og elever er et miljø fyldt med entusiasme og dedikation til succes.

Homeschool grupper vokser ud af Infant Mors Venskaber

Den mest værdifulde aspekt af en homeschool co-op, støtte gruppe eller klub er uden tvivl den socialisering muligheder. At finde en homeschool gruppe, der har medlemmer inden for samme aldersgruppe, som du og dine børn er nøglen til at nyde en vellykket socialt liv kombineret med dine akademiske mål.

Hvis du er en mor til et lille barn, der har planer om at homeschool, ville det være en god idé at deltage i en "Mommy & Me" program, der er tilknyttet din kirke eller en kirke, der understøtter din religiøse overbevisning. Denne type format er ofte en religiøs-baserede program, der tilbyder fællesskab og kunsthåndværk til moms, mens børnene lære og spille i en overvåget planteskole eller spillerum. Som du vokse i dine venskaber med kvinderne i gruppen, er det ganske ofte, at disse samme mødre vil blive overvejer deres egne faglige mål for deres små børn. Som dine børn vokser, så måske relationerne både mor og barn.

Således overgangen fra en ugentlig Mommy & Me til en homeschool curriculum co-op ville være en nem og vellykket. Hvis du begynder din planlægning på de indledende stadier af din homeschool program, kan det være muligt at købe en kombineret læseplan, alle i gruppen kunne drage fordel af hjemme og på din co-op sted. Start en co-op fra gruppen rødder kan være truende, men der er mange forskellige ressourcer til at hjælpe med en sådan indsats. Sollys Curriculum® er en vidunderlig kristen homeschool læseplan, der har specialiseret sig i litteratur-baserede programmer. Denne studieordning bruger en bred vifte af populære børnelitteratur til at udforske vores verden.

Medlemmer af Homeschool Support Grupper ofte bliver livslang venner

Når du begynder at undersøge de forskellige homeschool støtte grupper i dit område, skal du huske, at disse mennesker uden tvivl bliver nære venner og fortrolige, som du rejse på vej Hjemmeundervisning. Medlemmerne af din homeschool støttegruppe kan også blive den sociale afsætningsmulighed for dig og din familie deling i ekskursioner, spille datoer, besøg i zoologisk have, fødselsdage og andre sociale funktioner.

Det er ofte ideel til en første gang homeschool familie til at opsøge en inklusiv støtte gruppe, der byder velkommen alle uden bekymring for religiøs overbevisning, undervisning metode eller andre strenge retningslinjer. At finde et inkluderende støtte gruppe, der er en komfortabel "fit" for dig og din familie vil tilbyde erfarne mentorer, venskab, vejledning og et socialt mødested for familier, der deler en tilsvarende interesse i at give deres børn en kvalitet homeschool uddannelse.

Som du opsøge en støttegruppe for dig og din familie, er det næsten garanteret, at du og dine børn vil udvikle langvarige venskaber med dine nyfundne venner.

Homeschool Support Group Giver Mentoring og support

Som forælder nyt at homeschool programmer, spørgsmålet og afgørelsen om at deltage i en støttegruppe bliver en meget personlig. Mens deltage i en homeschool støttegruppe er ikke et krav for enhver Hjemmeundervisning program mange erfarne homeschool forældre vil støtte, at du gør det.

Det første år af homeschool gennemførelse vil være fuld af akademiske op- og nedture; har en støttegruppe vil give en klangbund af erfaring, forståelse og empati. Hvis du kæmper med idéen om at forpligte sig til en støttegruppe, vil en grundig undersøgelse af dine forskellige gruppe muligheder bidrage til at løse din indre konflikt og give en løsning på dit forvirring. Der er mange forskellige typer af støttegrupper, men det er bedst at finde en, der passer til din familie fra begyndelsen.

De mest almindelige støttegrupper er kristne-baserede. Disse grupper vil ofte have meget specifikke regler, retningslinjer og forventninger til deres medlemmer. Det er bedst at vurdere gruppedynamik ved at deltage i et møde og observere, hvordan forældre og børn at interagere med hinanden. Dette bør være et miljø, hvor du tror, ​​du ville være komfortable taler om succeser og fiaskoer.

Som du diskutere medlemskab med medlemmer af støttegruppen, husk at forhøre sig om eventuelle restriktive pædagogiske praksis. Mange støttegrupper har restriktive undervisningsmetoder krav, der gør det muligt kun specifikke undervisningsmetoder til at deltage, såsom strukturerede læring-programmet, lærerstyret klasseundervisning og manglende skolegang. Det er vigtigt at vide præcis, hvor du passer ind i den sociale struktur i gruppen, før du tilmelder dig.

Passe på personlighed konflikter som du vælger dine Homeschool Group

Som du indsnævre din søgning efter den rigtige gruppe for din familie til at deltage, så husk, at skole-hjem co-op, du vælger, vil blive en social afsætningsmulighed for din familie. I drøftelser med både forældre og elever, være meget opmærksomme på personligheder. Spørg dig selv, hvis der er nogen personer, som du måske se som livslang venner. Din beslutning om at skole-hjem er en langsigtet forpligtelse; co-op, som du tilmelder dig vil være en aktiv del af denne forpligtelse. Derfor er det vigtigt at deltage i en gruppe med medlemmer, du kan være venlig med i mange år.

Disse co-op medlemmer vil give faglige og sociale muligheder for dig og dine børn. Det er ofte en god idé at forhøre sig om livserfaring, livsmål, faglige mål og personlige fremtidige mål. Hvis religion er en grundlæggende værdi, som du bruger til at bestemme din endelige co-op afgørelse, er det en god idé at diskutere religiøse overbevisninger og mål med medlemmerne for at sikre, at I alle har fælles overbevisninger og idealer. Personlige værdier og moral er også en stærk indikator for familie homeschool co-ops, besøger disse emner kan være svært, men kunne gøre en stor forskel i din endelige fastsættelse medlemskab. Vær ikke bange for at stille de svære spørgsmål, som du ikke ønsker at tilbringe en masse tid at hoppe fra co-op at co-op, når du kunne have fundet den rigtige gruppe første gang.

At finde en familie Homeschool Group er en familie afgørelse, gør det sammen

Forældre, at foretage en homeschool program har et pædagogisk mål for øje for deres børn. Det er børnene, der motiverer beslutningen om at forlade et arbejde og begynde skole igen, gennem homeschool pensum. Når du begynder at opsøge en homeschool program, er det vigtigt at afgøre, om din uddannelsesmæssige mål er en lærer-centreret eller elevcentreret miljø.

Mange familier begynder Hjemmeundervisning, fordi de er interesseret i at støtte deres barns personlige akademiske vækst gennem deres egen unikke perspektiv og interesser. I dette tilfælde ville det pensum, der anvendes i homeschool klasseværelset være elevcentreret - et akademisk program, der er ledet af den studerende og afstivet af læreren. Det er et miljø, der tilskynder fri udforskning, nysgerrighed, selvstændig tænkning og personlig vækst. Det er et klasseværelse, hvor læreren ikke gør opgaver, hvor den studerende er i stand til at gøre.

Den børnecentreret pensum er bygget på at støtte den uafhængige tænkning eleven, ofte kaldet "Manglende skolegang.« I elevens-centreret læring programmer, læreren bliver en co-elev, hvis barnets interesse strækker sig ud over læreren / forældrenes egen viden. Et barn fordele fra at observere hans eller hendes lærer / forælder involveret i læringsprocessen, da det viser sig, at livet giver en løbende uddannelse for alle.

I lærer-centrerede eller lærer-rettet klasseværelse, læreren har en etableret læseplan, der skal følges for at opfylde standardiserede benchmarks for hver elev. Tempoet er kontinuerlig og ikke bremser for dem, der sakker bagud. Hvis en studerende stiller et spørgsmål, som ikke er i overensstemmelse med de nuværende akademiske mål, er spørgsmålet afvist høfligt og den pædagogiske emne fortsætter på sporet. Der er mange, der foretrækker denne form for undervisningsmiljø for deres børn, men de fleste homeschool forældre ikke ønsker at deltage i en lærer-rettet læringsmiljø. Som du få vist og besøge forskellige co-ops, så sørg for at identificere, hvilke undervisningsstil anvendes i klasseværelset.

Interview vigtige ledere I Homeschool Grupper før du tilmelder dig

Når du har indsnævret din søgning ned til to eller tre mulige homeschool co-ops, der matcher dine personlige mål, er det tid til at mødes med hver co-op instruktør til at etablere de uddannelsesmæssige format, mål og krav til medlemskab. Få så mange detaljerede programbeskrivelser skriftligt, da disse dokumenter vil forsikre, at du har en stærk greb om de co-ops pædagogiske politikker og procedurer.

Målet i den endelige mødet er at samle så mange detaljer som muligt for at hjælpe med at gøre en endelig afgørelse om medlemskab. Indsamling dokumenter fra hver co-op, som du besøger, vil hjælpe dig, når du sammenligner og kontrasterende hver facilitet i hjemmet. Hvis det er muligt, indeholde et møde med forældre og elever til at diskutere deres følelser på medlemskab i co-op. Disse møder er bedst, hvis alle familiemedlemmer deltage; de spørgsmål, du finder vigtige vil være meget forskellige fra dem, at din teenager kan spørge.

Et andet værktøj, der er afgørende, når de vælger en co-op er den definition, som co-op medlemmer til at definere succes. Dette værktøj måling er virkelig noget, der er en personlig kamp for hvert enkelt familiemedlem; bør dog definitionerne være bred nok til at rumme de forskellige aldre af co-op-medlemmer. At vælge en homeschool co-op er en beslutning familie, og som sådan, er det vigtigt at sørge for, at den endelige afgørelse er et godt match for alle i dit hjem. Det er vigtigt at huske, at homeschool er ikke bare en akademisk engagement, men en livsstil for hele familien. En gruppe, der fungerer med succes for dig, kan være en frygtelig miljø for dit barn; den endelige beslutning bør baseres på et miljø, der vil give positive sociale og uddannelsesmæssige muligheder for alle i din familie.

Voksen Homeschool Support Grupper Giv Følelsesmæssig støtte til nye Hjemmeundervisning forældre

Der er mange forskellige homeschool grupper, der er etableret for kun voksne. Disse homeschool grupper kan være kristen baserede eller kan være åben for alle, der i øjeblikket aktivt Hjemmeundervisning deres børn. Mange af de voksne-fokuserede homeschool grupper er designet til at være pædagogisk karakter, der giver foredrag, seminarer, workshops og klasser specifikt fokuserer for den primære og sekundære forælder i en homeschool hus.

Hvis du i øjeblikket er på udkig efter en homeschool gruppe, der vil give en social afsætningsmulighed for alle i din familie, er dette ikke den rigtige gruppe til dine aktuelle behov. Men det er en god idé at overveje at deltage i en gruppe som denne for de uddannelsesmæssige fordele, der er tilgængelige for hver af forældrene i en homeschool miljø. Da familien vokser ind i homeschool læseplaner og den daglige drift, vil der være gode og dårlige dage; dette er en del af livet.

Tilhører en akademisk co-op eller homeschool gruppe designet specielt til kæmper eller dygtig homeschool forælder giver ressourcer, mentorer, støtte og vejledning til de trængende og mulighed for dem, der har succes at dele deres succeshistorier og hjælpe andre "se lys for enden af ​​tunnelen. "Mens denne gruppe ikke har til formål at opfylde behovene i hele familien, er der intet, der hedder relationer bygget i koncernen kan ikke strække sig ind i familien deling som en større gruppe uden for disse møder. Venskaber, der bygger på relationer til både børn og voksne er sjovt for alle involverede, og de bygger minder, der varer hele livet.

State Homeschool-konventionen - en udforskning Gennem Homeschool Resources

En anden værdifuld online ressource for den homeschool familie er homeschool konvention tidsplaner og information, der kan tilgås for din specifikke tilstand og eventuelle omkringliggende stater. Homeschool konventioner giver mange værdifulde ressourcer som du planlægger, bygger og revidere din homeschool pensum og uddannelsesmæssige ressourcer.

Hvis det overhovedet er muligt, at få adgang til en tidsplan og udstille hal kort for hvert konvention, som du planlægger at deltage. Tillad dig selv tid nok før dagen for den konvention, der anmelder og planlægge dit besøg; kortlægge din vej til at sikre, at du besøger din top leverandør valg. Homeschool konventioner kan være overvældende og lidt "berusende" som du gå gennem store salgsboder, hver designet til at fange din opmærksomhed og forføre dig med deres vidunderlige skærme af akademiske ressourcer, dyre læseplaner og »En dag, der kun specialtilbud."

Forberede og give tid nok til at deltage i seminarer og diskussionsgrupper, der vil blive planlagt under konventet. Igen, er det tilrådeligt, at du gennemgår de planlagte diskussionsemner og plan, som seminarer er mest værdifuld for din uddannelsesmæssige mål. Bestem så mange specifikke oplysninger om din konvention besøg som muligt før din ankomst til konventionen.

Da konventionen er generelt en en-dags begivenhed, skal du sørge for, at de seminarer, du deltager er på tide, at dine faglige behov, så du ikke spilder værdifuld shopping tid på at lytte til noget, der simpelthen ikke gælder for din homeschool mål. Husk, at du deltager denne konvention til at finde og eventuelt købe det bedste, du kan give til dine børns uddannelse; dog ikke bryde bank købe ting, du kan oprette derhjemme med en lille smule af forskning og indsats.