Hjem opkøb: pant refinansiering Tips

Pant refinansiering Tips

Af Francisco G

For mange husejere pant refinansiering er ofte en attraktiv idé, som bare sænke renten på deres realkreditlån ved halv procent kunne give betydelige besparelser, især hvis der er mange år tilbage på realkreditlån.

Renten beløb, der er indstillet, når boligejere refinansiere pant vil afhænge af deres kreditværdighed og den anslåede markedsværdi af deres hjem. Det er nemt at holde styr på realkreditlån refinansiering satser, som de er rapporteret dagligt enten på tryk eller online. Hver pant långiver har deres eget sæt af regler, fordele og gebyrer, så køberne skal vurdere refinansiere pant tilbyder omhyggeligt, når de beslutter, hvad deal er bedst for dem.

Mortgage refinansiering ville være en stor fordel at boligejere, der i øjeblikket har en justerbar sats pant, især en interesse kun lån, hvor lånebeløbet forbliver den samme, og de er ikke at opbygge egenkapital. En pant som kan skyldes for en justering snart kunne øge deres pant betaling mere end de har råd til, så boligejere har brug for at finde en overkommelig fastforrentede realkreditlån før det sker.

Når du bør overveje refinansiering

Af Doreen M

For dem med realkreditlån, der overvejer et hjem refinansiere, er der nogle overvejelser, der skal revideres først. Hjem refinansiere kan spare hundredvis af dollars om året i rentebetalingerne hvis det gøres ordentligt, men ikke falder i den fælde at refinansiering, bare fordi du kan.

Overvejelser i et hjem refinansiere omfatter:

- Home refinansiere satser
- Længde af realkreditlån
- Justerbar eller fast realkreditlån
- Tid du planlægger at bo i dit hjem

Hjem refinansiere satser kan variere meget afhængigt af långiveren. Beregn din nuværende årlige pant betaling og dit forventede hjem refinansiere sats og find ud af, hvor meget du vil spare årligt. Dette vil hjælpe med at afgøre, om den er omkostningseffektiv.

Hvis du har betalt på dit realkreditlån i 5 år, og det var en 30 års lån, vil du ønsker at overveje de ekstra betalinger, du vil gøre, hvis du forfølge yderligere 30 års lån, når du overvejer et hjem refinansiere.

Fastforrentede realkreditlån er typisk bedre for de fleste låntagere; selv for låntagere, der planlægger at blive i deres hjem på under fem år, kan en justerbar sats pant være et bedre alternativ.

Sørg for, at du er opmærksom på de ulemper af et hjem refinansiere. Lavere hjem refinansiering satser ikke altid, at de er en bedre aftale end din nuværende realkreditlån.