Hjem opkøb: home equity Tips

Home equity långivere

Der er mange hjem egenkapital långivere, der er tilgængelige til at låne dig penge på dit hjem, men der er et par ting, du skal være sikker på, før du logger på den stiplede linje. Sørg for, når du går over papirarbejde at du beder om dit hjem ansvarlig lånekapital renten fastsættes eller en fleksibel rente. Mange långivere vil starte dig ud med en lav sats omkring 3 procent, men 6 måneder til et år i lån, du vil bemærke, at din betaling er på vej op i pris på grund af den renteforhøjelse. På det tidspunkt du bemærker de satser gå op, du kan have mulighed for at låse i prisen, men det vil koste dig mellem $ 50 og $ 250, afhængigt af hvilken långiver, du beskæftige sig med. Den værste långiver, der deltager i denne aktion er Fifth Third Bank, at låse i en sats efter din er steget det vil koste dig $ 99, men du vil ikke få den første kurs, du betaler, vil du blive ændret til den kurs, du betaler nu .

Friværdierne Tips

Af Francisco G

Udtrykket friværdier refererer til den pengebeløb mellem den anslåede markedsværdi af et hjem, og det beløb, der er skyldige på realkreditlån, hvis nogen. Ideelt set vil markedsværdien af ​​hjemmet holde stiger som de månedlige betalinger på realkreditlån vil reducere mængden af ​​lånet.

Hjem egenkapital satser nogle gange ikke fortsætte stiger som de forventes at. Lokale, regionale og nationale økonomiske og politiske forhold kunne alle have en negativ effekt på hjem egenkapital satser. Overbebyggelse i nogle områder kan resultere i alt for mange boliger på markedet inden for et snævert prisklasse, hvilket friværdi at forblive stagnerende i selv falde.

Områder med høj arbejdsløshed vil have højere afskærmning satser, plus forårsager mange hjem at forblive usolgte i lang tid. Når beskæftigelsen er domineret af en enkelt branche eller stor arbejdsgiver, hjem egenkapital satser er særligt sårbare.

Nogle områder med en høj indkomst befolkning og en diversificeret økonomi, plus mange uddannelsesinstitutioner kan se konsekvent hjem egenkapital vækst, da der kan være flere købere end sælgere og ønskelige boliger vil fortsætte med at stige i værdi.

Home refinansiering: Bruger Equity

Hjem refinansiering er en fantastisk måde at bruge egenkapital i dit hjem, eller for at få en lavere månedlig pant betaling. Den nuværende økonomiske situation forårsager betydelige afskrivninger i markedsværdier på boliger gør det vanskeligt at refinansiere i mange tilfælde, men der er stadig mulighed til rådighed for mange boligejere. I stedet for afskalning ud midler til kosmetiske forbedringer på dit hjem, en udbetaling på en virksomhed, eller en anden større køb, overveje en cash-out refinansiere mulighed. Dette giver dig mulighed for at bruge egenkapital i dit hjem uden at røre likvide reserver i dine finansielle konti, og det kan bruges uanset formål, du vælger. Hvis du ikke ønsker at røre egenkapital i dit hjem, kan du vælge en enkel rente-og sigt refinansiere. Dette giver dig mulighed for at reducere din samlede månedlige pant betaling, og hvis du ikke ønsker at betale lukke omkostninger, kan de rulles ind i lånet. Dette giver dig mulighed for at holde dine penge i banken og drage fordel af dagens aktuelle historisk lave renter.