Hjem Isolering Metoder

Hjem Isolering Metoder


I modsætning til et årti eller to siden, dagens husejere har mange forskellige hjem isolering metoder til at vælge fra, og hver kommer med deres egne fordele og ulemper. Men én ting har de alle til fælles: De kan hjælpe dig skære din opvarmning og afkøling omkostninger, hvis der er vant korrekt. Tag ikke fejl af det; dit hjem isolering er en af ​​de vigtigste ting, når det kommer til at styre dine energiomkostninger.

Typer af hjemmet isolering Metoder

Der er mange former for isolering til rådighed til brug i det moderne hjem, fra traditionel glasfiber pladevat og løs-fill cellulose til skum bord paneler og spray skum polyurethan. Her er en liste over hvad der er tilgængeligt, og hvor de er beregnet til at blive brugt.

Blanket: Batts eller ruller

Blanket isolering kommer i batts, hvilket betyder individuelle længder, eller en stor sammenhængende rulle. Fås i glasfiber, uld, naturlige fibre eller plastfibre, er denne form for isolering betød for isolering ufærdige vægge, fundamenter vægge, gulve, lofter og lofter. Installationen er let nok for de fleste gør-det-selv at løse på egen hånd.

Løsfyld

Loose fyld isolering består af løst materiale, typisk glasfiber, cellulose eller uld, som bliver blæst ind i opholdsrum ved hjælp af en særlig stykke udstyr. Applikationerne omfatter fyldning i lukkede vægge, ufærdige loftsrum gulve og svært tilgængelige steder.

Sprøjtes Skum

Spray skumisolering sprøjtes på ligesom maling. Skummet ekspanderer ved kontakt og skaber en fuldstændig barriere. Denne type isolering er bedst egnet til lukkede vægge, åbne væg hulrum og ufærdige loftsrum gulve eller hvor som helst isolering er nødvendig omkring uregelmæssigt formede forhindringer.

Reflekterende Systems

Reflekterende systemer er lavet af folie-faced kraftpapir, plastfilm, pap eller polyethylen bobler. De bliver monteret mellem træ ramme stutterier, bjælker og strøer og er designet til brug i ufærdige vægge, lofter og gulve.

Skum Boards

Skum bord er et hjem isolering metode, der er designet til isolering ufærdige vægge, fundament vægge, gulve og lofter og uventilerede lav hældning tage. De kan anvendes enten på indersiden af ​​hjemmet eller udenfor, selv hvis de anvendes udendørs, skal de være dækket med vejrfast overfor. Indvendigt skal skum bord dækkes med ½-tommer gipsvæg for brandsikkerhed.

Konstruktion-Grade Isolering Metoder

Isolering er så vigtig en del af et hjem design, at mange nye metoder er blevet implementeret af energibevidste bygherrer. Nogle af de hjem isolering metoder inkorporeret ved byggefirmaer kan nævnes:

Strukturelle isolerede paneler (SIPS)

Strukturelle isolerede paneler er kun til nybyggeri og bruges til at lave vægge, lofter, gulve og lofter. Builders blot slutte dem sammen for at bygge hjemmets konstruktion. Brug SIP reducerer mængden af ​​tid, det tager at bygge huset og giver overlegen, ensartet isolering.

Isolerende konkrete former (kontrolrammerne)

Isolerende konkrete former bruges til at lave ufærdige fundament vægge i nybyggeri. Ved hjælp kontrolrammerne, er isolering indbygget i hjemmets mure, maksimere termisk modstand.

Betonblok Isolering

Betonblok isolering inkorporerer skum perler eller flydende skum i beton til at fremstille blokke, der har 10 gange den isolerende værdi af regelmæssig beton. Denne type hjem isolering bruges i nybyggeri og i større renoveringer, hvor betonen normalt kaldes for.

Forståelse R-Value

Når shopping for isolering, kan husejere let blive forvirret af R-værdi er angivet på siden af ​​pakkerne. R-værdien er antallet påføres isolering effektivitet for varmestrøm modstand. Jo højere R-værdi, jo større den isolerende effekt.

Områder, som kræver Isolering

Der er mange forskellige områder i hjemmet, der skal isoleres, for at hjem for at være så energieffektive som muligt. Disse omfatter:

  • Kviste
  • Vægge
  • Lofter i uopvarmede rum
  • Kældervægge
  • Cathedral lofter
  • Gulve end uopvarmede garager
  • Gulve end indgangsparti
  • Etager over ventilerede krybekældre
  • Knee vægge
  • Ind imellem vægge