Hjælp til frygt Dogs Interview

Hjælp til frygt Dogs Interview
Forfatter Nicole Wilde og hendes hund Mojo

Leder du efter hjælp til frygtsomme hunde? I så fald vil dette interview med hundeadfærd ekspert Nicole Wilde, forfatter til hjælp til din frygt hund, være lige hvad du leder efter.

Hjælp til Af frygt Hund: Et interview med Nicole Wilde

Frygt i Hunde

Hvor almindeligt er frygten hos hunde? Desværre frygter spørgsmål er alt for almindelig i hjørnetænder. Der er forskellige grader af intensitet spænder fra mild, såsom en generaliseret angst, når du besøger nye steder, til mere bekymrende, såsom en frygt for mænd eller for at blive ladt alene.

Nogle hunde har endda altfavnende fobier; en fælles trigger er tordenvejr. Mest stabile, trygge kun hunde oplever frygt nu og da, og selv da er det mildt. Men når reaktionen er stærkere, kronisk eller generel, eller når den resulterende adfærd er uacceptabel, bliver problemet problematisk.

Hvad typisk forårsager frygt spørgsmål?

Der er fire hovedårsager:

  • Genetik: Selvom en hund har en iboende disposition mod angst eller frygt, kan de medfølgende adfærd skal behandles, og den underliggende følelsesmæssige tilstand ændres, inden for området af, hvad der er muligt for den enkelte.
  • Manglende socialisering: Dette er en meget almindelig faktor. Mange ejere tror, ​​at de ikke bør bringe deres unger overalt indtil alle vaccinationer er færdige, hvilket normalt sker omkring 16 uger. Men vinduet i optimal socialisering er mellem fire og 12 uger, hvilket betyder, hvis du udsætter en hund til forskellige mennesker, steder og nye stimuli i løbet af denne tid, vil han være mindre tilbøjelige til at være bange for de ting senere i livet. Det ideelle er at socialisere tidligt og konsekvent, pas på ikke at udsætte hvalpen til steder som hund parker og veterinære ventesal gulve, hvor de kunne trække sig sygdomme som parvo og hundesyge.
  • Tidligere erfaringer: Nogle gange kan en traumatisk begivenhed er roden af ​​en frygt spørgsmål. For eksempel blev en hund angrebet af en anden hund i fortiden og er nu bekymret, når han møder andre hunde. Eller kunne det tidligere erfaringer være en lærd forening. En hund kan for eksempel begynde at frygte bilen, fordi han har lært at bilture kun føre til dyrlægen kontor eller groomer er, som begge han finder skræmmende.
  • Smerter eller sygdom: Hvis en hund har gigt i hoften, kan han blive bekymrede over at blive rørt i dette område. En hund, der er vision-nedsat, kan være bange for tætte, pludselige bevægelser. Enhver form for smerte eller sygdom, uanset hundens alder, kan forårsage relaterede frygt problemer.

Hvordan kan du se forskel på en frygtsom hund og en aggressiv hund?

Størstedelen af ​​aggression spørgsmål faktisk frygter baseret. Lad os sige, du har en hund, der ikke har været godt socialiseret omkring mennesker, så han er bange for dem. Når en besøgende kommer til hjemmet, hunden løber til døren og gøer over den person, lyder som om han kan angribe. Hvad hunden er virkelig siger er, "Du må ikke gøre mig komme derovre, du store skræmmende ting!" Målet er, at den person, til at gå væk. Og det er den afgørende forskel; en hund, der er bange ønsker at øge afstanden mellem sig selv og de ting, han reagerer på, mens hensigten med en hund, der virkelig opfører aggressivt er at forårsage skade.

Er hunde med frygt spørgsmål altid en fare eller et problem?

Absolut ikke! Frygt spørgsmål kan behandles med adfærdsændrende protokoller, således at den underliggende følelser ændres. Når hundens følelse om aftrækkeren har ændret sig, bør spørgsmålet løses.

Imidlertid bør ejere være opmærksom på, at frygt og angst-reaktive adfærd kan dukke op igen, hvis hunden ikke er udsat for den oprindelige udløser en lang periode. Derfor er en hund, der har lært ikke at reagere på andre hunde kan genoptage gøre det, hvis han løber ind en efter en længere fravær; han regrederer til den oprindelige adfærd.

Hjælpe Af frygt Hunde

Hjælp til frygt Dogs Interview
Hjælp til din frygt hund

Kan hundeejer hjælpe deres egen hund med disse spørgsmål, eller er professionel hjælp behov?

Der er meget ejere kan gøre. For eksempel, hvis en hund er kun mildt bange og bare mangler socialisering, er det muligt, at gennem en omhyggelig, regelmæssig udsættelse for nye mennesker, steder og ting (hvad behaviorists refererer til som tilvænning), vil han få tillid. Men mere alvorlige frygt spørgsmål, herunder angst-reaktivt adfærd, bør behandles med hjælp fra en professionel.

Må mest professionelle trænere ved, hvordan man håndterer frygt spørgsmål korrekt?

Ejerne bør kigge efter en træner, der forstår, hvordan hunde tænker og lærer, og anvender metoder funderet i videnskaben. En kompetent professionel vil aldrig tvinge en hund til at konfrontere hans frygt eller bruge stærk arm metoder. En kyndig træner vil designe et opførsel modifikation program, omfatter teknikker som gradvis desensibilisering og counter-condition, hvilket er en måde at ændre hundens følelsesmæssige reaktion på aftrækkeren.

Den "Trainer Søg" funktionen på hjemmesiden for Sammenslutningen af ​​Pet hundetrænere er et godt sted at starte. Selv om organisationen er dedikeret til positive træningsmetoder, bør ejere stadig stille spørgsmål om, hvad metode anvendes af den enkelte træner.

Håndtering Af frygt Hunde

Hvad kropssprog skal en person være opmærksom på i en frygtsom hund? Er der advarselsskilte, at en hund kommer til at snappe?

De fleste mennesker er klar over, at fladtrykte ører eller en gemt hale signal frygt. Selv ændringer i øret eller hale position, kan dog være subtile advarsler; kende din hunds normale øre og hale transport vil gøre dig opmærksom på, når der er sket et skift.

Hunde, der er bange, kan dreje hele kroppen væk fra det, der er skræmmende dem, eller bare dreje hovedet til den ene side. De kan kaste deres øjne nedad og væk. To lidet kendte tegn på hundens angst er læbe-slikke og gaben. Næste gang du er i en dyrlæge venteværelse, se dig omkring; vil du sikkert bemærke en hel del af dette! Ingen af ​​disse tegn skal tages i sig selv som et tegn på frygt, og nogle er naturligvis ses af andre grunde. Kropssprog skal læses i sammenhæng, og som helhed.

Hvordan kan du disciplinere en hund uden at gøre det mere bange?

Der er aldrig nogensinde et behov for fysisk at irettesættelse din hund. En verbal afbrydelse, leveret i en tone og volumen, der ikke vil skræmme ham, er bedst. Lad os sige din hund tygge på bordet ben. Hvis du skulle råbe: "Nej!" han ville overraske og stoppe, hvad han gjorde, men han ville ikke have lært noget. Men hvis du underviser "leave it", som betyder "venligt bevæge sig væk fra den genstand," det tjener som et lærerigt irettesættelse.

Med andre ord, du ønsker at lære din hund hvad de skal gøre, snarere end hvad man ikke skal gøre. I dette eksempel kan du så bede om en sidder og belønne din hund med en passende tygge legetøj, som effektivt omdirigerer hans tygge. I alle scenarier, over hele linjen, undgå teknikker såsom jabbing, slapping, spark, alpha rullende (rullende din hund på ryggen), og andre fysiske korrektioner, som kun lære din hund at du er til at frygte.

Afsluttende Bemærkninger

Hvad vil du læserne at vide om frygtsomme hunde?

Det tager tid, tålmodighed og medfølelse at rehabilitere en frygtelig hund, men det kan gøre en enorm forskel i kvaliteten af ​​hundens liv. Min bog hjælp til din frygt hund kan hjælpe dig med at genkende subtile bange kropssprog, oprettelse af en tillidsskabende program derhjemme, undervisning vigtige færdigheder og mere. Book viden er en god start, men hvis du føler situationen berettiger professionel hjælp, igen, finde en træner, der bruger blide, positive metoder. Alle dine bestræbelser vil hjælpe din hund få tillid og leve et lykkeligere liv, og vil styrke bånd af kærlighed og tillid mellem jer.For mere information om Nicole Wilde og hendes bog, hjælp til din frygt hund, kan du besøge hendes hjemmeside på Phantom Publishing. Der vil du finde en lang række bøger, der giver professionel rådgivning til hundeejere. Du kan også følge Nicole på Twitter på http://twitter.com/NicoleWilde.LoveToKnow vil gerne takke Nicole Wilde for at tage sig tid til at undervise læserne, hvordan man finde hjælp til frygtsomme hunde.