Hide and Seek Sock: et sjovt spil for din hund

Hide and Seek Sock: et sjovt spil for din hund

Har du brug for et sjovt spil for dig og Fido til at spille sammen? Gæst klummeskribent Wendy Nan Rees sætter sit eget spin på "gemmeleg".

Her er et spil for dig og Fido

En sund sjæl og krop

Når vintermånederne er over os, skal vi tage et par minutter ud til at huske, hvor lang tid de måneder kan være. I løbet af denne tid af lavere aktivitet på grund af vejrliget, er vi nødt til at holde vores hunds sind og krop arbejder sammen. På den måde kan vi hjælpe skåne vores hjem uden en vild dag i kedsomhed og katastrofe fra Fido tygge op sofaen på en snedækket dag. I virkeligheden er dette er godt at huske på, helst tidspunkt af året, fordi hunde har brug for motion året rundt.

Jeg har lært af min gode ven, adfærdsforsker og intuitiv hundetræner Kathy Santo, at når du stimulerer din hunds sind og krop på samme tid, vil du have en virkelig glad hund. Problemet er, at hvis du tager din hund for en time gåtur og derefter sætte ham i huset for dagen, kan han være fysisk træt, men han har nu mental aktivitet foregår i hans sind.

Tricket er at arbejde både de mentale og fysiske aspekter på samme tid. På den måde har du givet din hund noget at tænke over og en god øvelse program. Her er hvad du ønsker at gøre på de dage, du kan ikke gå udenfor for at lege og tog; dette er et spil, der er en træning punktafgiftsbetaling på samme tid.

Lege gemmeleg Sock

Jeg kan godt lide at bruge en gammel slange sok og fyld den med en godbid mine hunde personligt elsker. Jeg vil også gerne placere en gummi Kong® legetøj inde i mit sok, hvis du har en gammel gummi Kong legetøj dette vil tilføre nyt liv til det, og spillet er sjovt !!

  • Først fylde din Kong legetøj med en af ​​din hunds favorit godbidder; måske er det ost eller lever eller stykker af skåret op hotdog. Når du har udfyldt den Kong, er det tid til at skjule det i den gamle rør sok.
  • Til at begynde, lad din hund giver strømpen en snuse så han fanger duften af ​​behandler indeni.
  • Næste, du ønsker at skjule sokken først på et sted, der er let for din hund at finde.
  • Du kan næsten lade din hund se, hvor den er, og derefter vælge en kommando ord. Jeg kan lide at bruge ordet "hente".
  • Hold sige ordet, indtil han går for at få strømpen og bringer det til dig.
  • Du kan derefter tage godbidden ud og give det til ham, mens du fortæller ham, hvor god han er. Du kan gentage hele spillet, indtil din hund begynder at miste interessen.

Denne aktivitet vil holde din hund travlt både mentalt og fysisk. Han vil lære et nyt ord og vildt, og du vil have timevis af sjov at interagere med din hund i den kommende vinter.

Flere tips fra Wendy

  • Smelly Jelly Lugtfjerner
  • Lære din hund at hente
  • Duftende Rocks deodoriserende