Henckels madlavning værktøjer

Henckels madlavning værktøjer

Ved brug af køkkenredskaber, nogle mennesker foretrækker at bruge HENCKELS madlavning værktøjer. Selv om de for det meste fokus på knive, Henckels tilbyder andre madlavning værktøjer samt.

Gryder

Lad os starte med nogle madlavning levering basics. Du vil få brug for nogle gryder og pander. Når man ser ind i HENCKELS madlavning værktøjer, vil du opdage, at de tilbyder både rustfrit stål og non-stick gryder og pander. Som altid, når du bruger non-stick køkkengrej du skal bruge gummi eller silikone redskaber eller den non-stick overflade vil ridse. Faktisk når du vasker non-stick pander, du skal bare bruge varmt vand og om nødvendigt en svamp, men aldrig noget, der vil ridse overfladen. Altid tørre non-stick poster med en blød klud. Selvom non-stick kan lyde perfekt, er der nogle andre fordele, at regelmæssig rustfrit stål kan tilbyde.

Ved tilberedning med standard rustfrit stål køkkengrej såsom HENCKELS madlavning værktøjer, vil du bemærke, at bits af fødevarer sidde fast i bunden af ​​gryden sammen med tørrede saft fra maden. Dette kaldes "glad" og meget værdsat for at gøre saucer. Afhængigt af den mad, du er madlavning, kan du ønsker at gå med en standard rustfrit stål pan. For eksempel: Hvis du er madlavning kylling og bruge en rustfri stål 12-tommer gryde, vil du ende op med glade i gryden. Derefter kan du hælde nogle vin i gryden og bruge det til at koge glad af. Dette kaldes deglazing og når gøres ordentligt, skaber en ren gryde og en god sauce base. Når gryden er deglazed, kan du opvarme vinen indtil det bliver temmelig tyk og reduceret. Dette kaldes "Au Sec" og betyder tør. På dette tidspunkt, kan du tilføje nogle aktier og andre smagsgivende ingredienser og lave en sauce til dit måltid.

Uanset om du ønsker at gå med en non-stick gryde eller en pande af rustfrit stål, vil du finde HENCKELS madlavning værktøjer, der passer til dine behov.

Knive

Henckels tilbyder to kategorier af knive: JA Henckels International og Zwilling JA Henckels. Den Zwilling kategori er den højere ende mulighed, men enten kategori tilbyder lignende stil knive. Knivene, som du er interesseret i, er kokkens kniv, det Santoku, og parring kniv. Afhængigt af hvad du har tendens til at lave mad, kan du også ønsker en lang savtakket kant kniv og eventuelt en udskæring kniv. Når du udforsker HENCKELS madlavning værktøjer, vil du bemærke, at de tilbyder en udskæring sæt, der omfatter en kød gaffel samt udskæring kniv.

Bloker denne blok

Kniv blokke er en acceptabel måde at opbevare dine knive, men har du virkelig brug for alle de knive, der kommer med den knivblok sæt? Nej, du virkelig ikke. For de fleste standard madlavning behov, en kokkens kniv eller en fransk kniv er virkelig alt hvad du behøver. Tilføj en skrælle kniv til at ledsage det, og du har alle de kniv kraft, du bliver nødt til at få de fleste jobs gjort. Hvis du opdager, at du gør en masse hakke, kan du se på at få en Santoku. Dette er en japansk stil kniv og navnet betyder det skærer, det hugger, og bladet er bred nok til at hjælpe dig med at øse det hakkede mad op og sætte det i gryden. Disse knive er blevet vildt populære sidst, fordi de generelt er kortere end en fransk kniv og anses lettere at styre, når der skæres og hakke. Start med disse tre knive og tilføje til din samling, som du finder du har brug for mere.

HENCKELS madlavning værktøjer

Henckels har lavet knive i 275 år og har tjent et godt ry som en pålidelig kniv maker. Du kan bestille deres knive online fra de fleste madlavning levering sites eller direkte fra Henckels selv, selvom jeg kraftigt foreslå at gå til en almindelig mursten og mørtel butik, så du kan holde kniven i hånden og få en fornemmelse af sin fornemmelse og balance.