Hemmelige Taboo RelationshipsHemmelige Taboo Relationships


Er du i en hemmelig tabu forhold? Ønsker du det at ændre? Lad dette spørgsmål til vores Spørg Dating Coach give dig nogle råd så godt.

Secret Taboo Relationships Spørgsmål

Reader Spørgsmål

Jeg har en ven fra Kerala. Han kommer rundt og bliver hos mig hele dagen og natten. Men jeg har aldrig set sin familie. (Ikke at jeg har noget imod), men jeg føler mig som en stor hemmelighed. Det virkelige problem er der her: Han behandler mig som en kæreste, men når jeg gør forestillingen om, at vi for alvor dato, han fortæller mig, at det ikke er praktisk det er heller ikke nemt. Jeg tror, ​​at noget værd at have nogensinde nemt! Jeg er nu meget frustreret og ved ikke, om jeg kan være hans ven med mine følelser for ham. Hans kultur frustrerer mig. HAN frustrerer mig! "Hemmelige Venskaber" var aldrig på min liste over ting at gøre. Det bedste er at komme videre hva? Men jeg vil beholde ham i mit hjerte for evigt. Hvordan foretager jeg ændringer ikke sætte ham mellem en klippe og et hårdt sted og ikke på kompromis mine følelser? Af den måde, jeg er amerikaner.

~~ Lilah

Ekspert Svar

Kære Lilah,

Kerala, en stat på den tropiske Malabar kyst sydvestlige Indien, er et meget smukt sted. Dens fjorten distrikter fordelt på tre historiske regioner, og dets folk er højtuddannede, kan prale med en høj analfabetisme på 91%. Ligesom andre dele af Indien, er jeg ikke klar over enhver brugerdefineret, kulturel tradition eller religiøs praksis i Kerala, som sanktioner en mandlig udgifter hele dagen og hele natten med en kvindelig ven. Så hvis din ven fortæller dig grunden de to af jer kan ikke have en mere seriøst forhold er, fordi han er fra Kerala eller indisk, så han er bekvemt plukke de dele af hans kultur eller religion, som han ønsker at gælde for forhold. Betydning, det faktum, at han er fra Kerala har meget lidt at gøre med, hvorfor forholdet ikke skrider til det næste niveau.

Det ser ud til, at din ven er mere interesseret i den nemme og praktiske erobringer han har med dig, end i hans kultur, religion eller dine følelser. Desværre siger det til mig, at dit forhold til ham, er lidt mere end en amerikaniseret 'ven med fordele,' uanset det faktum, at du er blevet følelsesmæssigt involveret med ham. Ikke underligt du er frustrerede over den hemmelige tabu forhold.

Du har ret, intet værd at have er nemt. Dit udsagn gælder ikke kun for den fyr, det gælder for dig også. Indtil du er villig til at tage skridtet til at sætte din ven mellem den legendariske, klippe og et hårdt sted for at ikke længere gå på kompromis dine følelser, vil intet i forholdet ændre sig. Selv om det ikke vil være let for dig at tage standen, vil intet ændre sig, medmindre du gør. Alternativt, hvis han virkelig bekymrer sig for dig ud over praktisk overnatning, så han vil demonstrere dette ved at være ærlig over for sin familie og venner. Han vil stoppe have et venskab begrænset til dit hjem, og han vil fortælle dem tæt på ham om hans følelser for dig. Han vil gøre dette, fordi det slår alternativet ... miste dig.

På den anden side kan tage et standpunkt føre din ven til at afsløre sin hensigt om at begrænse forholdet til den for et venskab med fordele. Så før du tager et standpunkt, skal du være ærlig over for dig selv. Er du virkelig villig til at holde op med at gå på kompromis dine følelser?

~~ Lori

Secret Relationship

Reader Spørgsmål

Hej, jeg dating en mand i 3 år, da han sluttede ting. Han købte mig en ring, spurgte mine forældre, og derefter, 4 dage før jul brød det ud over telefonen. Vi er siden blevet set hinanden hemmelighedsfuldt ... kun få mennesker kender. Årsagen til hemmelighedskræmmeriet er, at han hævder, at hans familie hader mig, og at han ikke ønsker at ligne en idiot, hvis tingene ikke fungerer ud (vi var varmt og koldt i vores forhold, og han diskuterede denne info med sin familie ). Hans bror hævdede, at jeg sagde noget, som han ikke kunne lide ... til en af hans ex-veninder ... så familien pludselig hadede mig? En anden grund til pause op er, at jeg var alt for følsom og klyngende ... som jeg har ændret sig siden. Han har set det og sagde, at han er stolt af mig. Anyways, hvad jeg har brug for hjælp med, er råd om, hvad de skal gøre. Denne mand siger, at han elsker mig en dag, kysser mig, og viser mig kærlighed ... så når vi begynder at komme tæt igen, han bakker ud. Jeg er på en rutschebane, og ønsker, at det skal løses, men han siger, at han er stadig ikke sikker på, hvad der foregår, eller hvad der skal ske. Hvordan kan jeg vise ham respekt og give ham plads ... og stadig hænge ud med ham - Bidraget af: Abbey

Ekspert Svar

Dear Abby,

For et ægteskab til at være endnu noget lykkes, kræver det, at hver partner har en høj grad af modenhed. Modenhed er nødvendig for god kommunikation, problemløsning, betale regninger, spare penge for fremtiden og opdrage børn. Modenhed er også behov for at sætte behovene i din partner og / eller dine børn foran dine egne behov samt at vide, hvornår man skal sætte dine egne behov foran andre. Disse er blot af nogle af de vanskelige beslutninger og spørgsmål ægtepar står over for. For et par til at arbejde gennem enhver vanskelighed, der er behov for en høj grad af tillid. Tillid til, at du kan dele bekymringer, meningsforskelle og ved, at din partner vil være der arbejder gennem dette med jer for den lange hal.

Løbetid synes at mangle fra dit forhold til din kæreste. De to af jer dateret i tre år. Han går til besværet med at købe en ring og spørge dine forældre, hvis han kan gifte sig med dig. Så når der opstår problemer, han kalder dig på telefonen til at bryde op. En del af årsagen til bryde op kan have været din adfærd, men han er ikke uden ansvar. Relationer er aldrig en ensidig, derfor problemløsning tager to personer.

Nu jer to er dating i hemmelighed. Det betyder ikke noget grunden til at du giver for sex på denne måde. Hvis din kæreste føler behov til dato i hemmelighed, fordi han ikke ønsker at beskæftige sig med sin families mishag og du kommer sammen med dette tåbelige arrangement, så ingen af ​​jer er moden nok til at blive gift. Frygt for forældrenes reaktion er normal for alle børn. Hvad adskiller voksen adfærd fra børns adfærd er, at voksne ved, de kan ikke altid behage deres forældre og er villige til at leve med konsekvenserne for deres valg. Man håber, at forældre generelt elsker deres børn betingelsesløst, men dette er ikke altid tilfældet.

Hvis grunden til at du ønsker at "hænge derinde" er i håb om at du og din kæreste vil blive gift en dag, så er du måske hænger i der i meget lang tid, og for forkerte grund. Dette skyldes, at det er usandsynligt, din kæreste nogensinde vil sætte grænser med hans egne familiemedlemmer, hvis han ikke gør det nu. Det betyder, at de sandsynligvis vil blive involveret i dit ægteskab skaber problemer for jer to. Du er nødt til at spørge dig selv, er den slags arrangement du kan leve med for evigt?

En sikker måde for at komme væk fra denne rutschebane ride er at konfrontere din kæreste og fortælle ham, at du ikke længere er villige til at fortsætte dating i hemmelighed. Du er stolt af at være sammen med ham, og hvis han føler det samme, så er det tid han lod sin familie kender hans sande følelser. Hvis på den anden side er han ikke er villig til at gøre dette, så er det tid for dig at gå videre, så du kan være med en mand, der er stolt af at være sammen med dig og ønsker at hele verden at kende.

~~ Lori

Relaterede artikler