Helbredsundersøgelser: Sundhed & Wellness Programmer Tips

Højt blodtryk retsmidler

Hypertension kan afhjælpes ved hjælp af enkle livsstilsændringer. Her vil vi dække alternativ medicin teknikker til at hjælpe du kan styre højt blodtryk og endda helbrede højt blodtryk uden receptpligtig medicin.
Stress er ofte en bidragyder til hypertension, så afslapning terapi er en højt blodtryk naturligt middel.
• Ifølge Harvard Medical School Consumer Health, anvendt afslapning indebærer ofte forestille situationer at forårsage muskuløs og mental afslapning. Målet med progressiv muskelafspænding er at lære folk, hvordan det føles at slappe af ved at sammenligne afslapning med muskelspændinger.
• Massage terapi blev populær i 1970'erne, blandt sportsfolk som en måde at forbedre muskel skade healing og smerte reduktion, afslapning, afstresning, og sove ekstraudstyr. Touch er centralt for massage og bruges af massører til at finde smertefulde eller anspændte områder. Der er mange typer af massage, såsom svensk, dybe væv, aromaterapi, Shiatsu, og andre.
• De psykologiske fordele ved regelmæssig motion er mange, herunder en stigning i endorfiner, som skaber en større følelse af velvære. Alle har brug for motion, og alle kan finde en aktivitet, der passer til deres livsstil. Udøver regelmæssigt er den enkleste måde at forbedre dit liv. Almindelige former for motion omfatter aerob / kardiovaskulære (løb, dans, sjippetov), ​​Resistance (styrketræning med vægte, push ups, modstand bands), og fleksibilitet (strækning). Det anbefales, at du får mindst 30 minutters motion 5 gange om ugen.

Sundhed og Wellness: styre din stress

I nutidens travle verden, kunne man tro, det er umuligt at styre din stress-niveau, mens du stadig lever dit liv. Ikke alene er det fuldt ud muligt at håndtere stress, er det nødvendigt at opretholde din sundhed og velvære. Langvarig psykisk eller fysisk stress kan føre til mange fysiske lidelser, herunder forhøjet blodtryk, mavesår og endda hjerteproblemer.

Prøv følgende ideer til at holde din stress-niveau i skak.

* Forpligte sig til en læge-godkendt regelmæssig motion program. Ikke alene er regelmæssig motion godt for at opretholde en sund vægt, er det en sund måde at frigøre spændinger.
* Byg et støttenetværk. Omgiv dig med familie og venner, som er positive, støttende mennesker. Prøv at undgå negative mennesker og situationer.
* Distrahere dig selv. Få tid til en favorit hobby eller tage en klasse.
* Praksis mental afslapning. Vejrtrækning teknikker og visualisering er effektive, tid-effektive måder at bringe dine spændinger niveau ned.
* Forbedre din kommunikation. Vær åben og ærlig, når vi diskuterer dine følelser. Overvej at holde et tidsskrift.
* Søge professionel hjælp. Fagfolk er til rådighed til at hjælpe dig, og der er ingen skam i at søge en ud.
* Stop ryge og drikke. Begge disse vaner forringer din generelle sundhed og wellness.

Forebyggende Tests nøglen til god sundhed for mænd

Forebyggende test er så vigtigt for mænd som for kvinder. Heldigvis findes pålidelige screeninger for mange af de sundhedsmæssige problemer, der primært plager mænd.

Prostata Cancer Screening - En blodprøve måler prostataspecifikt antigen (PSA) i blodet. Mens PSA sædvanligvis præsenterer blodet, kan tilstedeværelsen af ​​prostatacancer få det til at stige. Tilsætningen anbefales forebyggende test for mænd alder 50-70, eller tidligere for mænd med en højere risiko for prostatakræft.

Colon Cancer Screening - Læger anbefaler screening for tyktarmskræft efter alder 50. Dette gøres ved koloskopi, en procedure, hvor en fiberoptisk rør indsættes gennem anus og op i colon. Dette er den mest grundige skærmen for tyktarmskræft.

Højt kolesteroltal Screening - En simpel blodprøve måler din niveauer af gode (HDL) og dårlige (LDL) kolesterol og afgør, om de er sunde.

Depression en meget behandles psykisk sygdom

Depression er en psykisk sygdom, der påvirker millioner af mennesker, både mænd og kvinder, hver dag. Det spænder fra mild til svær og kan stige eller falde som tiden går. Nogle med depression stadig fungere normalt, mens andre er uarbejdsdygtige ved det.

Hvis depression ikke behandles, kan en person stå kriser på alle områder af deres liv. Hvis du eller nogen du kender lider, se din læge. Der er ingen skam i at søge hjælp til depression.

Almindelige symptomer på depression er angivet nedenfor.

* Pervasive trist, angst eller "tomme" sindstilstand

* Følelse håbløs

* Følelse skyldig, hjælpeløse eller uværdig

* Træthed, manglende energi

* Ingen interesse i ting, der var engang sjovt

* Memory eller koncentration tab

* Trouble sovende eller overdreven sove

* vægt og appetit udsving

* Selvmordstanker

* Irritabilitet

Psykisk sygdom kan behandles og overvinde

Psykisk sygdom kan være en skræmmende udtryk. Det fremmaner mange billeder, de fleste af dem ubehagelige. Psykiske sygdomme påvirker imidlertid almindelige mennesker, og de kan ofte vende livet på hovedet.

Udtrykket "psykisk sygdom" henviser til forhold, der påvirker hjernen som skizofreni, bipolær lidelse, depression, obsessiv-kompulsiv sygdom, autisme, attention deficit / hyperactivity disorder (ADHD), for at nævne et par stykker.

Ifølge The Nation Stemme om psykisk sygdom, en national organisation grundlagt i 1979, kan psykisk sygdom påvirker alle områder af en persons liv. Disse sygdomme er ikke forårsaget af særlige miljø- eller personlighed faktorer. Lidelser som disse kan påvirke alle, uanset race, opdragelse eller indkomst.

Heldigvis er der god behandling til rådighed for psykiske lidelser. Meget effektive medikamenter sammen med professionel rådgivning, støttegrupper og samfund life tjenester kan hjælpe de fleste mennesker med psykisk sygdom at leve et produktivt liv.

Ligesom de fleste sygdomme, er det imidlertid vigtigt, at sygdommen kan fanges og behandles tidligt. Denne tidlige indgriben kan fremskynde en persons opsving og beskytte deres hjerne mod skader relateret til sygdommen.

Stress og din mentale sundhed

Kronisk stress er forbundet med psykiske lidelser som depression og angst samt fysiske problemer. Hvis du har prøvet stress relief aktiviteter og stadig har problemer med stress, få professionel hjælp med det samme. Se din læge, hvis du har:
• søvnbesvær
• Ændringer i appetit
• Panikanfald
• Muskel anspændthed og ømhed
• Hyppig hovedpine
• Mave problemer
• Langvarige følelser af sorg eller værdiløshed

Din læge, kan tilmelde dig op til stresshåndtering klasser, terapi eller ordinere medicin til dine symptomer.

Hvad skal gøre, når du føler dig overvældet

Stress er en normal del af livet. Mens nogle stress er godt, for meget stress og angst er dårligt for dit helbred. The National Institute of Mental Health udsendte en rapport i 2000 dokumenterer sammenhængen mellem stress og immunsystemet. Tilsyneladende, mennesker med kronisk stress (par med ægteskabelige stress, medicinstuderende med eksamen stress, plejepersonale de syge og ældre, osv) oplevede svækket immunforsvar og var mere modtagelige for virale infektioner som forkølelse.
National Institutes of Health indeholder disse retningslinjer for stress kontrol:
• Forsøg først at identificere de ting i dit liv, der forårsager du stress: ægteskabelige problemer, konflikter på arbejdet, et dødsfald eller sygdom i familien; derefter finde måder at kontrollere dem
• Hvis der er et problem, der kan løses, i gang med at tage kontrol og løse den. For eksempel kan du vælge at skifte job, hvis problemer på arbejdet gør du for stresset.
• Nogle kroniske stressfaktorer kan ikke ændres. Stress lindre aktiviteter såsom støtte grupper, afslapning, meditation og motion er værktøjer, du kan bruge til håndtering af stress. Se din læge, hvis du opdager, at du bekymre dig for meget om de små ting i livet.

Vedvarende Træthed kan indikere en medicinsk tilstand

Mange mennesker oplever træthed. Travle hverdag, på jobbet stress og sene nætter lige en opskrift på træthed. Mest træthed forårsaget af stress, søvnproblemer og depression. Men kronisk træthedssyndrom er mere alvorlig, og er også ledsaget af andre symptomer. Hvis du har træthed i mindst seks måneder, der ikke er lindres ved hvile i tillæg til andre symptomer, kan du have kronisk træthedssyndrom.
Ifølge National Institutes of Health der er særlige risikofaktorer for CFS:

• Folk i alle aldre, køn, etnicitet og socioøkonomisk gruppe kan have CFS.
• CFS påvirker kvinder på fire gange satsen for mænd.
• Forskning viser, at CFS er mest almindelig hos mennesker i 40'erne og 50'erne.
• Selvom CFS er langt mindre udbredt hos børn end hos voksne, kan børn udvikle sygdommen, især i løbet af teenage år.

Forebyggende Tests nøglen til god sundhed for kvinder

Med de mange teknologiske fremskridt til rådighed for os i dag, vi er heldige at være i stand til at passe os selv med forebyggende tests, fange mange sundhedsproblemer, før de er ude af kontrol. Mange forebyggende tests ser for kræft, men tests er også tilgængelige til at screene for knogletab og selvfølgelig hjerteproblemer.

Nedenfor er nogle forebyggende tests er fælles for kvinder.

Breast Cancer Screening - normalt gøres årligt hos kvinder over 40, en mammografi røntgenstråler brystvæv på jagt efter kræft.

Colon Cancer Screening - Læger anbefaler screening for tyktarmskræft efter alder 50. Dette gøres ved koloskopi, en procedure, hvor en fiberoptisk rør indsættes gennem anus og op i colon. Dette er den mest grundige skærmen for tyktarmskræft.

Osteoporose Screening - Fra 65, læger anbefaler en DEXA scanning for alle kvinder. DEXA scanninger bruger x-stråler og stråling til at undersøge hastigheden af ​​knogletab.

Screening for livmoderhalskræft - Alle seksuelt aktive kvinder har brug for årlige celleprøve. En celleprøve er en smertefri test, hvor en gynækolog indsamler en lille prøve af celler fra livmoderhalsen. Prøven undersøges derefter ved et laboratorium for eventuelle unormale celler, der kunne tyde på kræft.

Terapeutisk massage hjælper med at bevare din sundhed og wellness

Hvis du nyde at få en professionel massage, men betragter det som en unødvendig overbærenhed, ændre din tankegang! En terapeutisk massage er direkte til gavn for dit helbred og velvære. Desuden kan det fremskynde kroppens genopretning fra skade eller sygdom, og det hjælper kredsløbssygdomme, muskel-, skelet, lymfe- og systemer fungere mere effektivt. Terapeutiske massage er også effektive til at forebygge og lette smerter og stress.

Fordi en massage simpelthen føles godt, kan det være afslappende og beroligende for sindet. Plus, det faktisk sænker hjertefrekvensen og blodtrykket og afslapper spændte muskler. Terapeutisk massage er undertiden anbefales som en del af visse medicinske behandlinger for de fysiske årsager, der er anført tidligere, men også for den følelse af velvære det påberåber patienter.

Så næste gang du føler dig skyldig tage tid ud for en massage, så husk, din sundhed og velvære er på spil! Og gå til det!

Sind, krop, relationer og Spirit nøglen til at finde Wellness

Wellness ikke bare behandle ens fysiske væsen. I stedet er det består af fire hovedkategorier, der, når de tages sammen, udgør et godt afrundet, sunde og indhold person. Ved at sætte kræfter ind på at bevare alle faktorer, du opretholde total velvære.

Wellness faktorer er:

Mind: Et godt sind er aktiv, stimuleret og mest af alt, i fred.

Krop: Pleje af kroppen med fredelige søvn, regelmæssig motion, sund kost, forebyggelse af sygdom og naturlægemidler til sygdom er afgørende for den samlede wellness.

Relationer: En central del af at opnå wellness er at have sunde, positive relationer, der opfylder dig, ikke komplicere dit liv.

Spirit: Et godt ånd søger dyb forbindelse i sig selv og med andre. Vores ånd binder os sammen med alle levende ting og er ofte defineret som kilden til alt det gode i os.

Finde ægte wellness kan betyde, at du har fundet fred. Immun fra lokke af materiel rigdom og stress af eksterne situationer, hvis har total wellness, har du fundet både fysisk sundhed og indre ro.

Årsagen til migræne hovedpine

Migræne er intens hovedpine. Nogle gange kan de være så alvorlige, at de griber ind arbejde og livet i almindelighed. Migræne er ofte forårsaget af ændringer i serotonin-niveauet i kroppen. Serotonin er et kemikalie, som i høje niveauer bremsende blodkar og i lave niveauer får dem til at svulme op. Nogle mennesker beskriver en forudanelse eller følelse timer før en migræne, signalerer, at man er på vej. Denne følelse kan tage form af træthed, mere energi, humørsvingninger eller trang til mad. Der er forskellige symptomer forbundet med migræne, såsom:

• Dunkende eller kedelig smertende smerter i den ene side eller begge sider af hovedet
• Kvalme eller opkastning
• Ændringer i synet, herunder sløret syn eller blinde pletter
• Øget følsomhed over for lys, støj eller lugt
• Følelse træt og / eller forvirret
• Stoppet op næse
• Følelse kold eller svedig
• Stiv eller bud hals
• Uklarhed
• Tender hovedbund