Health Management: Værdsættelse Din Sundhed Tips

10. Sætte plan ud i livet

De administrerende direktører, der er mest succesfulde er altid at indsamle data, ikke kun fra deres finansielle officerer, men også fra deres konsulenter fra eksperter (ligesom markedsanalytikere eller de kliniske eksperter), fra andre direktører og fra folk, der har rejst lignende veje. Den sundeste direktører øve sundhed forbedring hver dag.

Virksomheder oplever øgede sundhedsudgifter. Du kan opleve en højere forsikrings- eller medicinudgifterne. Det er kun om de samordnede, managed indsats af et team af interessenter-din familie, dine venner, dine undervisere, dine kliniske personale, dine økonomiske eksperter-med en forretningsplan, der løbende revideres og med nye data tilføjes. Det er den administrerende direktør tilgang.

9. du er din Corporation

Under en CEO tilgang skaber værdier for estimering risiko for den samlede selskabsskat: YOU

Ved at tage en række skridt til at hjælpe dig se det store billede af, hvor du er, hvor du ønsker at være, og hvordan man kommer dertil, kan du se, hvordan dine nuværende sundhedsadfærd støtter eller truer dine fremtidige afkast og samlede formue .. Brug af investeringsstrategier, som understøtter vækst af rigdom, du bliver bedre til at forstå, hvor de skal investere, hvor man kan lave adfærdsændringer :: spare, hvor du kan holde dine muligheder åbne, identificere risici til din samlede portefølje.

Forklare CEO strategi og koncept: Den administrerende direktør har brug for at vide, hvad du står til at vinde ved at følge dette forretningsplan i modsætning til, at man, hvordan man skal håndtere alle de "ja, men'er" i starten, og hvordan man kan se på din sundhed som en del af en investeringsstrategi for den langsigtede: din sundhed-rigdom porteføljen ™.

Oprettelse af en køreplan for en sundere fremtid. Benchmarking, da dette er kendt, er vigtigt, fordi du ikke ved, om du har succes med mindre du ved, hvor du startede .. Hvad er dine aktiver og "passiver"? Disse omfatter: familie historie, nuværende sundhedspraksis, nuværende screening resultater og tal, risici og eventuelle aktuelle sygdomssymptomer. Hvilke risici til din portefølje? Hvilke risici kan udvikle sig til omkostningerne sygdom og øge, hvis de ikke håndteres og ændres?
Ved afslutningen af ​​denne grundige, ærlige kig på din sundhed, adfærd og risici, vil du have konkrete oplysninger til at formulere en plan for at maksimere din sundhed og velstand for år ud i fremtiden. Vi viser dig, hvordan TIME © kan hjælpe dig med at forbedre dit helbred, mindske din risiko, og holde dig fokuseret på succes.

8. dit helbred er din virksomhed

Uanset hvordan du gør din lever, dit helbred er din virksomhed, mere din virksomhed end nogen andens for den sags skyld.

Da den administrerende direktør (CEO) for dit helbred, har du nogle beslutninger at gøre, der vil påvirke, hvordan din personlige sundhed forretning blomstrer. Denne introduktion giver et overblik over, hvordan dette program er sat op, herunder processen for at træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med dine mål og din individuelle vision for din fremtid. Du ved, at det er så meget sværere at nå dine mål, hvis dit helbred kommer i vejen; så lære at nå dine sund fremtid gennem en investering design er en fremgangsmåde for virksomhederne, der kan give mere mening for dig. Det øger hvad du gør for at beskytte dit helbred, og som lærer dig, hvordan du ændrer at forbedre din sundhed.

Hvis dit helbred er dårligt, at din evne til at realisere dine mål og drømme er begrænset. Ofte kan man ikke overveje konsekvenserne vores helbred har på andre liv beslutninger. Så nogle af disse vigtige beslutninger træffes hurtigt og uden tanke for alternative muligheder for pleje, bivirkninger, eller konsekvenser, som alle har direkte indflydelse på den finansielle sundhed. Ved planlægning og være ansvarlig for dit helbred, kan du styre beslutninger på en måde, der sætter penge ind på din investering-besparelse og ofte øge din rigdom, mens du bevare eller forbedre dit helbred. Investering i dit helbred er en langt bedre måde at forsikre din fremtidige sundhed og din fremtid rigdom ... ligesom den administrerende direktør for et selskab forsikrer fremtidige vækst og lønsomhed.

7. Det er ikke let at drive en virksomhed, selv om det er dit helbred Forretning

Målet i at dele disse regneark med dig var at give en eskalerende værdi for dine handlinger og dine beslutninger. Idéen var at bære dig gennem investering beslutningsprocessen til et sted, hvor du, og kun du kan beslutte, hvor meget du var villig til at risikere versus hvor meget du ønsker at investere i din generelle livskvalitet, især for de lange -term. Kun du kan gøre disse beslutninger. Og, ikke træffer beslutningerne er lige så meget et svar, fordi ingen ændring betyder mere om, hvad du allerede har. Forhøjet blodtryk løser ikke sig selv. Arthritis vil ikke helbrede sig selv. Depression helbreder ikke sig selv. Du skal foretage ændringer (besøger lægen, tage din medicin, forbedre dit niveau af motion), for at risikoen / betingelse for at forbedre. I de fleste tilfælde har du mulighed for at forbedre udsigterne for bedre sundhed.
Det er vigtigt, at du fuldføre processen for værdiansættelse dine forhold og forbedringspotentiale. Igen vist de investeringsmuligheder. Se om du kan komme med et par små ændringer, som vil påvirke flere afkast, der giver forbedringer i mere end én betingelse. Og spore din succes.

6. fortsat fokusere på The Mission foran dig

Nogle gange er inspirationen er svært at mønstre ... .men det er der, fordi missionen er foran dig. Connie nylig tiltrådte en forbedring gruppe sundhed på hendes arbejdspladsen. Gruppen hyret en træner til at slutte sig til dem 1-2 gange om måneden, men træneren var altid "tilkaldevagt" for motivation
Connie er 50+ og en nylig konvertit til bedre sundhed ledelse. Hun sendte denne e-mail:
Ville bare lade dig vide, hvor meget jeg indså, hvor den daglige motion og spise rigtigt påvirker mit humør og hvordan jeg føler fysisk. Jeg var ud af byen for min virksomhed Tors, ons og Tor Jeg har ikke kørt i morgen, jeg drak kost sodavand i stedet for vand, og spiser ikke regelmæssige afbalancerede måltider ved ons nat jeg følte * ?? # **. (Ligesom jeg gjorde inden januar.) Men nu er jeg tilbage på sporet.
Selv om jeg ikke kommer hjem i nat indtil 11:30, jeg fik på 6:15, løb løbebånd, havde en yoghurt til morgenmad og har drukket mit vand. Allerede jeg det bedre.

5. Bliv inspireret af folk, der er lykkedes

Stuart har formået hans spise og medicin godt, men modstod enhver øvelse, efter at han havde sin ballonudvidelse. Ingen mængde af lokke kunne få ham til at udøve. 10 år senere, Stuart undergik akut bypass-operation.
Livet ændret sig for Stuart. Overholder behandling, han rejser til sit job og øvelser, når han rejser, ser hans portioner og hans fedtindtag.
"Indtil jeg gjorde regneark, forstod jeg, at jeg gjorde mit bedste for at mindske risikoen for en anden hjerte hændelse. Men nu forstår jeg præcis, hvad det kan koste mig, i form af dage mistede fra arbejde, Rehab omkostninger, og selv reduktionen i glæde, mens jeg restitueret-fordi jeg ikke ville være i stand til at gøre de ting, jeg normalt gør hver dag. Omkostningerne var store, og jeg arbejder hårdt for at holde dem nede. "

Hvad har du lært om den adfærd, du gør, og deres effekt på dit helbred?

Navn 3 adfærd, der forbedrer din daglige sundhed:
Hvorfor gør du disse?

Navn 3 adfærd, der vil afspore dit helbred:
Hvordan vil du ændre adfærd med det samme?
Hvordan vil det forbedre dit helbred, og over hvilken periode?

Med hvem vil du dele denne information? Hvornår?
Hvorfor?

4. Ændring af Health-rigdom porteføljen

Enhver indsats, du gør for at forbedre din livsstil adfærd, styre din risiko, og ændre den generelle sundhed foranstaltning er vigtig. Nogle af jer kan dog have mere alvorlige risici end andre. De kan være livstruende (ikke efter behandlingen plan for din diabetes) eller forårsage smerte (ikke at tillade skader til at helbrede). De kan være en livslang problem (overvægt), men at der også kan ændres, med flid og fokus. Ved at kvantificere effekten på dit helbred-rigdom porteføljen, kan du begynde at se, hvor kortsigtede gevinster kan rulle over i langsigtede succeser.
Det er grundlaget for værdibaserede sundhed ændringer. Jo mere du putter i dit helbred-rigdom porteføljen, jo rigere du bliver:
1. Du bruger mindre på sundhed "hændelser".
2. Du har flere penge til at investere i aktiviteter, der øger din sundhed og / eller din formue. Som et eksempel, hvis man skærer ned på skadestuebesøg fordi du tager din astma medicin regelmæssigt, vil du have flere dollars i lommen (fordi du har mindre copays for besøgene).
3. Du har færre sygdomme, så du får mere tid til at fokusere på andre aktiviteter, dem, der bringer dig glæde, herunder være med familie, der bidrager til samfundet, afslappende og læsning eller studere investeringer for din 401K.
4. Du administrerer eventuelle langsigtede betingelser mere effektivt, og du derfor skære ned på lægebesøg, hvilket giver mere tid og penge for de underholdende aktiviteter.
5. Du er blevet mere opmærksomme på dine andre investeringer, herunder dem, der beriger din ånd, og derfor du finde liv til rigere på mange måder.
Det hele kommer op: du være opmærksom på dit helbred; du ændre et par adfærd, der forårsager dit helbred til at være mindre end optimal; og du forbedre så meget mere end blot dit helbred. Du forbedrer udsigterne, relationer, forpligtelser, time management, og vejen til din opnåelige mission. Du får selvtillid til at være bedre, at tænke bedre, og at gøre det bedre, hver dag. Pludselig nå dette mission er gennemførligt.
Det er den virkelige grund til at fokusere på forvaltningen af ​​dit helbred-rigdom porteføljen. Værdiskabelse i dit helbred-rigdom porteføljen øger den samlede værdi, du får fra livet!

3. Investeringer din make har tid til at få større

Først skal du tog en meget højt niveau screener for at give dig en personlig datablad om indikatorer og livsstilsændringer du kunne gøre. Derefter skal du så på, hvordan disse indikatorer livsstil (vægt, talje, BMI, blodtryk, etc.) kunne påvirke alvorlig sygdom, og du kvantificeret din personlige værdi af disse betingelser for din generelle livskvalitet og lyst til investeringer (den ligning regneark).
Endnu en gang åbne en arbejdsark eller få nogle papir og en lommeregner, så du kan forstå den investering du overvejer på en "hvad der sker med min portefølje, hvis jeg ikke gør investeringen?" Basis.
Sæt sundhed betingelse, at du overvejer: overvægtige (eller BMI, eller talje foranstaltning) Hvad er det samlede, du har tildelt til denne betingelse i værdi (sidste kapitel, spids 8) 12.5
Nu skriver den betingelse, du forsøger at undgå hjertesygdomme
Hvor mange penge har du tjener på én dag i arbejde? Eksempel her: 175.00
Sæt størrelsen af ​​de direkte omkostninger til behandling af tilstanden. I dette eksempel er omkostningerne for angioplastik blevet indsat: $ 5344
Gang det samlede antal fiskedage for ubesvarede arbejde (ca. 5) med det beløb, du tjener / dag, for at forstå, hvor meget, uden forsikringsdækning, kan du miste ved manglende arbejdet 5 x 175 = $ 875
Og tilføjer, at til omkostningerne ved interventionen 875 + 5344 = 6219 dollars
Gang dette beløb med den samlede værdi du har tildelt til at forbedre denne tilstand
6219 x 12,5 = $ 77,735
Hvorfor er dette gyldigt? Fordi værdi er en relationel tal, hvilket betyder, at det påvirker og påvirkes af "foreningens" opfattelse af værdien af ​​tabt worktime, tabt arbejdsfortjeneste, mistede investeringsmuligheder. Fordi du bruger de samme målinger på tværs af betingelser og sammenligninger, gælder scorer metode, som påvirkes af din mission og dine mål, du har en relationel måde at sammenligne værdier i forandring. I dette tilfælde viser eksemplet, at gøre betingelsen ændring før det bliver meget alvorligt er værd, i dette øjeblik, 77735 dollars til dig. Det er fordi investeringer i dit helbred stigning over tid.

2. Rethink De samlede udgifter til pleje

Først skal du tog en meget højt niveau screener for at give dig en personlig datablad om indikatorer og livsstilsændringer du kunne gøre. Derefter skal du så på, hvordan disse indikatorer livsstil (vægt, talje, BMI, blodtryk, etc.) kunne påvirke alvorlig sygdom, og du kvantificeret din personlige værdi af disse betingelser for din generelle livskvalitet og lyst til investeringer (den ligning regneark).
Endnu en gang åbne en arbejdsark eller få nogle papir og en lommeregner, så du kan forstå den investering du overvejer på en "hvad der sker med min portefølje, hvis jeg ikke gør investeringen?" Basis.

Sæt sundhed betingelse, at du overvejer: overvægtige (eller BMI, eller talje foranstaltning) Hvad er det samlede, du har tildelt til denne betingelse i værdi (sidste kapitel, spids 8)

Nu skriver den betingelse, du forsøger at undgå

Hvor mange penge har du tjener på én dag i arbejde? (Eksempel her: 175,00)
Sæt størrelsen af ​​de direkte omkostninger til behandling af tilstanden. I dette eksempel er omkostningerne for angioplastik blevet indsat: $ 5344

Gang det samlede antal fiskedage for ubesvarede arbejde (ca. 5) med det beløb, du tjener / dag, for at forstå, hvor meget, uden forsikringsdækning, kan du miste ved manglende arbejdet (5 x 175 = $ 875)

Og tilføjer, at til omkostningerne ved interventionen (875 + 5344 = $ 6219)

Gang dette beløb med den samlede værdi du har tildelt til at forbedre denne tilstand (6219 x 12,5 = $ 77,735)

Hvorfor er dette gyldigt? Fordi værdi er en relationel tal, hvilket betyder, at det påvirker og påvirkes af "foreningens" opfattelse af værdien af ​​tabt worktime, tabt arbejdsfortjeneste, mistede investeringsmuligheder. Fordi du bruger de samme målinger på tværs af betingelser og sammenligninger, gælder scorer metode, som påvirkes af din mission og dine mål, du har en relationel måde at sammenligne værdier i forandring. I dette tilfælde viser eksemplet, at gøre betingelsen ændring før det bliver meget alvorligt er værd, i dette øjeblik, 77735 dollars til dig. Det er fordi investeringer i dit helbred stigning over tid.

1. overveje omkostningerne af sygdommen

-Angioplasty (Ballon og nogle gange brug af en stent) for en lukket arterie plus opfølgende pleje er anslået til $ 5344 i årlige omkostninger; hvis en 2. angioplastik er brug, prisen er 2700 dollars per fartøj (hvis du har 3 arterier genåbnet, prisen er 3 x $ 2700 eller $ 8100 Hvis du har brug bypass operation efter angioplastik, omkostningerne er $ 26,186 (Kilde:. American Heart Association )
-De Årlige samlede udgifter til sundhedsvæsenet for en person med diabetes i 2002 var 13243 dollar, sammenlignet med de samlede udgifter til sundhedsvæsenet for en person uden diabetes på 2560,00 dollar
-Mænd med diabetes har 3.1 mere tabte arbejdsdage og 7,9 flere sengedage end mænd uden diabetes. Kvinder med diabetes har 0,6 mere tabte arbejdsdage og 8,1 flere sengedage. Gennemsnittet per dag løn optjent af personer med diabetes er $ 168,00 / dag. Så mænd med diabetes mister 3,1 x $ 168. = $ 520,80 på grund af diabetes-relaterede sundhed; kvinder mister .6 x $ 168 til 100,80. Og det inkluderer ikke sengedage. (Kilde: Diabetes Journal)
-Direkte Udgifter til behandling i 2002 for en person med diabetes, på et år, kan omfatte disse direkte omkostninger ved diabetes i 2002-dollars. (Kilde: Diabetes Journal):
Hospital dag = $ 2385
Læge kontor besøg = $ 160
ER besøg = $ 452
Ambulance = $ 247
Hospital ambulant center eller kirurgi center = $ 561
Total = $ 3805

-Asthma, Der ikke er veldrevet kan resultere i følgende omkostninger (Kilde: Kintera.org):
Samlet hospitalsbehandling (incl indlæggelse, ER, ambulant) = $ 3600
Læge tjenester = $ 2900
Recepter = $ 5000
Total = $ 11,500

Nu hvor du har nogle skøn med hensyn til omkostninger i forhold, kan du begynde at udfylde det sidste regneark, der ombrydes alle begreberne sammen.