Health Insurance: Learning Om Medicare Fordele Tips

Vent ikke med at tilmelde dig Medicare Part D

Hvis du modtager ydelser fra Medicare del A eller B, er du berettiget til Medicare Part D. Medicare del D er valgfrit og giver modtagerne med bistand betaler for receptpligtig medicin. Åben tilmelding afholdes fra november 15-december 31 om året, og det er, når du kan vælge eller ændre din plan. Når folk vælger en plan, vil de ikke være i stand til at ændre sig, indtil den næste tilmelding periode, undtagen i særlige situationer.
Desværre, hvis du ikke vælger at tilmelde dig i del D, når de er først støtteberettiget, bliver du nødt til at betale en højere præmie, hvis du beslutter at tilslutte senere. Denne straf vil være omkring 1% af den månedlige præmie. Folk, der tilmelder sig sent kommer til at betale denne bøde, medmindre Medicare beslutter de havde medicin dækning, der var så godt som Medicare er i den tid de blev ikke indskrevet i del D. Dette er kendt som "anerkendelsesværdigt" dækning.
Hospitalsbesøg: ER, indlæggelse, Rehab
Mange vil hævde, at udgifter til hospitalsbehandling er det hurtigst voksende segment af nationens fanen sundhedspleje. På den ene side, kritikere siger hospitaler uretfærdigt at bruge deres voksende indflydelse på mange markeder og opladning langt mere end det koster at levere tjenesteydelser. På den anden side, er hospitaler siger, at de kun forsøger at imødegå de stigende arbejdskraft og udstyr omkostninger, mens konfronteret med utilstrækkelige betalinger fra offentlige og private forsikringsselskaber. Nogle hvor kommer dette sætte forbrugeren? Hospitaler kræver nu større betalinger ved at fortælle forsikringsselskaberne at betale op eller de vil stoppe med at acceptere deres patienter, og dermed hvis vi er smarte forbrugere, kan vi finde os at blive ofre for en høj medicinsk regningen; tænker vores forsikring betaler for regningen, når det er virkelig ikke. De næste par tips vil hjælpe dig med at undgå at overraske.

Tilmelde dig Medicare Part D

Åben tilmelding for regeringens narkotika plan for seniorer løber fra november 15 til december 31. Hvis du er 67 eller ældre og har ikke medicin dækning, tilmeld dig, så snart du kan gøre, at du ikke får straffet en permanent straf på 1% af din præmie for hver måned du var berettiget og ikke tilmelde. Hvis du har en plan, der dækker din medicin, skal du sørge for at du får et brev, hvis creditability, så hvis du beslutter at skifte til Medicare Part D Plan på et senere tidspunkt, vil du ikke tilfalder straffen for de år, du har valgt ikke at deltage . De gennemsnitlige besparelser på omkostningerne narkotika er omkring 28%. Hvis du er ved godt helbred nu, skal du blot vælge de laveste omkostninger plan i dit område; du bør være i stand til at finde en med præmier på mindre end $ 10 om måneden. Du kan sammenligne Medicare planer i dit område på www.medicare.gov/.

Medicare er ikke kun for dem der er 67 og ældre

Glem ikke om Medicare, det er ikke kun for folk, der er 67 og ældre! Du er berettiget til Medicare Part A (hospitalets forsikring), hvis din ægtefælle bliver (eller er berettiget til) pensionsydelser fra Social Security eller Railroad Retirement, du er under 65 og få Social Security invalideforsikring (SSDI) eller Railroad Retirement invaliditetsydelser ( selv om der kan være en 24-måneders ventetid for de fleste mennesker i denne kategori), eller du er under 67 år med end-stage renal sygdom (ESRD), og du eller din ægtefælle har opfyldt arbejdet kravet Medicare. Antallet af år af Medicare-dækket beskæftigelse, som du har brug for at kvalificere sig, varierer, afhængigt af den alder, hvor du fik ESRD. Afhængige børn med ESRD er også berettiget, hvis en af ​​deres forældre har opfyldt arbejdet kravet Medicare. Der er også nogle andre medicinske handicap, som måske også blive betalt ved visse Medicare programmer, men du kan blive nødt til at betale for del A dækning. Ring 1-800-Medicare eller 1-800-633-4227 for mere information eller kontakt din lokale State Health Insurance Program på http://www.medicare.gov/contacts/static/allStateContacts.asp gratis en-til-en hjælpe med din Medicare spørgsmål eller problemer.

Gør for meget at kvalificere sig til Medicaid- Do not Give Up!

Bare fordi du ikke er berettiget til Medicaid betyder ikke der er ingen statslige midler til rådighed for dig og din familie. Dobbelttjek med din tilstand for at se, hvilke nye sundhedsprogrammer din tilstand kan være start. Det kan tage lidt forskning, men et godt sted at starte id din statens Department of Health, eller ved at gå til den nationale Institut for Sundhed og Human Services hjemmeside på www.hhs.gov og forske staten finansierede programmer, der kan være til rådighed.
Et eksempel på en af ​​disse statslige og føderalt finansierede programmer er staten Børns Health Insurance Program (SCHIP). Dette program er generelt for familier, der i øjeblikket ikke har sygeforsikring for deres børn under 19 år, der tjener op til en vis mængde penge om året. Hver stat bestemmer udformningen af ​​sit program, støtteberettigelse grupper benefit-pakker, betalingerne til dækning, samt administrative og operationelle procedurer. I de fleste stater dem, der berettiger dem til ydelser, er for lidt eller ingen omkostninger, denne forsikring betaler for: lægebesøg, vaccinationer, hospitalsindlæggelser og skadestuebesøg, i andre stater kan dette omfatte kvinder, der er gravide. For information om din tilstand kontakt eller læse specifikke oplysninger om berettigelse i din tilstand du få adgang til de forsikre Kids Nu ved www.insurekidsnow.gov/states.htm.

Er du berettiget til Medicaid?

Medicaid er en stat og føderale regering finansieret program, der giver sundhed dækning for folk, der opfylder visse statslige etablerede indkomst og ressourcer niveauer. Nogle af de grundlæggende ydelser, som staterne skal indeholde er: Hospital Care (stationær og ambulant, lægeydelser, laboratorie- og røntgen-tjenester, sygeplejerske jordemoder og sygeplejerske praktiserende læger, tidlig og regelmæssig screening, diagnostik og behandling tjenester og vaccinationer til børn og unge under 21, plejehjem pleje, til personer, der er berettiget til plejehjem pleje og transport tjenester til læge, hospital og andre sundhedsydelser besøg. Afhængigt af hvilken tilstand du bor i hjem sundhed, de kan også tilbyde yderligere tjenester under samme Medicaid program såsom fysisk terapi, personlige arbejdsbier og genoptræning. For at få mere information om præcis hvad der er omfattet, og hvis du opfylder betingelserne, skal du kontakte dit lokale Medicaid kontor (som også kan kaldes "lægehjælp" i nogle stater) på centrene for Medicare og Medicaid på www.cms.gov eller ved at ringe 1-800.MEDICARE. Du kan også finde det valgfrie tjenester er tilgængelige i din tilstand under denne Medicaid program ved at gå til www.kff.org/medicaidbenefits.
Hvis du vil lave mere end det niveau, fattigdom bestemt af din tilstand, skal du kontrollere, om din tilstand tilbyder en medicinsk trængende program som en "tilbringe ned" valgmulighed. Disse typer af programmer udbydes i omkring 35 stater og Washington, DC. Disse programmer tilbyder sundhedspleje hjælp til visse grupper af personer med høj medicinsk udgifter, men har indkomster over Medicaid støtteberettigelse grænser.

Medicare Part A vs. Medicare Part B

Medicare Part A er dybest set den alvorlige pleje side af Medicare dækning. Den dækker udgifter i forbindelse med indlæggelse hospitalsophold, faglærte sygepleje faciliteter, og nogle hjem sundhedspleje. Medicare Part B omfatter godkendte ambulant lægeydelser, ambulante hospitalsydelser, visse hjem sundhedsydelser og holdbare medicinske forsyninger og udstyr. I begge planer, Medicare refunderer udbydere baseret på dens diagram over tilladte beløb - eller det beløb den føderale regering har anset den finder retfærdige og rimelige for en given tjeneste eller vare. De tilladte mængder er udledt på grundlag af nationale gennemsnit. Du er ansvarlig for at co-pay, som er forskellen mellem den tilladte mængde og hvad Medicare faktisk ender med at betale din udbyder, der er en procentdel af den tilladte mængde.

Medicare Plan Detaljer

Den Medicare fordele ansøgningsprocessen er ganske lang, og det bedste råd er at begynde at indsamle oplysninger om ansøgningsprocessen, fordele, og dækning detaljerne mindst flere måneder før din berettigelse dato. På denne måde kan de oplysninger, undersøges nøje, og spørgsmål besvaret at sikre, at dine ydelser ikke forsinkes. Centers for Medicare og Medicaid Services, eller CMS, udgiver en "Medicare & You" guide hvert år, forklarer programmet. Det omfatter oplysninger om eventuelle ændringer i planen, hvad der er omfattet, og hvad der ikke er, hvordan du vælger en plan, der er den rigtige for dine behov, og en masse andre nyttige emner. Du kan anmode om en kopi af den vejledning ved at ringe (800) 633-4227 eller ved at besøge www.medicare.gov. Du kan også bruge Medicare personlig plan Finder, der guider dig gennem et simpelt sæt af spørgsmål i sidste ende viser en liste over planer, som du er berettiget.

2006 Medicare Præmier

Der er tre omkostninger forbundet med Medicare forsikring, præmier, selvrisikoen, og co-assurance satser. Præmierne er baseret på, hvor mange Medicare-dækket fjerdedele af beskæftigelsen du eller din ægtefælle har logget. Hvis en af ​​jer har logget mindst 40 kvartaler af Medicare-dækket beskæftigelse, behøver du ikke betale en månedlig præmie for Medicare del A (hospital) forsikring. Hvis du har logget 30-39 kvartaler, dit 2006 månedlige Del A præmie er $ 216,00. For dem med mindre end 30 kvartaler af Medicare-dækket beskæftigelse, og som ikke er berettiget til præmie-fri hospital forsikring, den månedlige præmie 2006 $ 393. Den Medicare Part B 2006 månedlige præmie er $ 88,50.

Hvad er Medicare Part D

Fra den 1. januar 2006 Medicare begyndte at give receptpligtig medicin dækning til alle registrerede Medicare modtagere. Denne dækning er kendt som Medicare Part D. Selve receptpligtig medicin dækning Forsikringen leveres af private, Medicare-godkendte virksomheder. Du skal vælge en virksomhed blandt dem godkendt til at yde denne Medicare fordel baseret på, hvad hver enkelt plan dækker, samt hvor meget den månedlige præmie vil være. Alle planer give dækning som mindst svarer til standard Medicare receptpligtig medicin planen. Planer med højere månedlige præmier sandsynligvis, men ikke garanteret, at give mere dækning af en bredere vifte af narkotika. Hvis du allerede har receptpligtig medicin dækning gennem en nuværende eller tidligere arbejdsgiver, hvis du er pensionist, huske på, at din eksisterende fordel faktisk kan være bedre end dem, som en Medicare-godkendt plan. Hvis du vælger ikke at tilmelde sig Medicare stof plan, når du er først støtteberettiget, kan du blive opkrævet en bøde for at deltage senere.

Vær med Medicare Part D

Selvom Medicare receptpligtig medicin planen ses som vej fastforrentede seniorer kan gavne, er det nødvendigt at tænke nøje over det samlede out-of-pocket udgifter. For nogle mennesker out-of-pocket udgifter pr kalenderår kan være så meget som $ 3600, og dette er uden den månedlige præmie. For de heldige nok til at få medicin dækning under arbejdsgiver-sponsorerede planer eller har nok disponible indkomst til at dække deres omkostninger, være opmærksom på, at hvis du beslutter du ikke ønsker at deltage på det tidspunkt, du bliver berettiget, kan du blive opkrævet en bøde, hvis du ønsker at deltage senere. For dem, der står til at gavne, kan du læse mere om hvilke planer tilbydes ved at besøge Medicare websted eller ved at ringe Medicare på 1-800-MEDICARE. Du kan også besøge AARP hjemmeside og læse op på alle de fordele og ulemper ved dine forskellige muligheder.

Om My.Medicare.gov

For at drage fordel der er interesseret i at lære om Medicare fordele, Centers for Medicare og Medicaid Services skal installere et websted for registrerede Medicare modtagere for at få adgang til oplysninger om fordele og anmodning tjenester mere bekvemt. Disse oplysninger er under afvikling i state-by-state og forventes at være tilgængelig for enkeltpersoner. For at se, om din tilstand er online, kan du besøge http://my.medicare.gov. Gennemfør en meget ligetil online tilmeldingsformular til at oprette dit brugernavn og adgangskode, når du har afsluttet registreringsprocessen, kan du finde oplysninger om fordele, præmier og co-assurance satser, samt andre emner. Du kan også gøre ting såsom underrette Medicare af en adresseændring eller bestille en Medicare erstatningskort så godt.

Sammenligning Dækning

Lære om Medicare fordele er en af ​​de smarteste beslutninger til kan gøre. Hvis du allerede har receptpligtig medicin dækning, er det stadig vigtigt for dig at lære om de fordele til rådighed for dig narkotika under Medicare forsikring plan. Arbejde med planen administrator af din nuværende politik, bør du være i stand til at afgøre, hvilke plan giver bedre dækning for netop din beløb for de præmier, selvrisikoen, og co-betaler du vil betale. En stor ressource til at hjælpe dig med at beslutte, om ikke at deltage i Medicare receptpligtig medicin planen er AARP websted, som har en fuld suite af artikler og værktøjer til at hjælpe dig med at sammenligne planer og vælge den, der er rigtigt for dig.

Medicare Part D Out-of-pocket udgifter

Out-of-pocket udgifter til lægebehandling er dem, du betaler selv, og som du modtager ingen refusion. For Medicare receptpligtig medicin fordel, bliver du nødt til at betale en månedlig præmie til at slutte en plan oven på eksisterende Medicare Part B, Medicare Advantage, eller Medicare Cost planen præmier. Omkostningerne vil variere afhængigt af hvilken plan du vælger. For 2006 vil du betale en månedlig præmie på omkring 32 dollars om måneden for standard dækning. Til det, vil du modtage en $ 250 fradragsberettigede, som skal være opfyldt, før ydelsen begynder. Så længe din præmier bliver betalt til tiden, og du har mødt din fradragsberettigede, vil du have en 25% co-betale op til $ 2250. Du vil derefter nødt til at betale 100% af dine omkostninger lægemiddelkandidater til den næste $ 2850. Når du har brugt $ 3600 i out-of-pocket udgifter for kalenderåret, fordelen bliver aktiv og din co-pay er kun 5% for resten af ​​kalenderåret. Personer med begrænset indkomst, kan få ekstra hjælp i form af frafaldes præmier, ingen selvrisikoen, og lav co-betaler.

Medigap Forsikring

Medigap forsikring er supplerende forsikring privat købt af enkeltpersoner. Disse supplerende politikker dække omkostningerne ikke betalt af Medicare, som du normalt ville skulle betale for out-of-lomme. Før tilmelding til Medigap, anbefaler American Association of Retired Personer (AARP) overvejer andre alternativer, du måtte have til rådighed for dig som Medicare besparelser programmer, Medicaid, pensionist sygesikring, og receptpligtig lægemiddelprogrammer bistandsprogrammer. AARP websted og dets publikationer omfatter et væld af ressourcer til at hjælpe med at uddanne på disse muligheder, samt tilgængelige Medigap planer.

Om Medicare

Centers for Medicare og Medicaid Services, eller CMS, er den føderale agentur, der administrerer Medicare-programmet. Den Medicare forsikringsprogram, som viste 40 i 2005, giver sygeforsikring til næsten 40 millioner amerikanere. Overdækket individer omfatter dem 65 år og ældre, nogle mennesker med handicap under 65 år, og folk med end-stage renal sygdom. End nyresygdom, også kendt som ESRD, er permanent nyresvigt kræver dialyse eller en nyretransplantation. CMS var tidligere kendt som Health Care Financing Administration eller HCFA, men blev omdøbt i 2001.