Have: Indoor Gardens Tips

Chrysanthemum

For bushier krysantemum planter, knib dem tilbage til en højde på omkring seks inches indtil midten af ​​juli, hvor blomsterknopper til efteråret begynder at dannes. Når en krysantemum er klemt tilbage, to nye filialer kommer ud fra hver spids. For at gøre større blomster, fjern alt undtagen den stærkeste blomsterknop på hver skyde.

Brug Grow Lamper Korrekt

Begynderbøger indendørs gartnere ofte bliver frustreret, når vokse lamper ikke giver de resultater, de forventede. To hovedårsager til dette kan være: 1. Lampen er placeret for langt væk fra anlægget. Grow lamper skal placeres 12 til 18 inches fra anlægget til at fungere korrekt for planter. Hvis du hæve kimplanter, vil de nødt til at være tættere på at holde de planter fra at få langbenet, typisk mellem tre og seks inches fra toppen af ​​sætteplante. 2. Lampen er ikke Full Spectrum. Sollys indeholder mange frekvenser af lys fra synligt, til UV, til Gamma, Alpha og Beta Radiation. Grow lamper ofte kun give en anden af ​​spektret ende eller. De kommer i "hot" sorter og "kolde" sorter. For at efterligne solen så godt som vi kan, vi har brug for både en "hot" pære og en "kold" pære. Vær sikker på at spørge din lokale gartner for en vokse lampe, der har begge eller blot bruge to vokse lamper. Hvis du bruger flourscent lys kigge efter en pære, der er på den varme ende af spektret, og en, der er på den kolde ende af spektret. Det meste af tiden disse oplysninger kan findes på pæren pakken.

Chinese Hibiscus

Skær kinesisk hibiscus tilbage med op til 1/3 af anlæggets højde i det tidlige forår efter den er stoppet blomstrende. Hvis den kinesiske hibiscus stadig blomstrer, vente, indtil den er placeret udendørs for at gøre nogen beskæring. Når du skære bushen, forme det som ønsket ved beskæring ud svag træ.

Sådan Repot Potteplanter

Når du sætter din nye indendørs anlæg hjem, er det bedre at repot det i en ny beholder med frisk jord. Du skal blot vælge en beholder én størrelse større end den, det er i. Sæt planten fra sin pot. Fjern forsigtigt alle de gamle jord og optrævle alle bundne rødder, så repot anlægget i det nye hjem. Gødes planten og vand det grundigt.

Fugtighed for Stueplanter

For at øge luftfugtigheden for stueplanter, sætte en lille plastik kop ved siden af ​​dem og fyld den med vand. Da vandet fordamper det befugter luften umiddelbart omkring anlægget. Sommetider denne lille mængde vand gør hele forskellen.

En anden nem måde at give bedre luftfugtighed
for potteplanter er at bruge en mister at deponere en coating af små dråber af vand over bladene. Det er bedst at tåge om morgenen, således at bladene vil tørre før mørkets frembrud. Du må ikke tåge anlægget, hvor enhver løv er udsat for direkte sollys.

Eggshell Tea

At fodre dine planter calcium, sætte flere æggeskaller i en krukke fyldt med vand. Lad blandingen stå i et par dage. Brug denne løsning til at vande dine planter. De æggeskaller er en glimrende kilde til calcium. Du kan også bruge venstre over vand fra kogende æg til at vande dine planter.

Roterende Planter til Selv Vækst

Prøv at dreje planter en kvart omgang en gang om ugen for at holde dem vokser jævnt. Roterende planter holder dem fra hælder så langt til den ene side, at de til sidst tip sig selv over.

Afrikanske Violets

Sæt et par rustne søm i jorden omkring dine afrikanske violer. De blomstrer vil være større, mere kraftig og lysere. Neglen giver en langsom frigivelse af værdifulde mineraler til afrikanske violet planter.

Hold dine Blade Clean

For at opdatere dine støvede stueplante blade, vaske begge sider i et enkelt trin. Dyp en gammel bomuld handske i lunkent vand, køre bladene mellem fingrene, og de vil se frisk og ren.

Ideelle temperatur til indendørs planter

Stueplanter udføre bedre, når nattemperaturer er mindst 10 grader koldere end dagtimerne temperatur.
Den ideelle temperaturområde for planter er omkring 70 grader om dagen og 55 grader om natten.

Root Rot

Hvis du har en plante, der lider af root rot, er alt håb ikke tabt. Tag planten fra jorden og forsigtigt vaske rødderne i lunkent vand. Derefter dyppe dem i et glas med én til to teskefulde antibakteriel munden vask og otte ounces vand for at stoppe rodbrand spredes. Placer planterne i ren, steriliseret jord. Vand dem med te lavet af blomstrende kornel grene eller pilegrene. Først skal du dræbe bakterier, så er du nødt til at fremme genvækst. En let gødning vil også hjælpe rødderne genetablere.

Beskær din julestjerne

Gamle julestjerner planter skal skæres tilbage til inden seks inches af puljen i april og derefter transplanteres til en ny gryde. En endnu bedre idé er at rodstiklinger taget fra den gamle julestjerne plante til at skabe nye, livskraftige planter.

Potted Mums

Når du køber syltet mums, sørge for, at der er en rimelig mængde af farve viser gennem knopperne. Hvis du køber potteplanter mums i stram opløbet, kan de aldrig åbne. En god potteplanter mor skal have 20 eller så knopper viser farve, med mere til at komme.

Lysbehov

De fleste stueplanter har overraskende høje lysbehov, behøver op til 16 timers lys om dagen. For at se, om dine planter «lys krav er opfyldt, skal du holde hånden over en plante på en solskinsdag. Hvis du ikke kan se en skygge, flytte anlægget tættere på et vindue. Men lad ikke planter røre vinduet, fordi kolde vinduer kan give blade forfrysninger; varme glas kan syde et blad spids.

Grape Ivy

Grape vedbend vokser fuldt ud for svagt lys.
Plant denne vedbend i regelmæssig pottemuld og fodre den med stueplante mad hver tre eller fire uger. Vand drue vedbend ofte om sommeren, men vand sjældnere om vinteren, hvis du bemærker brune pletter på bladene. Når drue vedbend er etableret, vil det vokse prolifically.

Dekorative beholdere og drænhuller

Mange dekorative beholdere kan købes som ikke har drænhuller. Hvis du foretrækker at ikke bore drænhuller i dem, skal du blot placere et niveau lag af sten eller småsten i den dekorative beholder. Derefter placere dit anlæg i en gryde, der har drænhuller og sætte det ind i decorataive container på toppen af ​​klippen lag. Mellemrum mellem de to potter kan fyldes med jord eller spagnum eller blot tomt. Sætte et stykke reb eller andet materiale omkring den anden pulje vil gøre det lettere at adskille de to potter uden at forstyrre planten eller tage en chance på dumping jord.

Fuchsia

Knib tilbage spidserne af dine fuchsia planter i det tidlige forår for at hjælpe dem med at blive mere busket. Vær sikker på at du ikke klemme tilbage tips af din fuchsia plante for mange gange, eller du vil fjerne blomsterknopper.

Undgå Skadedyr

Det er lettere at forebygge skadedyr på planter, end det er at slippe af med dem, efter at de har taget fat. For at forhindre skadedyr på stueplanter, skal du:

1. Freeze pottemuld, før du bruger den. Dette vil bidrage til at dræbe skadedyr, udklækkes, når jorden varmes op.

2. Vask planter, der har været uden for i løbet af sommeren med insektbekæmpelsesmidler sæbe for at fjerne eventuelle skadedyr.

3. Undersøg planter mindst en gang om måneden for tegn på skadedyr og behandle dem med det samme.

Lerpotter til indendørs planter

Indendørs planter i lerpotter brug hyppigere vanding end dem i glaserede eller plastik potter. Dette skyldes lerpotter er lavet med porøst materiale, der vil væge fugt væk fra jorden.

Vand Tip

Brug kun drikkevand til stueplanter. Hvis du har en afkalker, brug kun vand, der IKKE er sluttet til den. (De fleste køkkener er loddet, så det kolde vand uden om blødgøringsanlægget.) Vand fra skyllemiddel ofte har for meget salt i det, og overskydende salt dræber planter.

Styring Spider mider og bladlus

Mindst en gang om måneden, inspicere dine potteplanter for tegn på spindemider eller bladlus. Sørg for at undersøge, på bladene samt. Gøre dette til en regelmæssig vane vil gøre det mindre sandsynligt, at du nogensinde vil blive konfronteret med en større angreb, som du vil fange problemet tidligt. Hvis du finder nogen spindemider eller bladlus, bruge en insekticid sæbe til at kontrollere dem.

Bromeliads

Du kan ikke vande bromeliads på samme måde du vand andre planter. Tilsæt vand til centrum kop anlægget og kun holde jorden let fugtig. Lejlighedsvis dug, to gange om ugen, holder Bromeliad blade ren og giver fugtighed.

Cape Jasmine

Du kan beskære din Cape jasmin, hvis det er vokset en smule for stor. Klip din kappe jasmin tilbage med 1/3 i foråret, før du sætter planten ude til sommer. Knib off tips, når nye skud nå seks inches i længden. Fortsæt med at gøre dette indtil august.

Vanding Tropiske Stueplanter

Når vanding tropiske stueplanter, så sørg for at bruge stuetemperatur vand. Koldt vand fra hanen kan beskadige sarte rodhår og tropiske indendørs planter kan endda dø, hvis vandet er for koldt.

Diffenbachia Plant

Diffenbachia, også kendt som dumbcane, er et giftigt plante, der kan give problemer for små børn og kæledyr. Bladene indeholder et stof, der kan forårsage intens brændende, og i nogle tilfælde, lammelse af stemmebåndene.

Indendørs haver og kæledyr

Af Jennifer G

Mange fælles stueplanter og udendørs planter er meget giftige for katte og hunde. Hvis du holder både haver og kæledyr, skal du være sikker på dine planter vil ikke skade dine dyr. Da alle ejere af kæledyr vide, både katte og hunde kan lide at grave i snavs og tygge din værdsatte planter.

Nogle almindelige stueplanter, der kan være skadelige for kæledyr omfatter aloe, dieffenbachia, diverse vedbend og lilje planter, nelliker, Philodendron, og kristtorn. Disse anlæg udgør kun en lille procent af husholdningernes planter, som kan være giftige for dyr. Før bringe et nyt anlæg i dit kæledyrs hjem, altid være sikker på, det er ikke skadeligt.

Hvis du kan simpelthen ikke leve uden din aloe planter, holde dem på et sted uden for dit kæledyrs rækkevidde. For katteejere, det er næsten umuligt, og det er bedst at vokse kun pet-venlige anlæg og ikke tage den risiko.

For en komplet liste over skadelige planter, mere information om kæledyr og potentielle toksiner, eller hvis du tror, ​​dit kæledyr kan have indtaget et toksin, ringe til din lokale dyrlæge eller besøge ASPCA Animal Poison Control hjemmeside, en stor ressource for PET-relaterede spørgsmål.

Formeringsmateriale House Planter

Af Jennifer G

De fleste stueplanter kan formeres nemt med de rigtige skridt. Opformerede planter kan fylde dit hus med flere grønne områder eller levere en reserve hurtige gaver til venner. Følg disse trin og tips til at starte voksende.

Afrikanske Violets (Saintpaulia ionantha)
Afrikanske violer gøre vidunderlige gaver, når i blomst. Selvom notorisk vanskeligt at vokse, kan de let formeres og med den korrekte behandling, holdes sund. Når omsorgen for en afrikansk Violet, altid huske, at mådehold er nøglen. For meget eller for lidt vand eller sollys vil skade planten. Disse planter ofte bliver ofre for rodbrand når over-vandes. Afrikanske Violets trives, når vandes nedefra (prøv en selvvandingssystem plantemaskine eller en potte med huller i bunden anbringes i en skål med vand).

For at udbrede en afrikansk Violet, klippe et enkelt blad fra moderplanten. Bladet kan klippes med eller uden stilk (selvom det er normalt bedst at lade omkring en tomme af stilk). Fyld en lille plastkop (klar fungerer godt, fordi sollyset vil varme planten og jorden) med særlig African Violet jord og enten placere bladet uden en stilk på toppen af ​​snavs eller stikke stilken af ​​bladet i snavs. Vand planten, så jorden er grundigt mættet, men ikke pooling. Dæk kop med en lille, plastpose og plads i en solrig placering. Sørg for at holde jorden fugtig på alle tidspunkter.

Når du ser, at stænglen eller bladet er vokset rødder, kan plastposen fjernes. Før du ved af det, vil planten spire nye blade og til sidst blomstre. Normalt vil opformeret plante blomst samme farve som sin moderplanten. Nogle gange, hvis moderplanten voksede fra en podet frø, vil din nye anlæg overraske dig med en anden farvet flor.

Julen Cactus (Schlumbergera)
Ligesom afrikanske violer er julen kaktus også let formeres. Denne særlige form for kaktus kan overleve i regelmæssig pottemuld, men vil gøre bedst i en pottemuld designet til kaktus.

For at udbrede en jul Cactus, bryde et par blade sektioner fra moderplanten mellem cifre. Hvis det ene blad pauser fra planten, kan det rod, men en kæde af blade fungerer bedst. Poke bunden blad omkring en tomme dybt i jorden i en lille kop og plads i fuld sol. Lad planten afdækket, men holde det godt vandes, indtil den er rodfæstet. Du vil blive forbløffet over, hvor hurtigt disse starter vil tage ud i sommeren.

Sukkulenter
Mange sukkulenter kan formeres og undertiden udbrede sig selv, når deres blade (eller filialer) falde fra moderplanter. Formering fungerer bedre med nogle sukkulenter end andre. For at udbrede en sukkulent plante, bryde et blad fra moderplanten og stikke den ned i jorden. Denne blad kan dyrkes i sin egen plantageejer eller i samme gryde som dets moderselskab. Der er ingen grund til at dække en succulent med en plasticpose eller at holde jorden overdrevent fugtig. Vand det nye anlæg, ligesom du ville dets moderselskab. Vær særlig forsigtig med ikke at over-vand saftige planter. Du skal være mere tålmodig med din sukkulent plante starter, fordi de vokser langsommere end andre planter, der er nævnt i denne artikel. Så længe bladet ikke vises uudviklede eller støbt, anlægget er i live og til sidst vil spire nye blade.

Pothos og Ivy Planter
Pothos og Ivy planter kan opformeres så godt. Disse planter er imidlertid brug for, at være rodfæstet i vand i stedet for jord. Skær en sektion fra planten og placere den i en vase med vand. Sørg for at skifte vand hver par dage til at holde planten fra rådne. Efter et stykke tid, vil du se, at rødderne er skudt fra den del af anlægget. På dette tidspunkt, anlægget er klar til at blive pottet i jorden. Hold jorden fugtig på alle tidspunkter for de første par uger, at anlægget pottes.

Planter kan opformeres i efteråret og vinteren, men du vil finde de planter, der vokser hurtigere, og at du har mere succes med forår og sommer opformeringer. Det varmere vejr og længere solskinstimer vil hjælpe dine planter vokser. Hvis formerings i de mørkere måneder, så prøv med en vokse lampe og terrarium.