Hår Transplant: Kropsbehåring Transplantation Tips

Form The Perfect Goatee med en Ansigtsbehåring Transplant

For nogle mænd vokser den perfekte fipskæg er en umulig opgave. Genetik eller ardannelse i ansigtet kan forbyde en mand at vokse ansigtshår på en jævn måde. Det er her en ansigtsbehandling hårtransplantation kan udfylde de sparsomme områder og giver dig perfekt dannede fipskæg du altid har ønsket.

Hår på hovedbunden, hvor donor hår vil blive taget fra, vokser meget lignende måde som for ansigtsbehåring. Det betyder, at nye transplanterede hår vil blande smukt med nogen eksisterende ansigtsbehåring. Det tager typisk mellem 200 og 600 individuelt podede hår til at udføre en ansigtsbehandling hårtransplantation og resultaterne er ganske naturligt udseende takket være fremskridt inden for hårtransplantation teknikker.

I de tidlige stadier af hår transplantationer store dele, der er kendt som "propper" blev brugt og gav en meget unaturlig udseende til det transplanterede hår. Kirurger nu, at hovedbund og ansigtshår vokser i grupper på 1-4 hår og bruge denne viden til at udføre facial hår transplantationer, der efterligner denne naturlige vækstmønster. Kirurgen vil kortlægge omridset af din nye fipskæg på forhånd og vil omhyggeligt udfylde alle områder mangler hår for at skabe en fuldstændig og endda fipskæg. Det vil tage et par måneder til hår til at begynde at vokse, men når de er etableret dit nye hår vil vokse i samme takt som din eksisterende ansigtshår.

Sletning eftervirkningerne af ardannelse og brænder med en ansigtsbehandling Hair Transplant

Enhver, der lider af alvorlige facial ar eller forbrændinger ved, hvordan det kan påvirke ens selvværd og selvbillede. Mange gange disse forbrændinger eller ar forbyde en mand at vokse ansigtshår i de berørte områder. Heldigvis er der en procedure kaldet en ansigtsbehandling hårtransplantation, der kan vende denne type hårtab og hjælp camouflage ar og brænde væv.

Første udformningen af ​​restaurering er kortlagt på patientens ansigt. Lokal anæstesi anvendes, være opmærksom på de mange nerver til stede i ansigtet. Håret er høstet fra occipital (området midt bagsiden af ​​hovedet) og podet på ansigtet i en eller to hår grupperinger. Lægerne indsætte podninger i ansigtet, hvilket placerer dem i vinkler, der efterligner den naturlige mønster af skæg og overskæg vækst.

De første 48 timer er det mest følsomme efter en ansigtsbehandling hårtransplantation og stor omhu skal tages med modtageren området. Brusere er tilladt efter timer otteogfyrre og enhver skorper bør forsvinde efter en uge. Patienten kan forvente normal hårvækst typisk efter tre til fire måneder fra den facial hår transplantation tid.

Risiciene ved en Ansigtsbehåring Transplant

For mange mænd kan en ansigtsbehandling hårtransplantation giver en ny følelse af selvværd og selvbillede. Men som med enhver form for kirurgi er der altid risici. Før du gennemgår denne procedure bør du vide disse risici, så du kan træffe en informeret beslutning.

Det er under helingsprocessen, der udgør den største risiko for ting at gå galt med en ansigtsbehandling hårtransplantation. Hver gang der er indsnit i huden er der altid en risiko for infektion. Sædvanligvis er imidlertid dette let behandles med antibiotika.

Selvom det er meget sjældent, er der en risiko for permanent ardannelse fra en ansigtshår transplantation. Et særligt område, der er modtagelige for ardannelse er det centrale område lige under underlæben. Det er derfor nogle læger vil undgå at transplantere hår i dette lille, men følsomme område for at undgå risiko for ardannelse.

Følelsesløshed i modtager-området er fælles, men er næsten altid midlertidigt. Normalt tab af følelse vil vende sig inden for to til tre måneder efter operationen. Der er også en risiko for, at de transplanterede hår ikke vil overleve, og det, kræver en anden session for at opnå de ønskede resultater. Den bedste måde at undgå dette, og alle bivirkninger er at følge din læger skrive op instruktioner omhyggeligt. Dette skulle fjerne de fleste af de risici og gøre dit ansigts hår transplantation en succes.

Den Ansigtsbehåring Transplant: en kur mod Sparse Ansigtsbehåring

For nogle mænd et tegn på maskulinitet er evnen til at vokse tyk og endog ansigtshår. Genetik er endnu ikke altid til din fordel og i nogle tilfælde en mands ansigtshår aldrig overgange forbi tynde og pletvis hårvækst. Det er her en ansigtsbehandling hårtransplantation kan give dig, hvad naturen ikke gjorde.

Meget gerne traditionelle hår transplantationer på hovedbunden, er donor hår taget fra hovedbunden og transplanteres i en sparsom område. Med en ansigtsbehandling hårtransplantation hår fra hovedbunden høstes og transplanteres til skæg område, overskæg område eller begge dele. Hårene er transplanteret på et til to hår podninger at efterligne, hvordan naturlige facial hår vokser til en yderst naturligt look. Afhængig af en kundes behov, kan mængden af ​​hår, der anvendes i en ansigtsbehandling hårtransplantation være så få som 200 eller så mange som 2.200.

Det transplanterede hår fra hovedbunden er identisk med ansigtsbehåring i tekstur og vækst gør det muligt at blande ganske godt med eksisterende ansigtsbehåring. Når håret er transplanteret, vil vokse som normalt hår ville og vil være nødvendigt at barberet eller trimmet som ønsket. En facial hår transplantation er en stor mulighed for mænd frustrerede med deres manglende evne til at vokse fuld facial hår som proceduren er permanent.

Forskellen mellem hovedbund og øjenbryn hår transplantationer

Øjenbryn hår transplantationer, ligesom hovedbund transplantationer, giver dig mulighed for permanent vokse hår, hvor der engang var meget lidt eller ingen. Selv om der er visse ligheder, såsom begge procedurer giver permanent hår udskiftning, er der visse forhold, der er anderledes, når transplantere hår til øjenbrynet området.

En af de største forskelle i øjenbryn hår transplantationer fra hovedbund transplantationer er sværhedsgraden i matchende håret retning. I modsætning til hovedbund hår, hvor det er meget lettere at placere og blande de transplanterede hår, øjenbryn hår skifter retning ofte og er meget sværere at efterligne. I området nærmest øjet øjenbryn hår vokser lige op. Over øjet håret skifter retning og vokser både udad og opad. Retningen af ​​hårene ændrer slutningen af ​​øjenbrynene, når håret vokser udad og opad. Par dette med øjenbryn hårets kors, der skaber en naturlig elevation i midten af ​​øjenbrynet, og du kan se, hvorfor der matcher håret retning under øjenbryn hår transplantationer er meget vanskeligere. Derfor bør patienterne ikke forvente et perfekt match eller blanding fra transplanterede hår.

De tænker på at have øjenbryn hår transplantationer bør også bemærke, at håret anvendte bliver hovedbund hår og vil derfor vokse ligesom hår på hovedet. Naturlig øjenbryn hår vokser kun en kort periode, før hvile og kaste. Hovedbund hår har en meget længere vækstperiode, og vil derfor vokse meget længere end øjenbryn hår normalt ville. Det betyder, at efter et øjenbryn hårtransplantation bliver du nødt til regelmæssigt at trimme håret for at holde det øjenbryn længde. Dette påvirker udseendet af øjenbrynene, fordi den trimmede hår vil have tykkere, stumpe ender i modsætning til finere, tilspidsede ender.

Kropsbehåring Transplantation: blive informeret om Bryst hår transplantationer

Krop hår transplantationer udføres på mennesker, der, uanset af hvilken grund, er utilfreds med mængden af ​​hår på kroppen, de har i et eller flere områder af deres krop. Området kunne være brystet og maven for mænd, eller pubesområde for enten mænd eller kvinder. Selvom der har en krop hårtransplantation kan give dig hår på kroppen, hvor der er ringe eller ingen der er nogle ting, du bør vide, før at have proceduren.

For mænd, der overvejer et organ hårtransplantation bør du vide, at donor hår er høstet fra hovedbunden. Da kroppen hår transplantationer kan kræve op mod 3.400 enkelte hår dem med tyndere hår på hovedet, kan ikke være en ideel kandidat. Mænd bør også bemærke, at hvis de nogensinde har overvejet at få en traditionel hårtransplantation at vende mandlig skaldethed er der ringe chance for, at der vil være nok hår for begge procedurer. Du bliver nødt til at beslutte, hvilke område, du hovedet eller brystet, ville du hellere have hår på.

Også, når transplantere store mængder hår på brystet område er der en yderligere risiko, der følger med anæstesi. For mindre område transplantationer lokalbedøvelse er normalt bruges, men mange patienter har den større brystet procedure finde denne også ubehageligt. Derfor er mange mænd vælger at have en intravenøs narkose anvendes til at undgå smerte. Hver gang du er "sat under" risikofaktorer gå op, så sørg for du er klar over dette, før de har en krop hårtransplantation involverer et stort område som brystet.

Øjenbryn Restoration - det gode, det dårlige, og de manglende

Udtynding øjenbryn kan opstå af en række årsager. Afhængigt af årsagen, det være sig genetisk over plukning eller tweezing, er det bedst at blive vurderet af en velrenommeret hudlæge eller hårtransplantation kirurg, når man overvejer genoprettende procedurer. I det væsentlige, øjenbryn hår restaurering procedurer ligner hår transplantationer i hovedbunden i håret, når transplanteret, er permanent. Der er dog forskelle i de teknikker, der anvendes til at udføre dem, og på de resultater, man får.

Hvis overvejer et øjenbryn transplantation, er det meget vigtigt at sørge for, at lægen har planer om at kun bruge enkelte hår, der er dissekeret fra follikulært enhed under stereo-mikroskopisk dissektion. Hårene skal placeres til at ligge så fladt som muligt på overfladen af ​​huden. Dette adskiller sig fra hår transplantation til hovedbunden, hvor vinklen mellem håret og hovedbunden overflade kan være så meget som 45 grader.

Andre ting at overveje: Hår transplanteret ind øjenbrynet er taget fra hovedbunden, og vil have en lidt anderledes udseende og vækstrate end de eksisterende øjenbryn hår. Selvom du kan have yderst tilfredsstillende og æstetisk tiltalende resultater, bør du være opmærksom på, at håret transplanteret til øjenbryn vil fortsætte med at vokse, som det havde på hovedbunden, og derfor bliver nødt til at blive trimmet.

Kropsbehåring Transplantation: Vende Elektrolyse

Vi har alle gjort ting, vi fortryder, men hvad nu hvis der er noget permanent hårfjerning fra elektrolyse? Kvinder er altid forsøger at fjerne uønsket hår på kroppen, såsom i bikini-området, men hvad syntes som en god idé så kan efterlade dig beklager din hårløse offentlige område. Heldigvis, kan et organ hårtransplantation vende permanent hårtab forbundet med elektrolyse og give dig tilbage nogle af håret, du havde fjernet.

Hvis du overvejer at vende din bikinilinje elektrolyse med en krop hårtransplantation bør du bemærke, at donor hår vil blive taget fra hovedbunden i et ikke synligt område. På grund af det faktum, at hår på hovedbunden en længere vækstrate nye transplanterede hår i pubesområde skal trimmes på en regelmæssig basis for at holde det kort og ryddes.

Kvinder bør også bemærke, at fordi små snit skal gøres for at pode håret på plads vil der være små ar på modtager-området. Disse ar er minimal, og din nye offentlige hår vil dække dem, så længe du ikke barbere eller voks det hele ud. Proceduren kan udføres under lokalbedøvelse med minimalt ubehag. Du skal afstå fra brusebad til 48 timer efter indgrebet og små skorper vil dannes på de podede områder, men disse bør falde cirka en uge efter kroppen hårtransplantation udføres.

Tre Ting at vide om Øjenbryn hår transplantationer

Hvis du har mistet håret på dit øjenbryn område, der har et øjenbryn hårtransplantation kan gøre en enorm forskel i dit udseende. Alligevel er der nogle fakta om øjenbryn transplantationer, at du skal forberede dig på, før at have den procedure gjort.

I modsætning til hår på hovedet, der typisk vokser i grupper på 1-4 hår, øjenbryn vokse i kun enkelt hår. Den vinkel, ved hvilken håret kommer ud af folliklen er også meget stejl som giver håret til lye fladt mod ansigtet. Det betyder, at proceduren kræver en læge meget dygtig i at placere et hår ad gangen på en måde, der vil falde i med de naturlige øjenbryn kompliceret form.

Dem, der overvejer øjenbryn hår transplantationer bør også bemærke, at alle sår kontrakt over tid. På grund af dette oprindelige vinkel af håret kan ændres lidt, og de transplanterede øjenbryn hår kan stå mere ophøjet end normalt. På grund af dette, og at håret transplanteret fra hovedbunden er anderledes i tekstur end øjenbryn hår, kan det være meget vanskeligt at blande hår fra et øjenbryn hår transplantation med eventuelle eksisterende øjenbryn hår. Alligevel vil det sige at have hår i øjenbryn område, der er bundet til at se mere naturligt end ingen hår overhovedet.

Hvad du bør vide om Øjenbryn hår transplantationer

Hårtab er ikke altid begrænset til håret på din hovedbund. Øjenbrynene kan gå tabt eller negativt påvirket af forhold såsom sygdom i skjoldbruskkirtlen, alopecia areata, forbrændinger eller endda over tweezing af bryn. Da øjenbrynene bogstaveligt sidde foran og centrum for dit ansigt tab eller deformering af bryn er meget mærkbar. Dette er hvorfor nogle mennesker henvende sig til øjenbryn hår transplantationer til at give dem et mere normalt udseende.

Hvis du overvejer at øjenbryn hår transplantationer der er nogle ting, du bør vide, før du fortsætter. I modsætning til naturlige øjenbryn, vil hår, der er transplanteret fra hovedbunden fortsætte med at vokse. Det betyder, at du bliver nødt til at trimme dine øjenbryn meget som du ville dit hår. Enderne af dine øjenbryn vil ikke aftage som almindelig øjenbryn og vil i stedet have en mere stump udseende til dem.

Også, fordi sår kontrakt, da dine øjenbryn hår transplantationer helbrede de transplanterede øjenbryn må ikke ligge så fladt som en normal øjenbryn ville. Du vil gerne være opmærksom på, at de transplanterede øjenbryn hår fra hovedbunden ikke helt overens med en eksisterende øjenbryn hår fuldstændigt. Over tid de transplanterede hår kan blande bedre, men der vil være en mærkbar forskel, da de er to helt forskellige typer af hår.