Handicap: børn med særlige behov Tips

Autisme Legetøj

Sørg for, at legetøjet er passende.
Egnetheden betyder ikke kun alder relevant i forhold til producentens etiket. Det betyder også passende for den udviklingsmæssige barnets alder. Hvis barnet er ti år gammel og fungerer som en seks år gammel, skal du vælge et stykke legetøj, der passer hans / hendes funktionsevne. Forkerte valg forårsager frustration.
Min Regel: frustrere aldrig barnet med autisme.

Dette tip kan findes på: Før du køber legetøj til barn med autisme / PDD

Specielle diæter til særlige børn

Børn med særlige kost behov kan have skole morgenmad og frokost lavet til dem. Ifølge loven kan der foretages ændringer i dit barns skole frokost morgenmad og frokost uden ekstra beregning, hvis han eller hun har særlige behov eller en medicinsk tilstand.

Hvad er en 504?

Den studerende skal identificeres som handicappet som skitseret i henhold til § 504. Har den enkelte har en fysisk eller psykisk funktionsevne, der i væsentlig grad begrænser en eller flere af en sådan persons store liv aktiviteter; eller have en registrering af en sådan forringelse; eller anses (opfattet) som havende en sådan værdiforringelse. Hvis svaret er "ja" til et eller flere af ovenstående udsagn, ville den enkelte kan kvalificere sig til de bestemmelser, i henhold til § 504. Dette især være sandt, hvis den enkelte ikke er berettiget til specialundervisning tjenester under IDEA (tidligere PL 94- 142).

Gør det med kærlighed

Du må ikke give nye forældre enhver uønsket rådgivning. Husk, at de stadig justering. Hvis du har noget at dele, så gør det med kærlighed og forståelse. Forventer, at det kan skade dem for at høre, hvad du har at sige. Hvis de tager dit råd --great! Hvis ikke, fortsætter med at give kærlighed og støtte. De har brug for det! Prøv at give spidsen igen senere, når det ville være bedre accepteret.

Besøg Daycare

Når du besøger et dagtilbud, bede om at se licensen. Licensen betyder, at dagtilbud opfyldt de mindstekrav certifikatstandarder sidste gang den blev undersøgt for sådanne ting som brand, sanitet og sikkerhed; antallet af børnepasning nødvendige personale; personalets kvalifikationer; og krav til særlige tjenester.

Dette tip bragt til dig af: En Forældre Guide til dagpleje

Gør Them Holdbar

Børn med autisme eller andre PDD betingelser er ofte hårdere på deres ejendele, end andre børn. Autisme er adfærdsmønstre kan forårsage voldsomme udbrud til tider. Sørg for, at uanset hvad du vælger at købe vil vare. Die cast metal legetøj, for eksempel er et bedre valg end dem lavet af tynd plast.
Dette tip er bragt til dig af: Før du køber legetøj til barn med autisme / PDD

Jakes Side - mikrocefali

Dette websted blev startet af en særlig mor, da hun først fandt ud af om sin søn, Jake. Oplysninger om mikrocefali var meget svært at finde (og er stadig) og mange børn med mikrocefali oplever samme problemer som Jake.

Mickey Ashley forklarer, at finde ud af dit barn har en medicinsk tilstand er dårlig, men den manglende information kun gør det værre. Hun har konstateret, at mere vidende hun bliver om Jake problemer, jo mindre hjælpeløse føler hun. Og nu, deler hun sin information med andre - at blive bevidst er det første skridt i at håndtere.

http://www.geocities.com/Heartland/Forest/1600/jakespage.html