Hæklet: afghanere Tips

Hvorfor Tæpper hedder afghanere?

Viser sig, at udtrykket "afghanske" betyder specifikt henviser til en hjemmelavet tæppe eller kaste, ofte en lavet ved at strikke eller hækle i geometriske former. Årsagen Afghanerne er undertiden også kaldet smide tæpper er, at ofte de materialer, der anvendes til at gøre dem ville bryde ned eller forfald, således at tæppet i sidste ende ville blive smidt væk. Sådanne tæpper blev først gjort i Afghanistan og almindeligt anvendte garn til at gøre tæppet med geometriske mønstre og mange huller i Lacy mønstre. I Amerika er traditionen blevet at gøre afghanerne til dekoration, der draperet over en sofa eller lænestol, og for napping eller varme, mens du ser fjernsyn. Afghanerne er normalt selvstændige foretaget eller modtaget som en gave fra en anden snu person. Kom til at tænke på det, hvad en stor gave at dele med nogen!

Standard Tæppe og afghanske Størrelser

Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv - tjek denne store blog ved Crafting med stil, der indeholder de standardstørrelser for senge og vugger og giver store tips til, hvordan du vælger den rigtige størrelse til hæklet tæppe eller afghansk, at du ønsker at gøre: http://craftingwithstyle.blogspot.com/2008/03/afghan-blanket-sizes.html

Tre hovedtyper af afghanere

Der er mange måder at gøre en afghansk, ved hjælp af mange forskellige designs og teknikker, men der er tre hovedtyper: Mile-a-Minute afghanere, Deltag-asso- you-go afghanerne, og motiv afghanere. Mile-a-minut afghansk normalt foretages ved at gentage et eller to sting valg i ét sammenhængende stykke. Denne type af afghansk er en stor starter projekt for en nybegynder på grund af deres enkle, let, og gentagen karakter. Den Deltag-as-you-go afghansk består i at stille mange forskellige stykker, men begynder et stykke, hvor en anden afslutter, så tæppet vokser som tilsættes hvert stykke til og afsluttet. Den Granny Square afghanske er et godt eksempel på den tredje type afghansk, den Motif afghaner. Sådanne afghanere består af mange forskellige motiver, eller blokke eller pladser, lavet en efter en og senere sluttede sig alle sammen. Motiverne kan alle være af samme design eller hver af en anden konstruktion, men de har tendens til alle være af samme størrelse for nem sammenføjning. Realiseringen afghanere hjælp motivet metode er ofte ønskeligt, fordi det er let at bære rundt materialerne for hver enkelt firkant og det bliver ikke kedeligt, hvis du vælger en række forskellige designs til at gøre!

Den afghanske Stitch

Det er nemt at blive forvirret mellem den afghanske tæppe (som er dybest set enhver håndlavet tæppe eller kaste) og den afghanske sting (som er et andet navn for tunesisk hækling). Den tunesiske eller afghanske hækling teknik er en fantastisk måde at gøre et tæppe, selvom du vil sandsynligvis nødt til at gøre 3 eller 4 plader og sy dem sammen for at få bredden ønskes. Den afghanske sting (som ikke kun er ét sting, men alle de forskellige tunesiske masker) kan bruges til så meget mere end tæpper - beklædningsgenstande, puder, vaskeklude, og hotpads er kun begyndelsen! Se vores voksende tunesiske Hæklet kategori for tips til at bruge med denne sjove hæklet teknik.

Afghanske Squares

Den traditionelle bedstemor firkant er en stor fundament for en afghansk. Vælg 3 koordinerende farver og enten kombinere alle 3 farver for at gøre hver firkant (skiftevis hvilke farver du bruger i centrum, midterste og sidste rækker) eller bruge hver farve for at gøre udfyldte firkanter. Så lå de firkanter i uanset farve kombination eller mønster, du ønsker! Bedstemor firkanter målingen normalt omkring 4 til 5 inches på hver side, så du bliver nødt til at regne ud, hvor lang og bred du vil have din afghanske at være, så regne ud, hvor mange pladser, du får brug for. Se min tip om, hvordan at gøre Granny Square!

All-Time Bedste Tæpper

Den hæklet magasin Hæklet i dag! har udgivet et særnummer med titlen "All-Time Bedste Tæpper." Dette spørgsmål har alle typer af tæppe hæklet mønster - for børn og baby-, bedstemor firkant, striber og vinkler, og for hvert værelse. Heri indgår også instruktioner til de forskellige måder at forbinde motiver, såsom "Join-as-you-go" og andre falsning teknikker. Spørgsmålet er tilgængelige på de fleste big-box boghandlere og deres online forretninger, eller ring Hæklet i dag! på 800-865-7240 at bestille en kopi. Som Brett Bara, chefredaktør, siger "alle elsker en hyggelig håndlavet tæppe."

Hvilken slags afghanske Ønsker du at tjene?

Foretage et afghansk er et langsigtet men tilfredsstillende projekt, men først fra, skal du beslutte, hvilken slags afghansk du vil oprette. Der er grundlæggende 2 slags: 1) en afghansk, der er lavet i et stort stykke, eller 2) en afghansk der er et antal stykker (ofte firkanter) enten syet eller piger sammen. For at afgøre hvilke slags afghansk du ønsker at arbejde på, så tænk over, om du foretrækker at gøre din afghansk, mens du er hjemme (måske foran fjernsynet, hvor din voksende afghanske vil holde dig varm, når du gør det), eller mens du er pendling eller væk fra hjemmet (hvor det kan være lettere at tage med bare nok garn og forsyninger til at gøre et par pladser, og derefter sætte dem alle sammen senere). Uanset hvad, en afghansk er et stort projekt at arbejde med!

Baby Blanket

Baby tæpper er en stor nybegynder projekt og gøre for vidunderlige keepsakes. Der er en masse af mønstre derude for baby tæpper, men du kan nemt oprette din egen så godt. Standarden målinger for en baby tæppe er 30 inches med 36 inches (eller ca. 76 cm x 91,5 cm). Som med større kast og tæpper, kan en baby tæppe konstrueres ved sammenføjning kvadrater og motiver eller i ét stykke.