Guide til Prepaid American Express-kort

Guide til Prepaid American Express-kort

American Express forudbetalte kort er en personlig genopladeligt værktøj, der giver mange fordele, kreditkort indehavere nyde. Disse kort kan købes online eller på det nærmeste CVS eller Walgreens.

Fordele

Prepaid American Express-kort kan indlæses ved hjælp af direkte deponering, en bankkonto eller via kontanter gennem Vanilla Reload Netværk og Money Pak. Når en balance er tilgængelig, kan forbrugerne bruge kortet overalt American Express accepteres.

American Express Kortholders Perks

Forudbetalte kortholdere har adgang til de samme fordele, som kreditkort indehavere nyde. Disse omfatter:

  • Rabatter på udvalgte leverandører
  • Personlig assistent tjenester (både vejene og globalt)
  • 24/7 kundeservice
  • $ 0 ansvar og erstatning af midler for tabte eller stjålne kort
  • Online account management

Lave gebyrer

I modsætning til traditionelle forudbetalte produkter, er dette kort ikke har månedlige forbrug, årlige eller kundeservice gebyrer forbundet med det. Derudover kan du lave en gratis tilbagetrækning per måned fra enhver ATM. Bemærk, at operatørerne kan opkræve et særskilt brugsafgift. Gebyret for efterfølgende tilbagekøb er kun $ 2, ca $ 0,50 lavere end den standard ATM gebyr.

Du kan også springe den traditionelle bankgebyrer, da der er aldrig en straf vurderes, om din rækkevidde et vist antal transaktioner i en måned eller saldoen falder til under et vist niveau. Overtræk gebyrer er ikke muligt, fordi kortet stopper arbejder når saldoen er opbrugt. Desuden vil kortholdere ikke blive opkrævet gebyrer udenlandske transaktion, når de rejser i udlandet.

Tilgængelighed

Kortet kan fås på udvalgte detailbutikker eller online, hvis du er 18 år eller ældre, uanset kredit historie. Da det er forudbetalt, kredit screeninger er ikke en forudsætning for at kvalificere sig. Kort købt på detail steder betragtes midlertidig karakter og skal konverteres online for at få adgang til alle American Express fordele.

For at bestille et permanent kort, udfyld den korte spørgeskema og indtaste det midlertidige kortnummer og tilhørende sikkerhedskode. Det tager normalt 2-3 dage at behandle din ordre, og 10-14 dage for at modtage et personligt kort. Enhver udestående saldo overføres automatisk fra den midlertidige kort til den permanente kort ved aktivering.

Få styr på dit forbrug

Med dette kort, forbrugerne er i stand til at styre udgifterne og samtidig undgå overtræk gebyrer. Hvis du konstant finde dig selv at løbe tør for midler, der skal foretages justeringer udgifter vaner. Du kan modtage op til tre kort gratis, så hver enkelt kan blive udpeget til bestemte udgiftskategorier, såsom dagligvarer og underholdning, for at hjælpe med at kontrollere variable udgifter.

Ivan Daniel af daglige markeder enig i, at dette kort er en fantastisk måde at lære om det økonomiske ansvar uden at påvirke din kredit score.

Direkte deponering

Hvis din arbejdsgiver deltager i direkte deponering, har du mulighed for at indlæse dine lønsedler på American Express forudbetalte kort. Dette vil forhindre dig i at skulle betale et gebyr til en check indkassere tjeneste får adgang til penge eller bære en stor mængde af kontanter. Du vil også være i stand til at foretage sikrede betalinger og køb online.

Ulemper

Som med enhver forudbetalt kort, der er ulemper ved det program, du bør overveje.

Ingen indvirkning på Credit Score

Hvis du er på udkig efter en måde at genopbygge din kredit historie, vil dette kort ikke kunne hjælpe. Da det ikke rapporterer til de tre kreditoplysningsbureauer, kan du i stedet se på sikrede kreditkort, hvis dit primære mål er at øge din kredit score.

Forsinket Udstationering af Indlån

Kortholdere har mulighed for at genindlæse kortet ved hjælp af midler fra en bankkonto, men det kan tage alt fra tre til fem dage for at skrive. Korrekturlæsere fra daglige markeder ikke var tilfredse med forsinkelserne, citerer, at det kunne føre til elektroniske betalinger forelæggelse sent overvejer at kortet ikke tilbyder online regningen betale.

Balance Grænser

Den daglige reload grænse er $ 1.000 og den resterende kan ikke overstige $ 2.500. Tærsklen for direkte indbetaling er $ 5.000 pr måned. Det forbyder kunder at lave store indkøb på elementer, såsom fine smykker og high-end elektronik.

Er forudbetalte AMEX rigtige for dig?

Hvis du søger efter et forudbetalt kort, der kommer med lave gebyrer, er nem at kvalificere sig til, tilbyder kreditkort frynsegoder og giver dig mulighed for at få styr på dit forbrug, American Express forudbetalte kort er absolut værd at overveje. Som bemærket af kreditkort ekspert Joshua Kennon, det er "en af ​​de billigste kort på markedet" og koster en masse mindre end traditionelle sikrede kreditkort. Dog skal du måske overveje sikrede muligheder, hvis du ønsker at øge din kredit score.

Kortet er også en stor gave at give til venner, familie eller medarbejdere til særlige lejligheder. Det kan også fungere som et sikkerhedsnet, hvis du har børn i skole, som kan have brug for at låne penge på månedsbasis.

Vær sikker på at nøje gennemgå de vilkår og betingelser før anvendelse for at sikre, at kortet passer til dit behov.