Griffith Park Vandrestier

Griffith Park Vandrestier
Griffith Park Observatory

Hvis du er i Los Angeles-området i Californien, har du ikke lyst til at gå glip af at besøge Griffith Park og dens 53 miles af vandrestier. Flere af Griffith Park vandrestier fører op til Griffith Park observatorium og den berømte Hollywood-skilt.

Griffith Park Beliggenhed og Timer

Griffith Park er beliggende i Santa Monica Mountains i Los Angeles, Californien, i nærheden af ​​Los Angeles Zoo og Forest Lawn Cemetery. For at komme til Griffith Park fra Golden State Freeway, udgang på Los Feliz Boulevard. Hvis du tager den Ventura Freeway, afkørsel på Forest Lawn-drev eller Zoo Drive. Alle gader, der fører til Griffith Park er markeret med tegn, der fører resten af ​​vejen. Griffith Park er åben for offentligheden fra 5:00 til 10:30. Vandreture og ridning er kun tilladt på stier fra solopgang til solnedgang.

Vandrestier i Griffith Park

Griffith Park omfatter stier er specifikke for vandreture samt brand veje og ridestier, der kan bruges til vandreture. I alt er der mere end 53 miles af vandrestier i Griffith Park. Populære vandrestier i parken kan nævnes:

Mount Hollywood til Observatory

Den mest populære Griffith Park vandresti starter i Griffith Park Observatory og fører op til det højeste punkt i parken, toppen af ​​Mount Hollywood. Du kan få tabt i Griffith Park, så det er bedst at bruge et kort over parken, når du planlægger din vandretur. Enten hente kortet fra online, eller gå til den besøgendes center på Griffith Park for en omfattende kort.

Mount Lee til The Hollywood Sign

Denne vandretur begynder ved Equestrian Horse Ranch og bruger den asfalterede brand vej. Følg vejen indtil du når den berømte Hollywood-skilt. Nyd den spektakulære udsigt over byen.

Hollyridge Trail

Dette spor begynder i et af de mest eksklusive Los Angeles kvarterer. For at komme til trailhead du kører gennem Beachwood Canyon boligområde, som var hjemsted for Humphrey Bogart, Madonna, Aldous Huxley og andre rige californierne. Tag Beachwood drev og parkere bilen i nærheden af ​​sten porte og vagttårn. Find trailhead nærheden og vandre op til tegnet Hollywood.

Hvad skal gøre, før du vandre i Griffith Park

Vandreture i Griffith Park har de samme risici som vandreture overalt i baglandet, så vær forberedt med alle de rigtige Vandreture udstyr. En dag eller to før din planlagte vandretur går til Griffith park besøgendes center og afhente et kort over vandrestier. Planlægger at vandre tidligt på dagen i løbet af sommeren timer og huske vandring er kun tilladt fra solopgang til solnedgang. Bringe masser af vand at drikke, fordi de primitive stier ikke har drikker springvand. Hold øje med klapperslanger og andre vilde dyr, samt gift eg og vedbend. Husk at bruge solcreme, da den californiske sol er meget varmt. Det er bedst at ringe til Griffith Park Ranger Station (323-913-4688), før du begiver dig ud på en vandretur for at sikre stier er åbne.