Grib nogle venner og Kom i form: Fordelene ved Small Group Training

Der er en lang række forskellige måder at tilskynde dig til at vedligeholde din træning regime, men en lille gruppe uddannelsesplan er en af ​​de bedste. Uanset om du forsøger at tabe sig, komme i god form, vedligeholde din form eller figur eller opnå endnu et mål, en af ​​nøglerne til enhver øvelse planen er konsistens. Udfordringerne i at udøve, kan dog være skræmmende for mange mennesker, og det er ikke ualmindeligt for folk at give op efter kun en kort periode.

Heldigvis kan en lille gruppe hjælpe dig med at spore dine fremskridt, vedligeholde din indsats mod dine endelige mål, og har meget mere sjov, når du træner, end du ville gøre, hvis du udøves af dig selv.

Små grupper for Motivation

De fleste mennesker synes, at det er meget lettere at holde sig motiveret, hvis du gør det med andre mennesker og ikke bare ved dig selv. Hvis du er interesseret i at komme i bedre form, finde en gruppe på tre til fem andre venner, som er interesseret i at nå samme mål. Du behøver ikke at nærme sig øvelse plan fra samme sted, eller har du brug for at være på samme niveau af fitness enten. Etablering af et sæt gruppe politikker kan hjælpe dig med at holde fokus og på sporet.

Små grupper for Support

Når du har indgået en vanskelig fase af dit træningsprogram, der har folk der sammen med dig at dele din oplevelse og opmuntre dig på vej er ofte forskellen mellem en vellykket øvelse plan og en, der har tendens til at fuse ud over tid. Del på dine udfordringer og dine succeser med dine kolleger gruppemedlemmer, og være positive over for deres indsats også.

Små grupper for Fun

De fleste alle vil være enige, at udøvelsen alene kan blive kedeligt og trættende. Når din udøver er kedeligt eller kedelig, er du så meget mere tilbøjelige til at give det op, før du har haft mulighed for at høste det fulde udbytte af uddannelsen. For at holde dig i gang, gøre brug af dine kolleger gruppemedlemmer. For eksempel kan du prøve indskrive i en kardiovaskulær klasse på en lokal gym sammen. Alternativt kan du træne på samme tidspunkt hver dag. Under andre mennesker til at tale med og dele erfaringer med, mens du arbejder ud kan hjælpe dig med at have en god tid, mens du træner.

Andre ydelser

Lille gruppe belønningssystemer kan være meget bedre end standard belønningssystemer så godt. Mange mennesker oprettet et belønningssystem for sig selv, som er vanskelig at opretholde eller skadelige for deres mål. Med en lille gruppe, men du kan give et incitament til at opretholde din ende af øvelsen købet; hvis en person ikke fuldføre sin forpligtelse til at udvise, vil hele gruppen lide og vil ikke modtage en belønning. Dette hjælper til at holde folk i skak og opfordrer alle gruppemedlemmer til at se ud for hinanden samtidig opretholde en følelse af personligt ansvar.