Gremlins 2: The New Batch

Gremlins 2: The New Batch


Gremlins 2: The New Batch har alle de humor og kaos af den oprindelige - og lidt til.

Gremlins går til Big City

1984 s Gremlins, om et band af grimme bæster kører amok i lille by America, endte med den gamle kineser (keye Luke) tilbagetagelse Gizmo, den søde lille lodne væsen, der opfostrede monstrene.

Som Gremlins 2: The New Batch, udgivet i 1990, åbnes, Gizmo er tilbage i New Yorks Chinatown i den maleriske gamle butik. Men gamle mænd i sidste ende dø, og det er hvad der sker med Gizmo ejer. Veje ud af butikken et skridt foran ødelæggende bolden bliver stakkels lille Gizmo tabt på gaderne i New York, og snart revet op og taget til en genetisk forskning lab drives af den onde Dr. kateter (Christopher Lee, spoofing sin egen fortid som Kongen af ​​Horror BS).

Trump, Ups, jeg mener Clamp Tower

Gremlins 2: The New Batch

Heldigvis for Gizmo er laboratoriet ligger i Clamp Tower, skyhøje monument til elendig overskud bygget af fast ejendom og medier mogul Daniel Clamp (John Glover, som senere spillede Djævelen i fjernsynets Brimstone og ondt mogul Lionel Luthor i TV Smallville).

Enhver, der ikke genkende hvem Clamp parodierer? - "Du er fyret!"

Det er heldigt, fordi Billy Peltzer (Zach Galligan), sidst set som en lille by bank teller og Gizmo tidligere ejer, er flyttet til storbyen og arbejder nu for Clamp selskabet som en lille tandhjul i PR-afdeling. Billys kæreste Kate (Phoebe Cates) har gjort den store træk så godt, der arbejder som en klemme Tower tour guide og iført dummeste hat nogensinde påføres en magtesløs medarbejder.

Rescue, og at vand Thing

Billy finder Gizmo erkendelse sin underskrift trilling sang, og stjæler ham fra laboratoriet. Han agter at tage Gizmo hjem i sikkerhed, men en ting fører til en anden, og før du ved af det, Gizmo bliver våd.

Fans af Gremlins ved, hvad der sker næste i Gremlins 2 - en masse små lodne pellets pop ud og udvikle sig Gremlins, starter ud lodne og destruktiv, og derefter cocooning og kommer ud større, reptil, og endnu mere ødelæggende.

Denne gang har de en hel kæmpe kontorbygning på krigsstien igennem.

Nidkære Martinet bygning sikkerhedschef Forster (Robert Picardo) naturligt nægter at tro Billy insisteren på, at bygningen skal evakueres, og snart er det for sent, og nisser kører amok.

Kaos og Comedy

Hvad der følger er overstrømmende anarki, da Gremlins skabe ravage i de forskellige lejere af Clamp Tower. Og husk, der er en genetik lab rådighed.

De Gremlins bryde ind i laboratoriet og quaff fra forskellige hætteglas, hvilket giver os en flyvende gremlin, en edderkop gremlin, og bedst af alt, en 'hjerne' gremlin. Denne kollega prøver Hætteglasset hjerne og fremgår af erfaringerne med videnskabelige udseende briller, et rør, og voice af Tony Randall på hans snootiest.

Og hvor er Gizmo mens alt dette foregår? Den lille tv narkoman tager råd fra Rambo - "For at overleve krig, er du nødt til at blive krig."

Gremlins 2: The New Batch Credits

Gremlins 2: The New Batch er instrueret af Joe Dante og skrevet af Charles S. Haas, baseret på figurer skabt af Chris Columbus.