Green Living: Distancearbejde og Green Technology Tips

Grøn computing er fantastisk måde at være miljømæssigt ansvarlig.

Grøn computing kan gøres på en række måder, fra at spare energi ved at dreje din computer fra, når det ikke er i brug eller ved hjælp af sleep mode på en energi stjerne computer, til at bevare ressourcer som papir og blæk, og selv ved at genbruge gamle computerkomponenter. Grøn computing kan spare forbrugerne så meget som $ 125 per år på deres elregning og kan fjerne ekstra emissioner af forurenende stoffer, svovl og kuldioxid.

Når det kommer til blæk og papir, vælger genbrugspapir. Mange tonerpatroner kan genfyldes eller returneres til butikker for kredit på dit næste køb. Computer komponenter kan ofte blive genanvendt computere, andre mindre heldige kan få brug ud af på en rabatpris. Donere din forældede computer komponenter, der arbejder, eller tage dem til et genbrugscenter, der accepterer elektronik, vil holde dem ude af lossepladser. Hvis du har brug for at købe nye computere, printere, fax eller andet kontorudstyr kigge efter udstyr, der er effektiv og grøn. Kig efter Energy Star-rating. Hvis du virkelig ikke behøver at eje udstyret, kigge efter et sted at leje det. Hvis det er muligt, skal du vente grønne computere er tilgængelige på markedet. Adskillige computerproducenter arbejder i øjeblikket på at udvikle computere, der er meget energieffektive og fremstilles på en ressourceeffektiv, mindre forurenende måde. De arbejder også på at gøre computere, vil blive designet og bygget til eventuel genanvendelse. Grøn computing er en nem måde at hjælpe spare på ressourcerne, mindske din afhængighed af fossile brændstoffer og fjerne unødvendige emissioner til miljøet.

Måder at skabe en Jord Friendly Business

Earth venlige virksomheder er altid på udkig efter måder at skære ned på deres forbrug af ikke-fornyelige ressourcer. En måde de kan gøre dette er ved at lade deres ansatte til at arbejde hjemmefra. Distancearbejde gavner miljøet på en række måder, fra at bevare miljøet at spare energi. De to første områder, hvor energien er bevaret ved distancearbejde er forbundet med transport behov medarbejderen arbejder hjemmefra. Når transporten ikke er nødvendigt, færre køretøjer og mindre energi til udvidelse af veje, er der behov for vedligeholdelse og reparationer køretøj. Det andet område af energibesparelser, der kan opnås ved distancearbejde er inden for elektricitet. Kontorbygninger tage mere for varme, kølig og lys end den typiske hjem. Arbejde fra hjemmet også gør effektiv brug af en eksisterende bygning i stedet for at kræve en ny facilitet skal bygges. Distancearbejde gavner miljøet. Arealanvendelse kan reduceres fordi behovet for motorvejen ekspansion og nye parkeringspladser ikke vil blive så stor. Til sidst parkeringspladser kan blive nabolag haver eller parker og motorveje kunne nedprioriteret. Distancearbejde gavner luftkvaliteten samt fordi forureningen vil falde som færre biler er drevet. Udover at tillade medarbejderne at hjemmefra, er der andre måder at skabe en jord venlig forretning, såsom at drage fordel af grøn teknologi, herunder sol- og vindenergi, genbrug og brug genanvendte produkter, tilskynde medarbejdere, som skal pendle til arbejde at cykle eller gå, og ved at spørge, at alt kontorudstyr være slukket, når den ikke anvendes.

Flytning ind i fremtiden med grøn teknologi

Grøn teknologi kan omfatte forskellige teknikker til at generere energi til ikke-toksiske rengøringsmateriel. Solar teknologi er blot én måde at grøn teknologi kan bruges til at skabe elektricitet og udleder mindre udledning af drivhusgasser. Solar teknologi anvendes ofte til opvarmning af bygninger i de koldere måneder af året. Solar teknologi kan også bruges til at generere elektricitet eller til at skabe naturlig belysning, som kan skabe en betydelig besparelse på el-regninger for både virksomheder og boligejere. Det første skridt en person, der overvejer solpaneler bør tage, er at evaluere deres nuværende energiforbrug, så de ved, hvordan man kan begynde at blive en nul-energi bruger. Når dette er gjort, men før solpaneler er installeret, energieffektive pærer skal installeres. Bygningen skal også kontrolleres for at sikre, at det har tilstrækkelig isolering. Hvis ikke, der er grønne isolering alternativer og ordentlig isolering skal installeres, før du tilføjer sol-teknologi til bygningen. Grøn teknologi bliver brugt til de enkelte elementer samt såsom printere fremstillet af majs og bærbare poser med solpaneler. Ideen bag disse poser er, at solpaneler vil oplade laptop batteri hvilket eliminerer behovet for at sætte den bærbare computer i. Der er også en rygsæk option med solpaneler. Den bærbare computer og rygsække er lavet af genbrugte sodavandsflasker og kan oplade en række små elektroniske enheder såsom MP3-afspillere, kameraer og mobiltelefoner.

Eco Friendly Marketing

Miljøvenlig marketing kan spare virksomhederne penge, spare ressourcer og fremme deres forretning som en god samfundsborger. Miljøvenlige marketing er muligt for alle virksomheder, hvis de først udvikler en miljøpolitik for deres virksomhed og derefter udpege en person til at se, at de politiske regler følges igennem. Hver medarbejder bør være en del af det grønne markedsføringsstrategi samt. Talrige grønne produkter er tilgængelige i dag, så selv hvis du bruger gammeldags metoder til mailing, kan du stadig bruge miljøvenlig markedsføring. Hvis du skal bruge konvolutter med en klar vindue på dem vælge en kuvert lavet med en majs film baseret vindue patch. Reduktion af størrelsen af ​​konvolutten eller ved hjælp af et postkort, kan hjælpe med at redde ressourcer samt. Mange miljøvenlige markedsføring virksomheder bruger kun genbrugspapir og udskrive deres oplysninger på begge sider af papiret. En anden mulighed er at anvende træslib papir, som anvender en mekanisk pulpning proces i stedet for den typiske kemiske proces anvendes til at fremstille papir. Det bruger også halvtreds procent færre træer til at gøre den samme mængde papir. En anden grøn markedsføring strategi, der er at fange den er papirløs markedsføring. Mange mennesker foretrækker at shoppe online og modtage e-mail kampagner i stedet for at have deres postkasse fyldt med papir. Når du har foretaget overgangen til miljøvenlige markedsføring være sikker på at lade både din kundebase og medierne ved, at du er en miljøvenlig marketing selskab, der bruger grønne strategier for markedsføring.