Gravide Videos

Gravide Videos
Få oplyst ved at se online graviditet videoer.

Det er nemt i deres endelige trimester at finde gravide videoer af kvinder, i løbet af arbejdskraft og fødsel, og rådgivning videoer fra sundhedspersonale online.

Lempelse frygter for nye moms

Med mængden af ​​oplysninger i denne alder af øjeblikkelig medier adgang, er det ikke underligt, at nye forældre oplever skræmmende tanker om at være gravid og fødsel proces. Selvom tage en klasse kan hjælpe med at lette nogle af disse tanker, kan det hjælpe at se nogle fødsel videoer online, der diskuterer forskellige aspekter af processen i dybden.

Ligegyldigt hvad din frygt er, kan du finde en video online for at hjælpe dig med at lette, at angst. Fra den typiske frygt for smerte og epidurals til mere komplicerede spørgsmål om fødslen, kan korte klip informere dig om, hvad de kan forvente. Faktisk kan du endda finde instruktionsvideoer om at levere en baby i en hyrevogn!

Gravide videoer: Graviditet trimester

Learning alt, hvad du kan om at være gravid er næsten umuligt. Hvis du ikke har tid til at læse mange bøger, magasiner og pjecer, kan du finde se et par minutter værd af videoklip til at være informativ og let. Lær om hver trimester af graviditeten fra disse videoklip på Baby Maternity:

 • Graviditet Videoer: første trimester
 • Graviditet Videoer: andet trimester
 • Graviditet Videoer: tredje trimester af graviditeten

Andre medicinske spørgsmål eller spørgsmål, der kan komme op under graviditeten ofte har at gøre med vilkår, som diabetes eller astma, eller med hensyn til fødslen. Gravide videoer der beskæftiger sig med disse spørgsmål er:

 • HEALTHLINE graviditet Videoer: Fire videoer er til rådighed for visning, der dækker emner fra astma i graviditeten, gær infektioner under graviditeten, arbejdskraft tilskyndelse og arbejdskraft og levering.
 • MayoClinic s Føtal Ultralyd: Se, hvad en føtal ultralyd indebærer, og hvad det vil se ud, før du har din første visning af barnet.
 • De roller og fordele af en jordemoder: Beslut hvis en jordemoder er rigtigt for dig i denne pædagogiske video serie.
 • Hvordan at vide, hvis du er i Labor: Lær de advarselstegn på forestående arbejdskraft og når at gå til hospitalet.
 • MayoClinic The epidural blokade: Find ud af, hvad der er involveret i at få en epidural, og afgøre, om det er din bedste smerte kontrol mulighed.

Barsel Videos

Klasser tilbydes på hospitaler og fødsel centre viser ofte videoer, der er professionelt produceret for den pågældende klasse. De viser ofte en rutinemæssig vaginal fødsel, selvom nogle kan tilbyde kejsersnit videoer, også. Online, men du kan se videoer om følgende typer fødslen:

 • Hospital bistået fødsler
 • Hjem fødsler
 • Vand fødsler
 • Doula eller jordemoder bistået fødsler (hjem eller hospital)
 • Pincet og vakuum leverancer
 • Levering af multipler (tvillinger og trillinger)
 • C-sektioner videoer

Visning disse videoer kan hjælpe dig med at træffe en mere informeret valg om dit arbejde og leveringsprocessen. Find videoer om disse typer af fødsel og mere på disse hjemmesider:

 • Graviditet 101 Videoer af naturlig fødsel viser fire forskellige variationer på en naturlig fødsel, fra hospital vand til en fødsel center.
 • Naturlig fødsel af tvillinger og trillinger! er en YouTube-video i en dokumentarisk stil, der viser flere fødsler gjort naturligt.
 • MayoClinic er hvad de kan forvente under en C-sektion diskuterer og viser, hvad der sker i løbet af de fleste C-sektioner for både moderen og barnet, fra starten til slutningen af ​​proceduren.

Vis flere videoer

Du kan finde flere videoer online beskæftiger sig med graviditet og fødsel. Hvis du er medlem af et online community, kan der være en video-deling af sektion, hvor kvinderne sende deres egen fødsel historier, graviditet videoer og fødsel erfaringer. Lægens klinik eller hospital, du planlægger at levere din baby på kan også tilbyde videoer til at se online.Video deler websites kan også have informative klip om graviditet og fødsel. Selvom YouTube er populære, kan du også besøge Photobucket, GoFish og andre sites, der tilbyder delingsmuligheder. Bare søg efter den type oplysninger, du leder efter, såsom "pincet levering" eller "sure opstød under graviditet", og resultaterne vil blive vist i et par sekunder.

Lav en video af din fødsel og lægge det på en deling websted for at hjælpe informere andre kvinder om din oplevelse. For de mere alvorlige videographers, oprette en video dagbog over din graviditet, redigere den for hver måned og slutter med fødslen. Dette vil hjælpe andre kvinder ved, hvad forventer hver måned.