Gravide kvinder kan bruge Kettlebells Too!

Mange mennesker, der er opmærksomme på basketstøvler nu bruger kettlebells som en del af deres normale træning, for at udvikle kroppens styrke, tonet muskler, smidighed og vifte af bevægelse. Men hvad betyder det for forventer mødre? Ifølge nogle gratis vægttræning eksperter, kan kettlebells være et godt valg for gravide kvinder, der ønsker at holde op med deres fitness rutine i hele deres graviditet, i stedet for at opgive deres rutine i ni måneder.

Vigtigste anvendelser af Kettlebells

Den kettlebell er en simpel gratis vægttræning værktøj. Det er sammensat af en tung metalkugle, med et håndtag fusioneret på det. Brugeren griber kedel bolden og anvender det i en række aktiviteter, hvor det skaber modstand i form af vægt. Det giver også konkrete balance udfordringer, der hjælper fitness deltager at forbedre deres krop reaktioner over tid.

Kettlebells blev traditionelt brugt i områder som Østeuropa, men gjorde deres vej rundt i verden som mange indså deres store anvendelighed til fitness rutiner. I historien om kettlebells, har nogle af de mest almindelige typer af brugere været militære og retshåndhævende enkeltpersoner, hvor opbygge en masse styrke var afgørende for udøvelse af deres erhverv. Men dagens kettlebell publikum omfatter et bredt spektrum af mennesker, der have fat tanken om hvor nyttige disse fitness værktøjer kan være til rekreative eller atletisk træning.

Kettlebells for gravide

Ifølge mange brugere, kan en fornuftig, moderat kettlebell rutine faktisk forbedre kroppens reaktion i bækkenbunden og hjælpe med at forberede en kvinde til fysisk hårdt arbejde, der går ind arbejdskraft.

Nogle almindelige kettlebell øvelser omfatter kettlebell gynger, hvor brugeren fremdriftsmiddel kettlebell i en bane med begge arme. Den kettlebell swing er et godt eksempel på, hvordan en gravid kvinde kan trygt bruge en kettlebell. Det kan synes, at alt dette vægt kan være svært at mestre for en gravid træner. Ser man på videoer af kettlebell gynger, der er moderat og kontrolleret vil vise læserne, at en kettlebell swing kan være effektiv, mens du stadig er indeholdt i en kort, stabil bevægelse. Den kettlebell swinger kunne holde kettlebell ned mellem benene og bare svinge op før udlejning kettlebell falde tilbage ned efter tyngdekraften.

Ved at se kettlebell videoer og finde ud af hvordan man sikkert træne med disse værktøjer, kan gravide kvinder drage fordel af de samme sundhedsmæssige fordele som resten af ​​den generelle fitness community. Det er vigtigt at tjekke med en OB / GYN og / eller en familie læge, når de søger at gennemføre en fitness tidsplan i første, andet eller tredje trimester af en graviditet. Hver graviditet er anderledes, og dygtige læger kan give specifik vejledning om, hvilken form for fysisk aktivitet regime til at forfølge, både i og uden for arbejdspladsen, for at fremme en sikker og sund fødsel.