Gratis Sample Sales Letters

Gratis Sample Sales Letters

Leder du efter gratis prøve salg breve? Hvis du får klar til at sammensætte din egen markedsføring brev at sende til potentielle kunder, det er helt sikkert en god idé at bruge lidt tid på at gennemgå prøve breve, før du begynder at skrive. Ser man på breve der er blevet brugt af andre mennesker - herunder gode, og dem, der har undladt - er en fantastisk måde at beslutte, hvordan man griber processen med at skabe dit eget dokument.

Hvor at finde gratis Sample Sales Letters

Der er en række steder, hvor du kan finde eksempler på gratis salgsbreve til anmeldelse.

Mail og e-mail Dokumenter

Du har sikkert modtaget en række direct mail marketing breve via post og e-mail for nylig. Hvorfor ikke bruge disse dokumenter som eksempler til at hjælpe inspirere dit eget arbejde? En bemærkning om at spare salgsbreve du føler er særligt gode at bruge som inspiration til din markedsføring. Hold også og se dem, der er ineffektive, så du kan undgå at gøre de samme typer af fejl, når du sender breve til dine kunder og kundeemner.

Foruden at gennemgå salgsbreve sendt til dig, at spørge dine kolleger og venner, der arbejder for andre virksomheder til at opbevare dokumenter, de modtager kan være til nytte for dig. Gør dette giver dig mulighed for at få gratis adgang til den virkelige verden breve fra en række kilder. Gennemgå bogstaverne, de leverer, som du geare op til at starte din egen skriftligt.

Public Library

De fleste offentlige biblioteker har et fremragende udvalg af bøger om emnet business brevskrivning. Afhængigt af hvordan dit lokale bibliotek er organiseret, kan du finde disse typer af bøger på hylden i faglitterære afdeling eller i henvisningen afdelingen. Hvis de er katalogiseret som faglitterære bøger, vil du være i stand til at tjekke dem ud og bruge dem derhjemme eller på kontoret. Hvis de holdes i afsnittet Reference, dog skal du planlægger at bruge tid på at gennemgå de offentliggjorte eksempler dokumenter i library.Examples af bøger, som du måske ønsker at søge i biblioteket omfatter:

  • Hvordan man skriver salgsbreve, der sælger
  • Power Sales Skrivning
  • Streetwise Sales Letters
  • The Complete salg brev Book: Model Breve til enhver salgssituation
  • The Ultimate Sales Letter: tiltrække nye kunder. Boost dit salg
  • Ultimate Book of Sales Letters

Online Ressourcer

Der er også en række websteder, hvor du kan finde gratis prøve salg breve til brug til forskningsformål, som du forberede sig på at oprette dine egne marketingmaterialer. Et par steder, hvor du kan finde eksempler breve til anmeldelse omfatter:

  • WriteExpress.com - Dette websted giver en række salgs- brev skabeloner til forskellige typer af situationer. For eksempel er der en prøve introduktionsbrev, korrespondance formål at tilskynde tidligere kunder til at vende tilbage, fx breve, der fremmer en bestemt vare eller tjenesteydelse og mere.
  • BusinessBalls.com - Denne hjemmeside er en stor ressource for alle typer af prøve forretningsdokumenter. Når du besøger dette websted, vil du finde en gratis salg brev skabelon, der kan tilpasses til at opfylde dine behov samt tips og råd til at skrive effektive markedsføring korrespondance dokumenter.
  • Geisheker Group Marketing Firm - Dette selskab hjemmeside giver et par gratis prøve dokumenter samt en gratis rapport, der indeholder oplysninger om en anbefalet formel til at skabe effektive salgsbreve.

Skrive din egen Letter

Formålet med at gennemgå gratis prøve salg breve er ikke at finde en, du kan kopiere i sin helhed. I stedet for at søge efter en perfekt brev at duplikere, tage, hvad du har lært at læse og vurdere eksempler salg orienterede korrespondance dokumenter fra forskellige kilder og anvende oplysningerne til skabelsen af ​​en unik for din virksomhed, produkt eller service dokument.