Gratis Della Robbia Font

Gratis Della Robbia Font


Hvis du leder efter en gratis Della Robbia skrifttype, du er temmelig meget ud af held. Den smukke font kører omkring $ 50, men det er værd at omkostningerne, hvis dit produkt skal nogle af de fineste bogstaver derude.

Udvikling af Della Robbia

Della Robbia som skrifttype blev skabt af den berømte designer Thomas Maitland Cleland. Cleland blev født i 1880 og døde i 1964, længe før brugen af ​​skrifttyper på computere var udbredt. Hans skrifter blev brugt i reklamer, aviser og bøger. Bortset fra Della Robbia, han også skabt fem andre skriftfamilier, som stadig i vid udstrækning anvendes: Amerikansk Garamond, Garamond 3 (to versioner), og Garamont Amsterdam BQ. Han baserede Della Robbia på 15. århundrede Florentine hovedstæder, hvilket skaber en elegant og nem at følge serif skrift.

Alt dette er god grund til at betale for det, i stedet for at forsøge at få et gratis Della Robbia skrifttype. Den er tilgængelig for den relativt lave pris på $ 50 på kilder som MyFonts. Selv om dette kan synes som en masse penge i betragtning af antallet af andre Skrifttyper, der er derude, sammenligne det med de tusindvis af dollars at nogle skrifttyper gå til, og det er helt en aftale.

Hvis du google "free Della Robbia kategori" der vil være mange links, der dukker op, fordi mange andre mennesker ønsker det så godt. Men i bedste de er simpelthen sider, der forsøger at få dig til at bruge andre skrifttyper som den på Boxfont, som kun har links til andre annonce websteder, og en meget flot visning af Cantoria skrifttype - men ingen måde at hente det eller enhver anden skrifttype. I værste fald er der ondsindede malware og virus downloads, der er mærket som Della Robbia skrifttyper, når de virkelig ikke. Den sikreste væddemål er at kun bruge skrifttyper, som du downloader fra velrenommerede kilder, såsom Paratype fra Bitstream.

Installation af ikke-Free Della Robbia Font

Når du har betalt de penge er nødvendige for at eje en sikker og fuldstændig udgave af Della Robbia skrifttype, er det tid til at installere det på din computer. Afhængigt af det operativsystem, du bruger, skal du enten åbne Skriftbog på en Mac eller panelindstillingerne på din pc.

  • På en Mac, vil Skriftbog åbner det samme, når du dobbeltklikker på den skrifttype, du har downloadet. Det vil vise den fulde skrifttype, og i øverste højre er der en mulighed for at se skrifttypen i forskellige størrelser. En anden fordel ved den kommercielle Della Robbia skrifttype er evnen til at se forskellige stilarter af skrifttypen, såsom kursiv, fed, skitsere, og mere. Du kan også bruge den venstre panel til at organisere dine skrifttyper i forskellige kategorier (f.eks Print, web, reklame, Flyers), og også styre hvilke brugere og applikationer kan få adgang til nye skrifttype. Det kan være nødvendigt at afslutte og genstarte programmer efter installation af skrifttype for dem at have adgang til Della Robbia.
  • I Windows, gå til Kontrolpanel via menuen Start (dette er den metode til Vista, for andre Windows-versioner, kan du besøge Microsofts websted Vælg Udseende og personlige indstillinger og derefter vælge skrifttyper på filen valg, efterfulgt af Installer ny skrifttype... En fil menu skulle komme op, men hvis det ikke gør, skal du trykke på ALT-tasten og du skal have en "Føj Fonts" vinduet dukke op. Naviger til det sted, hvor du hentede Della Robbia skrifttype, skal du markere den og derefter blot klikke Installer.

Når dette er færdig, bør alle tekstbehandling, billede og endda chat programmer kunne få adgang til og bruge din Della Robbia skrifttype. Mens købe det vil give dig ret til at bruge det i alt dit arbejde, kan det være nødvendigt at kontrollere licensvilkårene, før herunder det som en web indlejret skrifttype, fordi det kan krænke nogle betingelser for brug. Men som en med typer har været anvendt med succes i århundreder, og ville være et nyttigt supplement til enhver webdesigner værktøjskasse.