Grammatik Aktiviteter for Elementære Studerende

Grammatik Aktiviteter for Elementære Studerende
Gruppearbejde styrker grammatiske øvelser.

Når du arbejder på grammatik aktiviteter, elementære børn lærer at skrive færdigheder og have det sjovt, også. Selvom grammatik regneark er en fantastisk måde at lære de grundlæggende regler, kan de få kedeligt for elever og lærere. Omfattende nogle uddannelsesaktiviteter vil bryde op monotoni og styrke grammatiske regler.

Lavere Elementary Grammar Aktiviteter

Hold yngre børn interesseret i grammatik lektioner ved at planlægge aktiviteter, der er alder og udviklingsmæssigt passende. Unge, der er bare lære det grundlæggende i grammatik for børn vil ikke være i stand til at gøre det samme type aktiviteter som ældre børn.

Studerende i første og anden klasse har en meget kortere opmærksomhed span så elever i femte eller sjette klasse. Udnyt denne forskel ved at planlægge grammatik aktiviteter, der tillader børn at komme op og flytte.

Verb Charades

At lære forskellen mellem verber og substantiver er normalt en af ​​de første ting børnene lærer om grammatik. Forud for aktiviteten, nedskrive ti substantiver, der kan findes i klasseværelset (kridt, vindue, blyant) og ti verber (hoppe, bølge, smil) på papirer. Bland dem op i en spand eller hat.Have børn sidde ved deres skriveborde. Gennemgå forskellen mellem substantiver og verber. Forklar, at når de hører et verbum, de har brug for at gøre aktiviteten. Når de hører et navneord, de har brug for at opdage, at objektet i klasseværelset. Dette kan være en individuel aktivitet, med læreren opfordrer eleverne ét ad gangen, eller en gruppe aktivitet, med alle, der deltager på samme tid.

Røre og føle adjektiver

For at gøre en touch og føler aktivitet, samle cirka 09:55 skotøjsæsker. Sæt en genstand med en bestemt struktur, som sandpapir, kunstskind og bark, i hver skotøjsæske. Tape låg på. Skær et lille hul i låget. Dæk kasserne med avis eller indpakningspapir, at give et mindre flap over hole.Set kasserne op omkring klasseværelset. Tal om, hvordan adjektiver beskrive substantiver. Lad eleverne besøge hver kasse, skrive ned to eller tre adjektiver til at beskrive, hvad de føler inde i kassen. Når alle vender tilbage til sin plads, bede børnene til at dele deres adjektiver, og derefter lade dem gætte, hvad var inde i kassen er baseret på deres adjektiver.

Sætning diagrammer

Diagrammer sætninger hjælper eleverne lære om emner, prædikater, pronominer, direkte og indirekte objekter og mere. I stedet for at have studerende diagram sætninger individuelt på deres skriveborde, bede dem om at deltage i en gruppe diagram. Skriv tre eller fire sætninger på tavlen i almindeligt hvidt kridt. Del eleverne op i grupper, hvilket giver hver gruppe en forskellig farvet stykke kridt. Giv hver gruppe en bestemt del af sætningen. De skal beslutte som gruppe den korrekte del af sætningen at understrege, så gå til tavlen, understrege det og derefter til klassen forklare deres argumentation.

Ældre gruppe Grammatik Aktiviteter: Elementary

Selvom øvre elementære studerende kan synes for gammel til nogle grammatiske aktiviteter, elementære studerende i alle aldre nyde en pause fra kedelig blyant og papir arbejde. Ældre elementære børn er ofte med computeren, hvilket gør interaktive grammatiske spil på internettet en foretrukne valg for både lærere og elever.

Mens internettet kan være en stor kids 'læringsværktøj, andre grammatiske aktiviteter plejebørn færdigheder som ledelse og samarbejde. Brug gruppeaktiviteter at styrke den sociale og engelskkundskaber i øvre elementære studerende.

Daglig talesprog

Daglig oral sprog eller DOL, er en grammatik aktivitet, som ofte begynder i første eller anden klasse, og kan endda fortsætte ind gymnasiet. Den grundlæggende forudsætning for DOL er at få eleverne løse grammatik, tegnsætning og stavefejl i forkert skriftlige sætninger eller afsnit. Når eleverne bliver ældre, de fejl bliver mere komplekse. Gør DOL en gruppe aktivitet ved at skrive sætningen (r) på et overhøres gennemsigtighed eller tavlen. Spørg en anden elev til at lede klassen hver dag i fastsættelse af fejl. Han / hun får lov til at opfordre andre studerende til at påpege en rettelse og derefter hjælpe den studerende forklare, hvorfor det er forkert, og hvordan man kan rette det. Ikke alene DOL gennemgå grammatiske begreber, det sparer også papir og giver børn lederskab muligheder.

Mad Grammar

Det populære spil Mad Libs giver en masse grin på lange bilture og i klasseværelset. Giv det et twist at gøre det mere interessant og lærerigt for eleverne. I stedet for at have de studerende udfylde en ufuldstændig historie med de korrekte ordformer, give dem en kort kreativ skrivning opgave om samme emne, cirka 300 til 400 ord. Når de er færdig med at skrive opgaven, har dem gå tilbage og erstatte substantiver, adverbier, verber, adjektiver, genstande og mere med en tom linje, og den type ord nødvendig, nummerering emnerne. Pair eleverne op og har partnerne giver et nyt ord for hvert emne. Ved afslutningen af ​​aktiviteten, lad eleverne læse deres nye historier højt.

Grammatik Rocks

Få elevernes tæer aflytning ved at indarbejde nogle musik i en sprog, kunst lektion i grammatik. Vis eleverne nogle af de Schoolhouse Rock grammatik klip eller lytte til sangene online. Del eleverne op i grupper, tildele hver en del af grammatik (enslydende, prsepositionsled, sammensatte sætninger, konjunktioner, osv). Lad dem arbejde sammen for en uge til at komme med en sang til en af ​​deres yndlingssange, der beskriver den del af grammatik, de blev tildelt. I slutningen af ​​ugen skal eleverne præsentere deres grammatik sange til klassen, komplet med kostumer og dansetrin.Vigtigheden af ​​at skrive i folkeskolen fortsat på forkant med lærernes bevidsthed, da engelsk og sprog, kunst færdigheder er nødvendige for at fungere i midten skole, gymnasium, college og på arbejdspladsen. Øve god grammatik er en del af denne grundlæggende færdighed; lærerne gør det sjovt ved at indarbejde grammatik aktiviteter i deres elementære klasseværelser.