Gourmet Cheesecake Gaver

Gourmet Cheesecake Gaver

Hvis du har ventet til sidste øjeblik for at gøre din gave shopping, sende gourmet cheesecake gaver natten til modtagere i hele landet. Cheesecake er rig, dekadent og kan leveres i 24 timer efter købstidspunktet.

Gourmet mad som gaver

Der er tidspunkter, hvor du har brug for at købe en gave til den person, der synes at have alt. Når almindelige gaver bare synes at falde fladt, kan gourmetmad intensivere og udfylde hullet. Der er få mennesker, der ikke sætter pris på en gave af god mad, og gourmet gaver er langt fra din traditionelle frugtkurv. Vælg at sende en gourmet gave såsom cheesecake til en af ​​følgende årsager:

  • Fødevarer sender et budskab om, at du pleje.
  • Fødevarer er betryggende.
  • Gourmet mad har ingen restriktioner størrelse eller farve præferencer at se til.
  • Gourmet mad transcenderer almindelige gaver med et niveau af visuel perfektion samt fremragende smag.
  • Gourmet cheesecake gaver og andre som dem kan sendes lige til modtageren inden for 24 timer, hvilket gør dem perfekte til sidste minut tilføjelser til gæstelisten.

Hvad skaber en Cheesecake Gourmet

Cheesecake er rig, cremet dessert alle på egen hånd, når det er blevet optrappet til gourmet standarder, er der intet, der kan konkurrere med det. Men hvad gør en cheesecake gourmet i stedet for almindelig?

Kvalitet ingredienser

Gourmet fødevarer, herunder cheesecakes, bruger ikke andet end de fineste ingredienser. Gourmet ostekager er lavet med frisk flødeost og mascarpone, ægte vanille bønne og smør med noget kunstigt om dem.

Usædvanlige Flavors

Vanilla cheesecake med en frugt topping er en temmelig traditionel dessert. Gourmet ostekager intensivere det til det næste niveau, med frugt bagt indeni, nødder, mørk chokolade og usædvanlige smag kombinationer. Chokolade cookie skorper og varianter gerne centrale kalk brombær hvirvel og citron hindbær gør disse cheesecakes noget særligt.

Toppings

Hvis frugten er ikke din idé om en cheesecake topping, hvad chokolade bark, amaretto sirup eller chokolade cover mandler? Gourmet ostekager kommer flavored inde og ude for et perfekt udseende og smag.

Shape

Leder du efter en hjerteformet cheesecake til at sende til en elsket en? Hvad med ostekager monteret på pinde for en finurlig touch? Gourmet cheesecakes ikke kun kommer i form af en cirkel længere.

Indkøb Gourmet Cheesecake Gaver

En gourmet cheesecake skal købes og sendes dagen før eller to dage før det rent faktisk er nødvendigt. Da ostekager gør bedst i køleskab, bør de sendes natten eller anden dag med en kølig pack. De fleste virksomheder vil skibet samme dag de er bestilt, men planlægge og specificere den dag, du ønsker det blive leveret er aldrig en dårlig ting enten.

Køb en gourmet cheesecake skal sendes direkte til din modtager fra nogen af ​​disse leverandører:

  • Sinful Cheesecake - mens de specialiserer sig i cheesecakes til bryllupper, deres cheesecake gaver er talrige som godt.
  • Decadence Gourmet Cheesecakes - Den perfekte gave til kontorer, Decadence Gourmet tilbyder cheesecakes bagt lige inde i en glaskrukke, perfekt til individuelle portioner, eller tager hjem.
  • Harry og David - Et af de mest anerkendte navne i gourmet mad gaver, Harry og David tilbyder gratis overnatning forsendelse på mange af deres cheesecakes.
  • Gourmet Gavekurve - Disse cheesecakes afsendes natten overalt i landet, og sørg for dit sidste minut gave ankommer til tiden.

At give gourmet cheesecake som en gave er sikker på at behage alle på din gave liste. Der er få mennesker derude, der vil vende væk cheesecake, og disse gourmet kager vil sikre, at ingen vil vil.