Gør PVC MøblerGør PVC Møbler


Hvis du vil have en sjov og nem fix for din billige udsmykning dilemma, gøre PVC møbler. Møbler konstrueret af kraftig PVC-plast er holdbart, let at arbejde med og kan se overraskende god.

Rådgivning om Making Møbler fra PVC Piping

Forkortelsen PVC står for polyvinylchlorid, en termoplastisk polymer, der er meget udbredt i byggebranchen. Du kan være bekendt med PVC på grund af den udbredte anvendelse i erhverv og boliger VVS. PVC er en stærk, stiv plast, weathers godt og er meget let. Det er også i en række diametre og farver, med en bred vifte af mulige fittings, stik, så du kan sætte PVC rørsektioner sammen i forskellige konfigurationer.

Skæring og Assembly

PVC kan skæres relativt let med en PVC skæreværktøj, håndsav eller nedstryger, og samling kan undertiden være så let som at trykke beslag på plads på rørender med en hammer. I nogle tilfælde er der ikke lim eller cement påkrævet.

Du er sandsynligvis begyndt at se potentialet for nemt konstruere enkle møbler ved hjælp af PVC som et fundament. Fordi det er vejrbestandig og let, PVC baserede møbler er en naturlig til indendørs-udendørs brug på dæk, og i sunrooms og familieværelser. Det er nemt at rengøre også, hvilket gør det til et godt valg i et barns værelse, køkken eller omkring kæledyr.

Selvom PVC-plast er ikke den grønneste valg, kan det genbruges, hvilket gør det en bedre løsning end nogle syntetiske materialer på markedet. Det har også den fordel at være let at banke ned og eventuelt genbruge i andre projekter.

Hvor du kan finde PVC

PVC-rør, koblinger, albuer, kapsler og andre specialmedier fittings er tilgængelige på de fleste hjem forbedring butikker. Sælges i 10-fods længder eller længere, kan du være i stand til at få din forhandler til at skære røret for dig for en lille fee.There er en række PVC-diametre til at vælge fra starter ved omkring 1/2 tommer og går op derfra . Målingen refererer til den indre diameter af røret. Møbler mønstre vil typisk specificere en anbefalet diameter. 1-1 / 4 tommer er en populær PVC diameter i møbler projekter for stole, borde og vogne. For at være sikker, så tjek din specifikke mønster før du køber i løs vægt. Hvis du ønsker at bruge PVC, du har tilovers fra et tidligere projekt, kontrollere den anbefalede diameter et mønster, du planlægger at bruge. Nogle små ændringer i PVC diameter kan ikke være betydelige, især i ikke-vægtbærende projekter, og hvis alle fittings rumme størrelsen PVC du har.

Farve og PVC

Selv om de fleste hård PVC sælges på markedet er hvid, er der andre farver, ligesom knogler, grå, grøn / sort og klar. Du kan også købe grundlæggende hvid og male det selv med specialmalinger designet til brug med plast. Dette er en fantastisk måde at personliggøre din PVC møbler og integrere det med resten af ​​møbler i dit værelse. Vælg en farverig stof til puder og du har en one-of-a-kind piece.PVC har nogle reelle fordele i forhold træ og metal som et fundament for møbler. Bortset fra at være let, vil PVC aldrig chip eller skræl. Det betyder ikke oxidere. Det er let, men stadig har nok vægt til at stå op til en leg. Det er robust, men er stadig let flytte rundt. En fordel ved at bruge UV-stabil PVC er, at det modstår nedbrydning og misfarvning af eksponering for ultraviolet (UVA og UVB) lys, hvilket gør det et godt valg for områder, der oplever straffe sol ekstremer i sommersæsonen, der nedbrydes de fleste andre materialer.

Arbejde med PVC kan være sjovt

Når du foretager PVC møbler, kan en af ​​de største udfordringer være bare at få de lange længder af rør hjem til dit værksted. Efter dette, kan du beslutte, at bruge et materiale, der er det let at arbejde er meget sjovere, end du troede, det ville være.

Relaterede artikler