Gode ​​råd og tips til Amazing Hair: Et interview

Gode ​​råd og tips til Amazing Hair: Et interview
Judie Tallman

De følgende tips til fantastiske hår fra talentfulde stylist Judie Tallman er sikker på at hjælpe dig med at administrere dit hår, mens du arbejder sæsonens hotteste styles. Uanset om du vælger en kort tilspidset op bob eller lange for det nyeste og bedste trendy frisurer én ting er sikker: amazing hår kan være havde med den rette balance af produkter og de rigtige værktøjer til jobbet.

Om Judie Tallman

Judie Tallman begyndte sin succesfulde karriere som hår stylist i Chicago, der arbejder i et par af de hotteste og mest trendy saloner i området før pakning op, mod vest, og indtaste den spændende tempofyldt verden af ​​underholdningsindustrien. Judie blev hurtigt en eftertragtet stylist arbejder på fotooptagelser og musikvideoer for kunstnere som Liz Phair, Ozzy Osbourne, Richard Marx og Sebastian Bach.

I øjeblikket Judie bosat i Hollywood, Californien, hvor hun i efterspørgslen hår kreativitet kan ses på Greenburg Familier, et nyt show luftning på TLC om fredagen.

Med sin omfattende baggrund i film, reklamer og video shoot styling, Judie Tallman har en pose fuld af råd og tips til fantastiske hår for hver dag i ugen. Sig farvel til dårlige hår dage, og byde velkommen til en stil, der forvandler hoveder!

Med din baggrund i film og mode, kan du dele nogle skærmen hints og tips til fantastiske hår?

Dybest set, lige nu udseendet er bløde, men definerede bølger. Det er faktisk ganske simpelt at gøre, det bare tager et stykke tid, afhængigt af hvor tyk dit hår er. Tag håret i 1 1/2 tommer sektioner og vind uret på løbet på en meget varm, mellemstore jern. Afslut ved at adskille med fingrene, ikke en pensel, og lette hårspray som MOP C-system, med nul aerosol miljøpåvirkning.

Hvordan vil du anbefale at tilføje volumen og højde til håret?

Stræk tørre meget fugtigt hår mættet med bodifying produkt som Sebastian Body Double Mousse, Osis Grip Style mousse af Schwarzkopf, nogen af ​​produkterne i Redken Krop Fuld linje. Det er, hvor du tager håret og føntørre det med fingrene lige ud fra hovedet og ret tørrere ved rødderne på høj varme. Du har aldrig løbet tør håret, og når det er næsten tørt, brug en pagaj børste og bruge lange strøg til at fortsætte tørringen. Hvis du har brug for at bakke kam rødderne, det er ok, bare ikke gå Peg Bundy på kronen.

Hvordan vil du anbefale behandling af tilstande, såsom fedtet hår med tørre ender?

Ved at bruge et professionelt produkt fra en salon mærke som Joico, Matrix, MOP, Redken, Rusk. De gør behandling shampoo og balsam, der arbejder sammen.

Gode ​​råd og tips til Amazing Hair: Et interview
Dit hår kan være fantastisk.

Hvis en kunde er på udkig efter en frisure snarere end blot en hår klippe, er drastisk den bedste rute?

Du kan gøre det drastisk ved at komme af længde eller blot ved at skære pandehår. Sørg for at du drøfte med din frisør, hvad du er villig til at gøre styling klogt. Må ikke få en høj vedligeholdelse gøre, hvis det kommer til at tilføje tid på at din allerede travl morgen.

Hvad er dit foretrukne føntørrer og børste?

Jeg bruger Solano føntørrer og pensler fra Aveda. De gør sådanne nice padle pensler. Du kan få en rimelig pensler på Sallys, også. Jeg elsker Mason Pearson linje, men som ønsker at bruge $ 90 om en pensel.

Er glatning jern kommet for at blive?

For sikker. Teknologien bare bliver bedre og bedre og strygejern nu holde håret fugtigt og glat.

Hvad er forskellen mellem professionelle og materialvarer?

Jeg ville have at sige ingredienser. De har en masse af konserveringsmidler i drug store brands.

Nævn en styling værktøj, du personligt ikke kunne leve uden?

Mine Hikari saks.

Eventuelle hints og tips til fantastiske hår for gal, der elsker at sporten en hestehale?

Der er så mange søde ting, du kan gøre for at en hestehale. Fix dine pandehår enten er i siden og flade og høje gerne en 50s teenybopper, eller gå op med den forreste hårgrænse og gøre en faux høg. Tilføj et stykke af hår, som du kan få på Sallys eller mall kiosker til at gøre en større længere hestehale. Bare ingen synlige scrunchies, please!

Nævn en frisure du overveje tidløs.

Kan jeg nævne to? Lange lag som Farrah eller Jennifer og gradueret bob ligesom Victoria Beckham og Katie Holmes.

Tak for at dele dine erfaringer med vores læsere!

Du er meget velkommen. Besøg min hjemmeside på Judie hår og makeup for kontaktinformation og fotogalleri.