Global Lotteri Collectors Society

Global Lotteri Collectors Society

Består af over 200 medlemmer Global Lotteri Collectors Society vokser hurtigt i antal som lotologists fra hele verden bliver medlemmer. Den hobby med at indsamle lottokuponer, kendt som lotology, er en af ​​de nyeste og hurtigst voksende hobbyer på internettet. Samlere verdensplan er i stand til at komme sammen og dele deres kærlighed til lotterisedler, som de handler med hinanden, deler indsamle historier og samle sammen til deres årlige Lotovention.

Indsamling lotterisedler

Lotteriseddel entusiaster indsamle mange forskellige typer af billetter. Der er samlere, der studerer illustrationen, der går ind i billetter, de indsamler. Andre kun ønsker lottokuponer for et bestemt geografisk område, type eller tidsperiode. Der er naturligvis også lotologists der indsamler en bred vifte af lodsedler uden at begrænse deres samlinger med nogen retningslinjer.

Lotterisedler Worldwide

De fleste af de stater i USA at holde individuelle lotteri tegninger med nogle få stater sammenføjning for mega lotteri tegninger. Flere europæiske og afrikanske lande har lotterier på landsplan, og lotterier finder sted i mange provinser og territorier i Canada og Australien. Billetter fra alle disse forskellige steder er meget efterspurgt af mange lotologists der indsamler billetter baseret på oprindelsesområde.

Typer af lodsedler

Lotteriseddel samlere søge mange forskellige typer af billetter at tilføje til deres samling.

 • En meget populær form for lotteri billet er instant billet. Også kaldet en ridse off eller instant spil, er denne form for lotteri spilles ved at skrabe latexen dækker fra spilleområdet. Hvis billetten er en vinder, er betaling straks op til et vist beløb i dollar. Hvis vindende beløb er over et vist beløb, skal vinderen tage billetten til et lotteri kontor for at modtage betaling. Lotologists indsamler øjeblikkelige spil billetter i tre kategorier.
  • Brugt, eller SC, billetter er dem, der er blevet spillet eller ridset ud. Selv spillere normalt smide miste lottokuponer, lotologists finde dem at være en værdifuld ressource. De har ofte indsamle kasserede billetter og handel dem med samlere fra hele verden. Brugte lottokuponer er endda findes på online auktion sites som eBay.

  Brugte billetter falder i to kategorier, billetter ridset ud af ikke-samlere og dem ridset ud af samlere, kendt som samler ridset billetter. Samlere forsigtigt skrabe billetten ved at fjerne den mindste mængde af latex muligt.

 • Mint lottokuponer, også kendt som ubrugt eller MT, er billetter, der forbliver uden ridser. Selv om ingen ved, om billetterne er vindere eller tabere, er der lotteri samlere, der tror at investere i mint billetter er et bedre valg.
 • En prøve / ugyldig, eller SV, billetten er annulleret og har ingen værdi. Den mest almindelige brug af disse billetter er kampagner og skærme.
 • Lotto billetter, og indsatsen smutter der anvendes til at vælge, er også efterspurgt af lotologists verdensplan.
 • Træk faner, også kendt som pop-ups, er en anden type af instant spil, der er meget samlerobjekt.

Global Lotteri Collectors Society Lotovention

Hvert år den globale Lotteri Collectors Society vært for et landsmøde for medlemmer og ikke-medlemmer. Held i en anden by hvert år, 2008 Lotovention finder sted 18. juli gennem 20 i East Liverpool, Ohio. Denne sjove familie lotology begivenhed inkluderer:

 • Tusindvis af billetter til handel
 • Awards
 • Præmier
 • En hjælpende bord
 • En chance for at møde andre lotologists personligt

2008 landsmøde markerer det tyvende år, lotologists har indsamling for at dele deres hobby og handelsmæssige billetter. Det første uofficielle møde fandt sted i Pennsylvania hjem Bill Pasquino, medstifter af foreningen.

Samfund Fordele

Som medlem af den globale Lotteri Collectors Society, vil du modtage et månedligt nyhedsbrev, mulighed for at købe de offentliggøres i lotteriet Collectors Ticket kataloget og adgang til samfundets medlemmer eneste område. Den begrænsede medlems område omfatter:

 • Billet katalog lister
 • Medlemsprofiler
 • Kontakt e-mails
 • Adgang til tidligere nyhedsbrev arkiver
 • Downloades lotology screensaver, bannere og logoer

Samfund Medlemskab

Hvis du er interesseret i at deltage i Global Lottery Collectors Society klikker på linket, udskrive ansøgningen og sende den med dine medlemsgebyrer til adressen på programsiden.