Glas Køkken bordplader

Glas Køkken bordplader

Med levende farver, grønt byggeri teknologier og en nem at vedligeholde slut, er det nemt at se, hvorfor glas køkken bordplader er et voksende felt.

Glastyper Køkken Bordplader

Når de fleste mennesker tænker på glas tællere, de er mest sandsynligt at forestille grønt, hærdet glas. Mens hærdet glas bruges i mange køkkener, har nutidens stilarter og valg vokset til at omfatte meget mere.

Hærdet glas

Hærdet glas tællere er lavet af store plader af tykt glas, behandlet for at modstå skår eller revner. Mens de var engang kun tilgængelig i et begrænset udvalg af solide farver, er det nu muligt at købe hærdet glas skranker i en bred vifte af både faste farver og smeltet glas mønstre består af flere farver. Disse typer af glas tællere er altid skik, har en stor variation fra prøve til færdigt produkt og kan give mulighed for en stor kreativitet på den del af boligejer.

Genbrugsglas

Det hotteste produkt i grønt byggeri tendenser i dag er det genvundne glas bordplade. Lavet af knuste, genbrugte glasflasker, elpærer og vinduesruder disse tællere levende, holdbare og meget nem at vedligeholde.

Genbrugsglas tællere foretages ved at vælge procentdele af forskellige farver af glas. Glasset blandes med den samme harpiks, der anvendes til at gøre kvarts bordplader, suspension stykker af glas inde. Resultatet er en tæller, der er ridsesikkert, brænde bevis og chip bevis, men alligevel fyldt med store og små stumper af farvet glas.

Genanvendt glas bordplader er dannet af store plader, der ligner granit eller kvarts tællere. Samme sink udskæring, kant behandlinger og tykkelse er tilgængelige, og installationen er den samme. Afhængigt af producenten, vil du have mulighed for enten at vælge fra et sæt palet af farver, eller oprette din egen.

Hvis brugerdefinerede farver er tilgængelige, har du mulighed for at vælge de nøjagtige farver og de beløb, som de forekommer, samt farve harpiks, de er ophængt i. Mens placeringen af ​​glasstykkerne selv er tilfældig, denne mulighed giver dig langt mere kontrol over din counter end nogen anden på markedet i dag.

Design med glas tællere

Det lyder måske som glas køkken bordplader er kun for moderne hjem, men i virkeligheden nogle farver af genbrugsglas ligne kvarts nok til at give et grønt tæller mulighed for alle stilarter hjem. Når du designer med et glas bordplade i tankerne, skal du følge disse tips.

Få en prøve af det færdige produkt

Glas har en enorm mængde af variation, uanset om du bruger hærdet eller genbrugsglas. Bed om en prøve fra tælleren, du vil installere til at vælge dit backsplash, maling og andre køkken farver fra. På denne måde vil der ikke være nogen farve sammenstød efter installation.

Supplere snarere end Match

Det er meget fristende at installere et glas køkken backsplash med dit glas tæller, og i mange tilfælde dette motiv fungerer godt. Husk, at det kan være umuligt at få de to typer af glas, der passer til hinanden perfekt. Så snarere end at forsøge at vælge en komplementær farve eller fokusere på stil og tekstur i stedet.

Recycled glasmosaikker med lasede, hånd klippe kanter er en vidunderlig supplement til genvundne glas tællere. Keramiske fliser i levende, blanke farver og blandinger af finpudset skifer og glas også fungerer godt til at give dybde til designet.

Husk Belysning

Glas er et af de mest reflekterende overflader rundt, hvilket gør den ideel til mørke eller små køkkener. Husk at planlægge din belysning i overensstemmelse hermed; for meget under kabinet belysning kan skabe en iøjnefaldende effekt, der forstyrrer tælleren s use.If du bruger vedhæng belysning overalt, afhente en skygge af glasset til at gengive farverne i glasset lyse nuancer. Da de to glas ikke vil være så tæt på hinanden som en tæller og backsplash, er det mindre vigtigt, hvis de ikke passer nøjagtigt.Glas køkken bordplader kan krydre og lysne ethvert køkken design. Uanset om du fokuserer på grønt byggeri, eller du bare elsker udseendet af det materiale, vil du finde glas tællere til at være en meget alsidig og holdbar valg.