Generer Chi Energi

Generer Chi Energi

Generer chi energi i dit hjem ved at tiltrække den kan træde igennem hoveddøren samt vinduerne nær hovedindgangen. Dette giver en fordel chi til at flyde ind i hjemmet i en naturlig proces, og langsomt gøre sin vej gennem værelserne i resten af ​​huset.

Ikke griber ind Air Circulation

Hvis du bruger en fan i dit hjem, er du nødt til at overvåge, hvordan det skaber luftstrøm. En indstilling, der er for højt, og skaber en stor opsigt af luft kan skabe sha chi (dårlig chi energi). Placer blæseren, så den ikke blæser direkte på dig. Et centralt luftsystem fungerer bedst for at holde luft, der strømmer gennem hjemmet. Hvis din luftstrøm er stagnerende så du løber en risiko for at skabe død chi.

Ind og ud af Chi Energi

En af de mest vigtige ting at undgå i at generere chi energi i hele dit hjem er at have det efterlade næsten lige så hurtigt som den kommer ind. Det sker typisk, når der er en dør eller et vindue lige overfor indgangsdøren og vinduer. Du kan forhindre dette ved at lukke de modstående vinduer eller dør.

Mens du vil have lyset fra vinduer eller døre, kan du bremse strømmen af ​​chi gennem lukkede vinduer ved at tilføje persienner, gardiner og endda møbler placering.

Elementer, der tiltrækker Chi Energi

Der er visse elementer, der tiltrækker chi energi i hvert område af dit hjem. Du kan aktivere et bestemt område baseret på dette års flyvende stjerner placering til dit hjem og dig selv såvel som dem, der bor sammen med dig.

Eksempler på at tiltrække Chi Energi

Hvis din fødsel element er stærk vand, så har du en stærk yang energi der omgiver dig. For at imødegå dette, er du nødt til at aktivere andre elementer, som vil forhindre denne naturlige chi i at vokse ud af kontrol. Tænk på det som en balancegang. Du kan gøre dette ved at aktivere brand element med træ. Farven grøn ville være et udmærket supplement til afbalancering for meget vand som ville farven gul, som symboliserer jorden. Jorden indeholder vand og giver det form, ellers vil vandet overskridelse og oversvømme Jorden, når den modtager for meget energi og stiger ud af kontrol. Du ønsker at minimere brugen af ​​metal, hvid, guld, blå, sort og grå, fordi disse elementer tiltrækker vand chi energi.

Hvis du har den modsatte fødsel element, svag vand, så vil du ønsker at aktivere dette element for at øge din formue. Dette gøres ved at tilføje metalgenstande til dine mest gunstige retninger. I modsætning til en stærk vand element, du har brug for farverne hvid, guld, sort, blå og grå til at trække mere chi energi i det afsnit vand. Du bør undgå grøn, brun og gul.

Skal overvejes sammen med hvilken retning værelserne er placeret, og hvor husets flyvende stjerner øjeblikket bor, før du tilføjer nogen feng shui elementer De områder af huset, du bruger mest.

Generer Chi Energi

Hovedindgang Problemer

Hovedindgangen ind i dit hjem er udgangspunktet, hvor chi energi kommer ind i dit hjem. Det er her, de fleste mennesker begår den fejl at blokere eller endog forhindre chi i at komme indenfor.

Der er ting, du kan gøre for at sikre din indgang trækker i chi energi.

  • Lys på hver side af døren vil tjene som pejlemærker for at tiltrække chi energi.
  • Trimmet og pæn gård og område fører til indgangen.
  • Paint døren en passende farve baseret på den retning, og flyvende stjerner.
  • Reparer eller udskift slidte døre, hængsler, dørhåndtag og låse.
  • Fjern eventuelle møbler eller planteliv, der fungerer som en hindring.
  • Anbring ikke et spejl direkte på tværs fra døren, vil dette hoppe chi tilbage ud af døren.
  • Declutter. Det betyder closets, garager og værelser tilstødende eller forbundet til hovedindgangen.

Ud over den Front Door

Husk, mens du arbejder for at generere chi, som du bliver nødt til at forsikre den kan bevæge sig let i hele resten af ​​dit hjem. Forestil luftstrømmen som en flod af vand. Er det bump op mod en stol eller et bord? Forestil dig en kampesten i en flod. Hvad sker der, når vandet siv imod. Turbulens og hvirvler er skabt omkring forhindringer og energien begynder at udvide og bygge, blokering andre elementer, der forsøger at flyde nedstrøms. Fjern alle forhindringer så chi energi kan bevæge sig frit fra rum til rum. Du vil chi til at ligne en bugtet stream, ikke en forstyrret og uberegnelig brusende flod.

Generer Chi Energi

Du kan generere chi energi, hvis du tænker på det var strømmende vand og undgå områder, der vil gøre det oversvømme og andre, der vil forhindre vandet i at løbe ind i et rum, risikere energien voksende stagnerende.