Generel Camping Gear Spørgsmål

Generel Camping Gear Spørgsmål

Forsøger at vælge den bedste camping gear til din udendørs eventyr rejse? Her er relateret spørgsmål fra elske at vide Camping læsere og reaktioner fra vores bopæl ekspert.

Brændstof til Coleman Komfur

Mary,

Vi har en ældre version af Coleman 425 stormkøkken (den røde cylinder thingamajig er indeni). Hvilken slags brændstof bruger jeg, hvis vi gå camping i et par uger for første gang i år?

~~ Tak, Rachel

Ekspert Svar

Kære Rachel,

Brændeovnen du beskriver anvender Coleman lejr brændstof. Det leveres i en dåse og er specielt designet til lejr kakkelovne og lanterner. Det er et flydende brændstof, der er hældt ind i det røde cylinder. Mest udendørs forsyning, REI eller generelle formål butikker sælger det. Der er en god chance for, at selv den WalMart i dit område har den rigtige type brændstof.

Hvis du ikke har brugt din brændeovn i lang tid, er det vigtigt at prøve det derhjemme, før du tager det camping. Ved prøvning af ovnen, sikre, at der er en god blå flamme. Det er et tegn på alt er velfungerende og brændende sikkert. Lejlighedsvis dele af ovnen bliver fyldt op og det vil ikke fungere ordentligt, så det er bedre at vide, at før du sidder fast i skoven med ingen måde at lave mad. Hvis du finder det ikke virker, de fleste udendørs butikker sælger reservedele til løse disse Coleman brændeovne, da de er meget almindelige og let at rette.

~~ Mary

Ground Sheet for et telt

Hej Mary,

Jeg har lige købt en Wynnster Brecon 8. Det er nyt i kassen, men omkring 3 år gammel (jeg tror). Jeg kan ikke købe jorden ark længere som teltet er en usædvanlig form. Hvilken plade størrelse jorden eller gøre ville du anbefale? Teltet har en syet i jorden ark, så vi ville være på udkig efter en fodaftryk stenbeskytteren typen jorden ark til nedenunder.

~~ Hilsen Jill

Ekspert Svar

Kære Jill,

Når du vælger en grund ark, de vigtigste faktorer, du skal overveje, er at få en der er stor nok til netop din telt og fremstillet af et holdbart materiale. Jeg har en tendens til at foretrække dem, der foretages fra PE i stedet PVC muligheder, men mange mennesker foretrækker PVC. Udendørs Megastore er en britisk forhandler, der tilbyder et bredt udvalg af jorden ark (jeg går ud fra du er i UK baseret på dine kontaktoplysninger). De tilbyder endda de nyere Ecotec Tæppe færdigpakkede Groundsheets, der bekymrede for miljøet mange mennesker foretrækker at PE eller PBC. Nyd camping i dit nye telt!

~~ Mary

Hydrostatisk Ratings

Kære Mary. Jeg vil camping, og jeg har lige købt et telt. Min kæreste sagde forleden, at hans telt har en PE vandtæt teltbund 2000HH at holde indersiden af teltet tørt, men mit telt har en 5000hh. Er mine bedre? "

~~ Tak, Rachel

Ekspert Svar

Kære Rachel,

Den teltbund med en 5000 hydrostatisk bedømmelse er designet til at give større beskyttelse end dem med lavere HH ratings. Telte, der markedsføres med 5000 HH groundsheets er sat som dem, der sikrer eller er garanteret til at holde teltet tørre indeni. I de fleste forhold, sandsynligvis vil du ikke mærke en forskel mellem de to telte. Men hvis du camping under ekstreme forhold, kan din gøre det lidt bedre.

Ønsker du tørre camping eventyr,

~~ Mary

Bedste Mad til Backpacking

Kære Mary,

Vi vandreture på stier og vi lejr på stier. Hvad er den bedste mad til at tage med på denne form for backpacking og campingtur. Vi er som regel gået for 2 -3 dage ad gangen.

~~ Cheryl

Ekspert Svar

Kære Cheryl, er bestemt vigtigt Packing klogt, når man planlægger en backpacking og campingtur. Du er nødt til at fokusere på at tage ernæringsmæssige fødevarer, der ikke vil tage op en masse plads i din pakke, er ikke-letfordærvelige, og er nemme at tilberede. Se Backpacking måltid forslag til en artikel om fødevarer overvejelser til ture som den, du beskriver. Den er fuld af konkrete ideer til, hvilke typer af fødevarer for at tage, hvordan at pakke og opbevare dem, og hvor man kan finde dem.

~~ Mary

Telt der forbliver kold

Jeg har brug for et telt, der vil bo cool i fugtigt South Alabama klima. Har du nogen forslag?

~~ Tim

Ekspert Svar

Kære Tim,

Der er virkelig ikke et telt, der vil bo cool på sine egne i et varmt klima. Der er ting, du kan gøre, som vil gøre at gøre med varmen lidt mere tåleligt, men. Antages det, at du går camping i områder, hvor du har adgang til elektricitet eller en bærbar generator, den bedste måde at holde dit telt køligt i varmt, fugtigt vejr er med en bærbar klimaanlægget. Min far-in-law faktisk gjorde dette for mange år siden med et lærred telt. Han byggede et stativ, der ville holde et vindue enhed, skabt en udskæring i teltet, og havde øjeblikkelig aircondition.

Mange mennesker, der bor eller lejr i områder med ekstreme temperaturer vælger at bevæge sig op fra et telt til en popup telt trailer, så klimastyring bliver mindre af en besværet. Disse enheder ofte omfatter indbygget klimaanlæg og varmeapparater. Varmeren vil sandsynligvis ikke være et problem i dit område for det meste af året, men for mange campister det er en nødvendighed. Den indbyggede klimaanlægget kan helt sikkert holde dig cool uden at skulle bekymre sig om at finde en måde at få kold luft cirkulerer i et telt.

~~ Mary

Bedste Vandring Boots

Mine vandrestøvler er mere end femten år, så jeg antager, at det er tid til en udskiftning. Jeg er en ivrig hiker og lejlighedsvis nyder backpacking. Jeg ønsker at finde en god par nye støvler, men ærligt talt ikke, hvor du skal starte! Der er så mange på markedet i disse dage. Jeg har brug for dem, der er vandtæt, da jeg bor i en våd klima. Nogen idéer om, hvordan man starter shopping, hvad man skal kigge efter, og gode mærker?

~~ Sally

Ekspert Svar

Kære Sally,

Jeg er virkelig imponeret over, at du har haft de samme vandrestøvler i 15 år. Hvis producenten, der gjorde, at parret er stadig i erhvervslivet, kan du ønsker at holde fast i den samme mærke! Du vil opdage, at det grundlæggende design af vandrestøvler ikke har ændret sig meget i løbet af de sidste 15 år, men de materialer, som de er lavet i høj grad har forbedret.

Flere virksomheder gør vandtætte vandrestøvler. Jeg har et par Gore-Tex vandrestøvler, som jeg bruger helst jeg Vandreture eller camping i våde områder, og jeg anbefaler dem stærkt. Jeg tror ikke, at der er nogen bedre muligheder end Gore-Tex for vandtæt camping gear. Der er mange gode mærker af vandrestøvler. Jeg har i øjeblikket vandrestøvler fra Vasque, Cabelas, og Coleman, og er tilfreds med alle tre par af dem.

Sørg støvlerne, du vælger, er virkelig beregnet til seriøse vandrere. For at finde vandrestøvler, der anbefales til brug i dit område, kan du ønsker at starte med at tjekke med lokale udendørs speciale detailhandlere. Det er sandsynligt, at de bærer mærker, der almindeligvis anvendes af dedikerede vandrere i dit område. Dette kan være en meget gavnlig måde at indsnævre dine muligheder. Du kan blive overrasket over at opdage, at de priser, som udendørs speciale selskaber er lige så overkommelig som rabat eller online shopping muligheder.

Happy shopping! Jeg håber, at næste par vandrestøvler, du vælger, er så holdbart som dem du har i øjeblikket.

~~ Mary