Gardenia Bonsai

Gardenia Bonsai

Gardenia elskere måske ønsker at købe en smuk gardenia bonsai til hjemmet, men blive advaret; De er ikke de nemmeste planter til at holde en sund og blomstring. Som de fleste bonsai, gardenia bonsai kræver opmærksomhed og omsorg. Hvis holdes sunde, men de kan være en udsøgt og duftende blomstrende bonsai til hjemmet.

Omsorg for en Gardenia Bonsai

Bonsai er planter trimmes til at forblive lille og skulpturelle til formularer forestillet af gartneren. Mange forskellige typer af planter kan dyrkes som en bonsai. De er ikke nødvendigvis dværg planter enten, men er specielt trimmet, formet og plejet at forblive små. Bonsai opstod i Kina for mange århundreder siden, og konceptet hurtigt spredt over hele den asiatiske verden. Det er en populær kunstart i japanske og andre asiatiske kulturer.

Gardenia Bonsai

Som navnet antyder, en gardenia bonsai er en gardenia plante, der er uddannet og dyrkes langs ledninger til at skabe interessante og indviklede figurer. Mens du kan dyrke dem udendørs i havearbejde zoner 7 til 9, kan du også ønsker at overveje dem stueplanter, der får en sommer "ferie", når vejret varmes op. Denne måde, din gardenia vil ikke udsættes for pludselige ekstreme temperaturer eller frostgrader, der kan skade eller dræbe den.

Tre typer af gardenia anbefales til bonsai skabelse, eller du kan købe en allerede oprettet bonsai gardenia. De tre sorter, der gør de bedste bonsai inkluderer:

  • Gardenia radicans - se efter dværg sort
  • Gardenia Thunbergia
  • Gardenia jasminoides

Lysbehov

Ligesom andre gardenia, Gardenia bonsai kræver delvis skygge til lys, filtreret lys. Undgå direkte sol; det er for stærk for gardenia. Morgen lys efterfulgt af eftermiddagen skygge er ideal.You kan også vokse gardeniaer under plante lys inde i huset, hvis din Windows ikke giver nok eller den rigtige type lys.

Pleje

Gardenia kræver jævnt fugtig jord. Prøv ikke at lade din gardenia tørre ud, men vand ofte. Jorden skal være fugtig, men ikke klæg.

Gardenia brug for lys fodring hver to til tre uger fra foråret gennem efteråret. Afbryd gødningsmaskiner løbet af vinteren for at give planten tid til at hvile. En god gødning til syre kærlige planter, såsom Miracid, anbefales, men fortynde det til omkring en halv styrke til en bonsai. Du må ikke gøde din gardenia, mens det er i blomst, enten. I tvivlstilfælde, vente med at gøde planten.

Gardenia bonsai dyrkes langs ledninger til at uddanne og forme planten. Du kan købe bonsai wire ved havecenter eller via bonsai levering hjemmesider. Hver blød, nye skud er bundet til de ledninger eller snipped ud for at hjælpe med at forme planten. Der er ingen rigtige eller forkerte måde at forme en bonsai. Brug din fantasi, og være blid med planten. Aldrig beskære eller wire stilkene når planten har knopper eller blomster, men vent til det er i dvale. Moving stængler omkring, mens de har blomster eller knopper kan få planten til at slippe dem og efterlade dig uden dine hårdt tilkæmpede blomster, den bedste del af at vokse gardenia!

Efter omkring to år, kan anlægget behov repoting. Kig efter bon, de særlige flade bakker til bonsai formering, i de store havecentre. Navnet "bonsai" betyder faktisk "bakke vokset" eller "bakke dyrkede", og de særlige rektangulære retter, hvor bonsai er kultiverer kaldes bon. Gardenia bonsai generelt brug for en sur jord med en pH på 5,0 til 6,5. Vælg jord til syre-elskende planter til at være på den sikre side.

Gardenia Bonsai
Bruxelles Bonsai Gardenia

Hvor kan jeg købe online

Der er mange kilder til gardenia bonsai online.

  • Amazon Bruxelles Bonsai: Amazon tilbyder Bruxelles Bonsai, en fire år gammel bonsai stående omkring ti inches høj.
  • Red Envelope: Gift forhandler rød kuvert byder på mange bonsai i forskellige typer af potter. De har et godt udvalg i forskellige størrelser og former at vælge imellem for store gaver til en, du elsker eller endda sendt til dig selv.
  • Jackson og Perkins: Virksomheden berømt for sin rose udvælgelse tilbyder også en fin gardenia bonsai i en asiatisk inspireret gryde egnet til at give gaver.