Front Door Farver

Front Door Farver

Front door farver kan være fed eller subtile. Det hele afhænger af din personlige design stil.

Betydningen af ​​din hoveddør

Ved kørsel gennem lokale kvarterer, har du sikkert set en hel hjem med fordøre malet forskellige farver, nogle et godt match for de udvendige hus farver, mens andre simpelthen ikke se ud som om de tilhører på huset. Hoveddøren er et vigtigt element i dit hjem. Det er, hvor dine besøgende vil komme ind og vil give dem det første indtryk af dit hjem og hvad der er indeni. Du ønsker besøgende til let at identificere din hoveddør og være sikker på at de nærmer den rigtige døren for at indtaste dit hjem. Hvis dit hjem er designet med en hoveddør og en service indgang ved siden af ​​garagen, vil du ønsker at skelne mellem døren klar nok, så gæsterne ikke debattere hvilken dør der skal bruges.

Hoveddør Farver: Fejl

Du har sikkert set hoveddøren farver, der har gjort dig krybe mens andre har tilskyndet misundelse. Nogle af de mest almindelige fejl folk gør i uden farvevalg er

Feng Shui Red Door

Nogle mennesker male deres hoveddør rødt, uden hensyn til de andre udvendige maling farver, fordi de læste et sted, at det er god feng shui praksis. Dette er en fejlslutning af misinformation. I feng shui er en rød dør kun anvendes, når det er hensigtsmæssigt og dit hjem vender den rigtige retning for denne farve brug.

Make It Red til at sælge

Andre myter om en rød dør blev populær i slutningen af ​​1970'erne som et marketing trick for at gøre opmærksom på et hjem, der markedsføres. Filosofien var, at en rød dør vil være mere mærkbar, når en person kører forbi huset end en off-hvid eller brun dør. Mange gange folk vælger en dør farve simpelthen fordi det er deres foretrukne farve. Indrømmet, det er helt sikkert deres ret som boligejer, men det gør ikke nødvendigvis for et godt design valg at have dit blå hus accent af en hot pink eller strålende lilla dør.

Hvordan vælger en dør farve

Den bedste måde at vælge en farve til din dør er i overveje andre hus farver og farverne findes i din landskabspleje. Hvis du har røde blomster, der blomstrer hele sommeren og røde ahorn træer eller buske, derefter gentage disse farver drysses hele din værftet vil være en naturlig udvikling fra værftet til døren. Der er mange valg af rød, hvorfra du kan vælge den perfekte dør farve.

Supplerende farvevalg

En måde til virkelig at give dit hus en wow-faktor er at udnytte komplementære farver til din dør valg. En supplerende farve er den farve, der er en direkte modsatte af en anden farve på et farvehjul. Brug af primære farver, nedenfor er et eksempel på komplementære farver. Du kan dog erstatte en blå for enhver nuance af blå eller nuance af orange, og så videre.

  • Gul og Lilla
  • Blå og Orange
  • Rød og Grøn

Nuance, ofte kaldet farvenuance, kan variere fra meget lys til meget dyb. Det kan også blandes med andre farver, der er ved siden af ​​den på farvehjulet for en blandet farve. Disse farver har også komplementære farver, så du kan se mulighederne er uendelige. Ved hjælp af en komplementær farve valg til din dør er et godt valg, når du vil skabe en dramatisk udseende.

Historiske Paletter til udendørs farvevalg

Der er visse farver, der traditionelt forbindes med specifik periode stilarter arkitektur.

Southern Arkitektur

For eksempel kan en Southern mellemkrigstiden hjem lavet af træ sidespor typisk malet hvid med grønne skodder, grøn veranda og en grøn hoveddør. Mange mennesker bryde væk fra traditionen og male hoveddøren rød som en komplementære farve til den grønne trim. Nogle periode hjem er malet bløde pastelfarver som grøn eller gul. Federal designs bruger mursten i stedet for træ sidespor. Det trim er traditionelt hvid eller off-white med grønne trim, skodder og dør. Ofte en føderal blå gør et glimrende valg for døren, især hvis de skodder og trim er sorte. En bordeaux dør farve går også godt med de fleste føderale designs.

Victorian Architecture

En victoriansk hjem er en samling af flere farver, nogle gange så mange som syv forskellige dem. Dette giver dig mange muligheder for at fremhæve en bestemt farve, du har brugt til udvendige hus farver. Populære hus maling valg er neutrale farver som tan og grå, men mange af de nyere huse gå lysere paletter som de i Painted Ladies i San Francisco, som bruger pasteller og levende farver. Autentiske victorianske farver inkluderet dybe nuancer af rød, lilla, lilla, grøn, gul og blå. Hvis du malede dit udvendig beklædning en mintgrøn med gul, lilla, pink og blå trim, lege med farverne og eksperimentere med prøver at få det bedste match ved at starte med de eksisterende farver på dit hus. Beslutte, hvilken en du ønsker at fremhæve og bruge det til din dør maling farve.

Moderne Homes

Mange af boliger på markedet i dag er lavet af vinyl sidespor og har en standard tan eller beige farve. Denne farve kan ændres, men det ville være meget dyrt, så mange mennesker vælger sikker trim og shutter farver, der skaber en meget neutral farvepalet. I denne type situation, næsten alle farver vil blande med en neutral farve ordning. Brug dine landskabspleje farver til at hjælpe dig med at indsnævre dine valg samt din personlige yndlingsfarver. En dyb bordeaux er altid et godt valg, som er en skov grøn.

Ud over den Front Door

En af de ting, du ønsker at huske på, når du vælger din hoveddør farve er det, der ligger ud over. Du ønsker at gøre lige som en dramatisk erklæring på indersiden, som du gør uden for hoveddøren. Dette kan opnås med en komplementær farve (modsat farve på farvehjulet) eller en lighter nuance af den samme farve.