Frisurer til vokser ud kort hår til Medium Hair

Frisurer til vokser ud kort hår til Medium Hair
Korte Medium Curls

En af de vanskeligste situationer derude, når det kommer til hår venter på det at vokse ud og forsøger at finde korte medium frisurer. Enhver kvinde har haft denne gang i sit liv, hvor hendes hår var ikke ligefrem kort og alligevel ikke ligefrem længe enten. Nedenfor er nogle tips og tricks til at hjælpe dig igennem denne akavet voksende fase.

Lag er mere end de plejede at være

Mens de fleste mennesker tænker på den originale Jennifer Aniston 'gøre, når de tænker på lag, sandheden af ​​sagen er, at lagene er nu langt mere varieret og alsidig. Lange lag, korte lag, ryg lag, ansigt indramning lag: hvad dem, du vælger at få, er der masser af muligheder, der komplimenterer korte mellemlang frisurer.

Glat hår med Layers

Hvis dit hår er kort til mellemlang længde og lige, så skal du få dit hår tekstureres at tilføje krop. Hold dit hår fra at se slap og livløs ved også at tilføje face-framing lag, der vil give dig et blødere look. Dette er en let overskuelig frisure, som du er sikker på at elske.

Krøllet og bølget hår med Layers

Mange mennesker tror, ​​at hvis dit hår er krøllet, så kan du ikke få lag, men du helt sikkert kan! Faktisk er det afgørende at krøllet hår, så dit hår stil er definition tilføjet. Efter at få lag, sørg for at bruge dine sædvanlige stylingprodukter for at holde dit hår velopdragen.

Lagdeling krøllet eller bølget hår vil også skære ned på føntørring tid og give dig en sjov kig på dage, som du beslutter at bære det lige.

Tilføjelse Daytime Pizzazz til Short Medium frisurer

Frisurer til vokser ud kort hår til Medium Hair
Korte Medium Lag

Den bedste del af korte mellemstore stilarter er, at du kan have en masse alsidighed med dit hår uden at skulle sætte i en masse arbejde. Prøv at vende enderne ud ved hjælp af en rund børste under føntørring, og derefter en stor riflede krøllejernet til top det. Du kan også slå enderne under ved at vende den retning, du blæse tør og krøller, og endelig kan du blæse tør i forskellige retninger for at få en sjov, forblæste look, der er stadig fuld af stil. Pinning halvdelen af ​​dit hår tilbage med sjove hårspænder eller en klassiske hovedbånd er accenter, som du kan føje til dit daglige look uden nogensinde at se sjusket eller forældede. Overveje alle de sjove hår dekorationer derude på markedet, som er perfekte til korte medium frisurer.

Nighttime Drama med kort Medium frisurer

Overvej jazzing en typisk hestehale for korte medium stil nattetid sjovt. Anchor en tæt fastgjort hestehale til midten bagsiden af ​​dit hoved, og derefter bruge en lys gel til fan endestykkerne op og ud.

Du kan også vride stykker af løse hår kommer ud af hestehale og fastgør de små knuder med hårnåle. Dette vil give dig en sjov og unik udseende, andre er sikker på at efterligne.

En alternativ

Hvis dine hver dag kort medium frisurer kører du sindssyg, og du kan bare ikke finde inspiration, så husk at der altid er mulighed for hair extensions. Du kan købe klip på dem, eller gå til en professionel salon for at få dem vævet ind i dit hår for en mere permanent langt hår look.