Fra Under-Weight til overvægt til Sund-Vægt

Jeg er Clare. Jeg er 24 og bor i Dallas, Texas. Jeg arbejder på fuld tid i reklamer. Jeg har også en lille besættelse med at leve sundt, men det var ikke altid på den måde.

Vokser op Jeg tænkte ikke over mit helbred. Jeg spillede sport, dansede, og spiste de afbalancerede måltider min mor tjente. Jeg var sundt. Men efter min sophomore år på gymnasiet gik jeg gennem min første pause op. Han var ældre og bevæger sig på, og da jeg ikke kunne styre denne situation besluttede jeg at kontrollere noget andet: min mad. Jeg begyndte at se mine portioner og bruge tid på elliptiske, og jeg elskede de komplimenter begyndte jeg at modtage.

Men snart mine sunde vaner tog en tur til værre. Mit sind bukkede under for anoreksi, og da lægen vejede mig et år senere var jeg kun 100 pounds. Naturligvis var alt for lav til min 5-mund-6 ramme, så jeg begyndte at se en ernæringsekspert. Jeg ville få nogle vægt og derefter taber det igen, kæmper uhyre med min frygt for visse fødevarer og min angst i sociale situationer.

Fra Under-Weight til overvægt til Sund-Vægt

Min spiseforstyrrelse fortsatte ind i mit første år på college. Jeg var forkrampede, ensom og ulykkelig at være omkring. Jeg følte jeg spiser så meget, men min krop var der kræver en masse at reparere sig selv. Endelig under min sophomore år fandt jeg en gruppe af piger, som jeg klikkede med, begyndte angstdæmpende medicin, og begyndte at tage mit liv tilbage.

Det var utroligt at lade mig have det sjovt igen. Jeg gik til tailgates og fester og fik frosset yoghurt på den spisesal. Jeg til sidst opnået en sund vægt, men desværre et nyt problem havde udviklet. Jeg var så vant til at fortælle mig selv, "bare spise det," at jeg fortsatte med at gøre det, selv når jeg ikke længere er brug for. I begyndelsen af ​​min senior år var I 30 pounds tungere end jeg ønskede at være.

Selvom jeg var glad for at have genvundet af anoreksi, min nye vægt forladt mig flov og helt ubehageligt i min hud. Da jeg forsøgte at skære kalorier i løbet af dagen jeg endte binging natten. Jeg følte håbløs.

Desperat, jeg begyndte at lære mere om ernæring. Jeg begynder at læse sund levevis blogs og så levende, egnet kvinder, der udfordrede deres krop med motion og spiste store, hele måltider. Inspireret, gjorde jeg beslutningen om at foretage nogle ændringer selv. Jeg begyndte at løbe og løfte vægte, og jeg skære alle de forfærdelige kost fødevarer jeg havde spist. I stedet jeg spiste havregryn med mandel smør, søde kartofler og sorte bønner, græsk yoghurt og masser af smoothies: REAL mad.

Når vægten begyndte at falde fra mig, mine venner bekymrede jeg var ved at glide tilbage i min spiseforstyrrelse vaner. I virkeligheden var jeg bare endelig behandle min krop med den respekt, den fortjener. Jeg har nu fastholdt min "happy sund vægt" i over to år.

Efter jeg er uddannet kollegium jeg startede en blog for at dele min nye passion for sundhed med andre. Jeg blev også en certificeret Holistic Health Coach gennem Institut for Integrativ ernæring og hjælpe mine kunder med at finde deres perfekte udgave af sundhed.

Jeg stadig kæmper med kropsbillede spørgsmål som enhver anden pige, men jeg har lært at holde mig lykkelig og stærk.

Clare Brady vil fortsætte med at dele sin historie med FitDay, samt give tips, tanker og ideer, der har arbejdet for hende. I næste uge vil hun fortælle, hvordan hun formår at balancere sit travle liv med masser af motion og opretholde en nærende kost.