Forståelse Vægttab: Sådan Lose 15 Pounds af Gåture

Hvis du er på udkig efter en måde at miste 15 pounds, kan du prøve at gå til motion. Det er en træning, der næsten alle kan gøre, og det kan nemt justeres, så den passer din kondition. Du kan gøre det indendørs eller ud, regn eller skinne. Parret med en sund kost, vil en omvandrende rutine hjælpe dig kaste pounds og opbygge muskler.

Sigt efter en 30 til 60 minutters gang hver dag

Dette vil holde dit stofskifte brændende, så du kan tabe fedt hurtigere. Gå i et tempo, der holder din puls accelereret. Du bør være i stand til at tale i korte sætninger, som er ca. 3,5 til 4 mph for de fleste mennesker. Som din fitness niveau stiger, så vil dit tempo.

Ændre ruten

Donâ € ™ t gå på den samme vej hver dag. Medtag ruter, der har bakker til at udfordre de forskellige benmuskler. Hvis du er til fods på et løbebånd, langsom din hastighed og bruge hældning funktion til at opnå de samme resultater. Ændringen vil også holde dig fra at kede med din træning.

Carry Vægte

Ved at kombinere cardio og styrketræning i en workout er en fantastisk måde at tabe sig og opbygge muskler på samme tid. Vægtene vil overbevise dine muskler til at arbejde lidt hårdere for at forbrænde mere fedt. Hvis du medbringer håndvægte, holde dine arme bøjet på albuerne, som de svinger på dine sider. Hvert par minutter, stop walking og gøre nogle bicep krøller og triceps extensions. Du vil forme magert armmuskler, der vil opstå, når de fede lag brænde væk. Du kan også bære lys ankel vægte til firma og tone dine ben.

Prøv Interval træning

Undersøgelser har vist, at intervaltræning giver fremragende vægttab resultater. For at gøre dette, skal du skifte korte byger af intens walking med længere stints i et lidt langsommere tempo til nyttiggørelse. Start med at indsætte et minut af høj tempo gå hver 5 minutter af din træning.

Bær en skridttæller

Mange vandrere har konstateret, at måle deres skridt hver dag har hjulpet dem med at opnå bedre fitness resultater. Bær skridttælleren hele dagen lang, og har til formål at afslutte med mindst 10.000 skridt. Du kan finde dig selv parkering længere ud på parkeringspladsen eller tage trappen i stedet for elevatoren, som begge vil hjælpe dig med at nå dit mål. Som dit niveau af fitness stiger, tilføje omkring 2.000 trin til din daglige total til at holde udfordre sig selv.

Overvåge dine fremskridt

At miste £ 1, er du nødt til at reducere dit kalorieindtag med 3.500 kalorier, eller du er nødt til at brænde de kalorier gennem øvelse. Hvis du ikke reducere dit indtag men gå nok til at brænde 500 kalorier hver dag, vil du miste et pund om ugen. Brug en øvelse tidsskrift for at hjælpe dig med at afgøre, hvor hurtigt du taber vægt. Hvis det tager dig over en uge til at miste et pund, du ved, at du bliver nødt til enten at brænde flere kalorier eller forbruge færre kalorier. Måle, hvad der virker bedst for dig, og justere din træning tid i overensstemmelse hermed.