Forsøger at ændre Menneskets dårlige vaner værd?

Strømper spredt rundt i lokalet, aften sammenkomster med venner, uvaskede retter - årsagerne til irritation kan være talrige. Men er det værd at kæmpe med mænds svagheder?

Forsøger at ændre Menneskets dårlige vaner værd?

Når den første bølge af eufori fra samliv svinder, du begynder at bemærke fejl i din "ideelle" mand.

Mand og orden i huset

Så snart du begynder at leve sammen, synes der en bunke sokker i hjørnet af sengen og nogle krøllede T-shirts på stolen. Og gudskelov hvis sokker er kun i hjørnet. Og hvad hvis de er over det hele? Beskæftiger sig med denne vane er som at banke hovedet mod muren. Men du kan prøve. Placer sokker på din mands territorium. Han vil helt sikkert blive overrasket over at se en bunke sokker i sin yndlingsstol, men du vil straks forklare årsagen til ham. Næste gang vil han lægges i den beskidte tøj kurven.

Huslige pligter

Mange kvinder skaber problemer ved at tage på alle de huslige pligter, fortæller manden han gør dem "forkert". Han vaskede op, men forlod sink snavset; repareret vandhanen, men satte ikke væk værktøjerne og så videre. Men er det virkelig bedre at gøre alting selv? Prøv at han havde bedre bære ting igennem for at forklare den elskede. Hvis det ikke virker, se på situationen fra den anden vinkel - han virkelig hjalp. Ikke helt, men hvad så?

Dine mænd venner

Hver fredag ​​har han en øl og ure et spil på en sportsbar med venner, og du er selvfølgelig vred og jaloux. , En mand har dog at føle sig som et medlem af en stor "bande" for at hæve hans selvværd. Du må ikke forsøge at forhindre dette. Hvis han ønsker at hænge ud med sine venner, hvorfor du ikke gå til en cafe med nogle af dine venner også? Må ikke sidde hjemme, finde en underholdning, og om aftenen aktien nyheder og sladrer med hinanden.

Din mand falder i søvn umiddelbart efter sex

Mænds største ulempe i sengen er for vane at vende sig bort og falde i søvn umiddelbart efter sex. Men det er okay, og det bør ikke betyde, at han ikke elsker dig. Mænd bare opfatter sex som en måde at slappe af og lindre stress. Efter det, de foretrækker at afbryde forbindelsen til verden og falder søvn forstår. Og dette skal tolereres. Det eneste du kan gøre er at bede ham om at sove omfavne dig.