Forordninger om mærkning økologiske fødevarer

Forordninger om mærkning økologiske fødevarer
Hvad gør disse gulerødder økologisk?

Bestemmelser om mærkning økologiske fødevarer bliver bedre og mere omfattende, men der er stadig lang vej igen, før økologisk mærkning er op til den standard det skal være.

Gældende regler om mærkning økologiske fødevarer

De nuværende regler i relation til økologiske fødevarer kan være forvirrende for forbrugerne, ikke på grund af selve mærket, men fordi andre etiket og vilkår er dukket op i de seneste år, der gør produkterne lyd "økologisk", der virkelig ikke er.

Det amerikanske Department of Agriculture er den organisation, der sætter de nuværende retningslinjer for mærkning økologiske fødevarer. Disse retningslinjer (eller standarder), skal være opfyldt, før maden kan mærkes en ægte certificeret økologisk fødevare.

Forordninger om mærkning økologiske fødevarer
USDA organiske forsegling.

Hvis en fødevare, uanset om et æble, kasse med korn eller pose økologisk yoghurt chips bærer etiketten "USDA Organic", er det opfyldt de standarder fastsat fjerde af US Department of Agriculture. Den aktuelle etiket er en hvid og grøn cirkel med ordene USDA Organic i hvid og grøn tekst.

De krævede standarder

For at opnå den USDA Organic mærket skal en fødevare opfylde følgende normer:

 • Produceret af landbrugerne, og / eller virksomheder, der praktiserer, eller stærkt understrege, vedvarende ressourcer og vand og bevaring af jordbunden.
 • Økologisk kød skal komme fra dyr, der ikke har fået hormoner eller antibiotika.
 • Økologiske æg, fjerkræ, ost og andre mejeriprodukter skal komme fra dyr, der fik nogen hormoner eller antibiotika og skal produceres uden pesticider.
 • Økologiske fødevarer kan ikke dyrkes eller produceres med brug af konventionelle pesticider, kunstgødning, bioteknik, eller stråling.
 • En statsanerkendte certificeringsorgan besøg, hvor maden er under behandling eller dyrket for at sikre, at alle standarder overholdes før en fødevare kan mærkes "økologisk".

Hvis en virksomhed anvender USDA økologiske mærke og de klart ikke har mødt alle de standarder, kan virksomheden blive pålagt en bøde på op til $ 11,000 per overtrædelse.

Forvirring Økologisk Mærkning

Det tricky ting om reglerne om mærkning økologiske fødevarer er, at fødevarer kun må være 95 procent økologisk at modtage forseglingen. Teknisk en landmand kunne bruge pesticider på 5 procent af sin jord og stadig kalde fødevarer produceret økologisk. Men det er nok usandsynligt, fordi hvorfor gider? Med en 95 procent standard, er det nemt at opfylde hele 100 procent.

Derudover tricky er, at en fødevare kan være organisk og opfylder alle standarder, men en virksomhed er ikke forpligtet til at bruge USDA etiketter. Det betaler sig altid at læse din fødevareemballage og måske gøre en smule i baggrunden kontrol på virksomhederne, du er nysgerrig.

Andre label forvekslinger kan opstå baseret på følgende:

 • Udtrykket "naturlig" anvendes på en fødevare. Natural er ikke det samme som "økologisk", og betyder lille fra et standard synspunkt. Det samme gælder for fødevarer mærket hormon-fri eller fritgående. Kravene kan være rigtigt, men der er ingen krav på dette tidspunkt for nogen af ​​de ovennævnte mærkning. Også ingen af ​​betingelserne er udskiftelige med økologisk.
 • Fødevarer mærket "USDA 100 procent økologisk" vs. "USDA Organic". Begge udtryk understøttes af det amerikanske Department of Agriculture. Plain gamle "økologisk" betyder blot, at kun 95 procent skal være økologisk.
 • Fødevarer mærket "Made med økologiske ingredienser" er certificeret og skal indeholde mindst 70 procent økologiske ingredienser og kan ikke gøres med stråling.
 • Hvert produkt mærkes som økologiske, spærring elementer såsom hele økologiske grøntsager og frugter, skal angive hver organisk ingrediens på emballagen såsom en dåse suppe.
 • Det amerikanske Department of Agriculture lægger ingen begrænsninger på andre mærkningsordninger krav som fritgående, bæredygtig høst, eller ingen væksthormoner.
 • Fødevarevirksomheder og gårde, der sælger under $ 5.000 om året til en værdi af fødevarer er ikke tilladt at bruge det økologiske mærke, fordi de er fritaget.
 • Mærkning Alkohol drik er en helt anden boldspil, og der er en lang liste af regler.

Selvfølgelig forordninger om mærkning økologiske fødevarer kan altid blive bedre. For eksempel i øjeblikket seafood ikke er certificeret, selv om der er planer om at certificere skaldyr elementer i sidste ende. Lige nu nogle organisationer ønsker at ændre den nuværende grønne og hvide label design til en emballage-neutral farve for at reducere omkostningerne. Så hvis en pakke var blå etiketten være blå så godt.

Hvis du vil vide mere og til at holde dig ajour med nyheder om og ændringer af organiske love mærkning besøge Organic Consumers Association.

.