Forlystelsesparker i Japan

Forlystelsesparker i Japan
Selv i Tokyo, er der altid plads til forlystelsesparker.

Forlystelsespark aficionados ofte begejstret at opdage, at der er snesevis af forlystelsesparker i Japan for at nyde, uanset hvilken type af attraktioner og underholdning er mest tiltalende. Japan har mere end 200 rutsjebaner og er hjemsted for en tredjedel af den samlede coastere i Asien. Selvom det er en lille og tæt befolket land, Japan er det perfekte sted for temapark getaways.

Om japanske Parks

Mange japanske byer er hjemsted for små og mellemstore forlystelsesparker, der fokuserer på familie attraktioner og underholdning. I modsætning til mange nordamerikanske parker dog de større forlystelsesparker i Japan ofte tilbyde en komplet resort erfaring, herunder sådanne attraktioner som:

 • Udsøgte haver
 • Zoologiske haver og akvarier
 • Spa-faciliteter
 • Luksus-hoteller
 • Golfbaner

Ud over disse udvej funktioner, forlystelsesparken dele af japanske forlystelsesparker er hjemsted for spændende rutsjebaner, klassiske karneval forlystelser, og en række sjove attraktioner for hele familien.

Populære forlystelsesparker i Japan

Der er snesevis af japanske forlystelsesparker at vælge imellem. Nogle af de mest velkendte og mest populære parker omfatter:

 • Hirakata Park: Denne populære park har en sjov alfer og feer tema med lyse farver og vævre tegn. Attraktioner omfatter fem rutsjebaner, en dråbe tårn, flod tømmerflåde ride, tog ride, kæmpe hjul, og flere.

Forlystelsesparker i Japan
Fuji-Q Highland

 • Fuji-Q Highland: Denne park er hjemsted for syv rutsjebaner, herunder de 80 miles i timen Fujiyama, "kongen af coastere," og de ​​107 miles i timen Dodonpa, en af de øverste fem hurtigste rutsjebaner i verden. Parken har også en stor flume ride, klassisk karrusel, SvingGyngerne, spinning te kopper, radiobiler, go kart, og andre forlystelser, herunder en Thomas Land stjernespækket Thomas toget for de yngre gæster.
 • Mitsui Grønland: Denne park er en coaster elskers drøm, med 10 vidt forskellige Scream maskiner til at nyde. Den Megaton rørledning coaster er et unikt og desorienterende design, mens den omvendte Nio, suspenderede Grampus Jet, og stå op Milky Way coastere også dominerer skyline. Som en udvej park, Mitsui Grønland er også hjemsted for fremragende blomst haver og en udfordrende golfbane.
 • Nagashima Spa Land: Nagashima Spa-land er et af landets største forlystelsesparker med 10 rutsjebaner og mere end 40 andre typer af forlystelser. Stål Drage 2000 coaster er parkens mest berømte, stigende 318 meter høj og nå hastigheder på op til 95 miles i timen langs dens 8.100 fod spor - den længste rutschebane spor i verden. Ud over store coastere dog Nagashima Spa-land og sin søster egenskaber er også hjemsted for en outlet mall, vandland, fine restauranter, og en luksuriøs spa.
 • Nasu Highland Park: Denne mellemstore park har ni rutsjebaner i vidt forskellige designs, samt en Legoland-området, kæmpe hjul, log flume tur, og andre attraktioner for hele familien at nyde.
 • Rusutsu Resort Rusutsu Resort: Dette er en af de mest populære feriesteder i Japan, og forlystelsesparken del af udvej er fremragende. Otte rutsjebaner er tilgængelige, herunder rørledningen rutschebane design Ultra Twister og den omvendte coaster Hurricane. Andre populære valg blandt de mere end 60 attraktioner omfatter et rum shot tårn, tog, bilture, 4D teater, skydebane, børnezoo, og vandland. Den udvej er også hjemsted for fine skiløb om vinteren og golf om sommeren, giver det året rundt appel, selvom forlystelsespark er kun åben om sommeren.

Forlystelsesparker i Japan
Tokyo Disneyland

 • Space World Space World: Gæsterne kan finde deres indre astronaut da de når til stjernerne på dette stærkt tema forlystelsespark. En IMAX-teater præsenterer regelmæssigt rum-tema film, og gæsterne kan også nyde rutsjebaner, log render, et kæmpe hjul, arkade spil, familie forlystelser, og vand legeplads områder.
 • Tokyo Disney Resort Tokyo Disney Resort: En af de mest berømte af Japans forlystelsesparker, denne magiske feriemål bringer Disney levende med smarte asiatisk flair og indflydelse. Velkendte seværdigheder, såsom Space Mountain og Big Thunder Mountain er til stede, samt diverse indkøbs- og spisemuligheder. Denne udvej omfatter to forskellige forlystelsesparker, Tokyo Disneyland og Tokyo DisneySea, som hver især er unikke og et besøg værd. Fra de klassiske slotte og magi Disneyland til akvatiske attraktioner i Mermaid Lagoon, den arabiske kyst, og Port Discovery i Tokyo DisneySea, denne park er en fantasi for hver gæst.
 • Universal Studios Japan Universal Studios Japan: Da denne park åbnede i 2001, har det været at give besøgende mulighed for at "ride film" på nye og innovative måder. Stærkt tema forlystelser og immersive oplevelser giver gæsterne mulighed for at være en del af handlingen i Jaws, ET: The Extra Terrestrial, Tilbage til fremtiden, Jurassic Park, og andre film. Unge gæster vil også nyde deres yndlingsfigurer, herunder Hello Kitty og Snoopy.

Besøger japansk Forlystelsesparker

Når du besøger forlystelsesparker i landet af den opgående sol, gæster skal ...

 • Overhold alle sikkerhedsadvarsler, retningslinjer og gæst restriktioner.
 • Plan for tunge skarer og være forberedt på travle parker.
 • Være høflig og erkende, at ikke kun er de gæster i parken, men de er gæster i et fremmed land.


Der er mange fremragende resorts og forlystelsesparker i Japan at vælge imellem, uanset om du er interesseret i innovative forlystelser, spændende rutsjebaner, familievenlig attraktioner eller det hele på en gang.