Forholdet: Forholdet Jokes Tips

Ti Great Forholdet Jokes ikke at dele med dine andre væsentlige

Af Brittany H

1. Du ved, du er i et forhold, når hundehus har tæpper, en barneseng og et fjernsyn.

2. Ægteskab er en 3-ring cirkus: forlovelsesring, vielsesring, og lidelse.

3. Jeg giftede Miss Right. Jeg vidste bare ikke, hendes første navn var altid.

4. To antenner mødtes på et tag, forelskede og blev gift. Ceremonien var ikke meget, men receptionen var fremragende!

5. Boyfriend: Tror du min løn er tilstrækkelig for dig?

Girlfriend: Ja, det er nok for mig, men hvordan vil du overleve?

6. Kære Math,

Jeg er syg og træt af at forsøge at finde din "x". Bare acceptere, at hun er væk. Flyt på, Dude.

7. Q: Hvad er forskellen mellem en kæreste og en kone?

A: 45 lbs.

8. Q: Hvad er forskellen mellem en kæreste og en mand?

A: 45 minutter.

9. stående foran en butik, jeg har bemærket en utålmodig ung mand nærmer en attraktiv kvinde. "Har du noget imod at tale med mig i et par minutter?« Spurgte han hende. "Hvorfor?" Hun imødegås mistænksomt. "Min kone har været i denne butik i lang tid," manden forklarede, "men jeg ved, at hun vil komme ud, hvis hun ser mig tale med dig."

10. Min datter har stået ud med denne fyr i et stykke tid, så da hun kom hjem fra en dato alle ked af, spurgte jeg hende, "Hvad skete der?« Hun svarede: "Han bad mig om at gifte sig med ham.« »Hvorfor er du så ked af det? "spurgte jeg." Fordi han også fortalt mig, at han ikke tror på religion. Mor, er han ikke engang tror, ​​at der er et helvede! "jeg hurtigt svarede," Marry ham alligevel imellem de to af os vil vi vise ham, hvor galt han er! "