Forhandling Forældremyndighed

Forhandling Forældremyndighed

Under eller efter en skilsmisse, mange forældre finde sig selv at forhandle en forældremyndighed arrangement. Disse ordninger bestemme, hvor børn vil leve, visitation tidsplaner og som forælder vil blive responsilbe for at yde den primære sundhedstjeneste. Child support beløb kan inkluderes, men de fleste stater etablerer disse beløb ved lov og ikke tillader forældre at afvige fra dem uden god grund.

Kørsel på: Fire "W 's" og en "H"

Hvem, hvad, hvornår, hvor, hvorfor og hvordan: Husk at være i folkeskolen, når din lærer bankede dem i dit hoved? Nå, den gode nyhed er, at forhandle forældremyndighed opnås ved at anvende denne samme tid-testet og grundlæggende system. Før starten på forhandlingerne, analysere disse fem aspekter for at sikre, at du ved, hvad du ønsker, og den bedste måde at få det.

Den "Hvem" of Custody

Dette refererer til de bedste fester til at forhandle. Nogle gange, især når du er mindelig med din tidligere ægtefælle, du kan forhandle en aftale om forældremyndighed, men andre gange advokater eller mæglere kan være bedre egnet til opgaven. Potentielle tredjeparts forhandlere inkluderer nogen ikke følelsesmæssigt knyttet til situationen, som rådgivere, terapeuter, advokater og professionelle mæglere.

Overvej, om du mener, at du kan forhandle en aftale på egen hånd, eller hvis du, din tidligere ægtefælle og børn nyde godt af tilstedeværelsen af ​​en tredjepart. Informer din ægtefælle skriftligt eller personligt, hvis du ønsker at involvere en neutral, tredjepart, da dette vil kræve sit samtykke. Men uanset hvem der forhandler, vil du stadig nødt til at forberede sig til processen nøje ..

"Hvad" of Custody

Spørgsmålet gælder for hvad det er, du vil have i din varetægt arrangement. Det omfatter ikke kun, om du vil have fælles eller forældremyndigheden alene, men også de dage du ønsker at have fysisk forældremyndighed over jeres børn. Indsnævring emner til at forhandle, vil hjælpe dem glattere og hurtigere, når den tid kommer.

Først lave en liste over dine krav og spørg dig selv, om de synes rimeligt. Hvis de er urimelige, fjerne dem fra listen. Dernæst lave en liste over krav, som du mener, at din tidligere ægtefælle vil anmode. Sammenlign de to lister for at identificere mulige stridspunkter. Dette vil hjælpe dig med at forberede en skitse til håndtering af selve forhandlingerne.

Den "Når" of Custody

Dette spørgsmål vedrører det bedste tidspunkt at planlægge dine forhandlinger, såsom om aftenen eller i weekenden. Mens du kan forhandle forældremyndigheden over en periode af tid i forskellige sessioner, at gøre det er ikke ideel. Flere sessioner giver dig og din ægtefælle tid til at genoverveje de ting, du aftalt at, som kan gøre fremtidige møder vanskeligere eller komplekse.

Overvej dit og din tidligere ægtefælle tidsplan, når det bestemmes potentielle gange for at mødes. Planlægning af forhandlingerne, så de ikke byrde du eller din ægtefælle undgår sandsynligheden for, at en af ​​jer bliver frustrerede, når nærmer sig bordet.

Den "Hvor" of Custody

Måske er den enkleste aspekt at forhandle forældremyndighed gælder det sted, hvor du og din tidligere ægtefælle mødes for at udarbejde en aftale. Vælg et neutralt sted, der er let tilgængeligt for alle parter, og hvor du ikke bliver afbrudt af dine børn. Skilsmisse er svært på børn, og de behøver ikke at se deres forældre tinge hvem der får at se dem hvornår, hvorfor og hvordan de vil blive sendt frem og tilbage.

Lav en liste over potentielle steder at mødes og præsentere dem til din tidligere ægtefælle. På denne måde vil han have valget af et sted, som du allerede har fundet acceptable.

"Hvorfor" of Custody

Dette er måske den sværeste del af forhandlingerne, fordi det kræver, at du underbygge din "hvad" anmodninger. Her skal du forklare dine anmodninger og give faktuelle beviser på, hvorfor det er rimeligt eller nødvendigt.

Husk, at listen over "hvad" du har lavet? Træk den ud, og ved siden af ​​hver enkelt anmodning, skriv din grund. Hvis du har beviser eller andre oplysninger til støtte for rimelighed, notere det ned også.

"Hvordan" of Custody

Dette refererer til den strategi, du vil bruge, når de forhandler. Ikke alle forhandlinger er antagonistiske. Faktisk er venlige forhandlinger ofte lettere, hurtigere og resultere i færre fremtidige forsøg på at ændre enhver aftale som følge af processen.

Overvej dit forhold til din tidligere ægtefælle; tror du, du kan drøfte spørgsmål med ham i mindelighed? Hvis det er tilfældet, at nærme forhandlinger som en måde at sikre, at dine børn har lige, kvalitetstid sammen med begge forældre. Hvis du tror, ​​at du og din tidligere ægtefælle ikke kan være hjertelig eller du frygter, at han vil blive voldelig, inddrage en tredjepart eller tillade Domstolen til at etablere en forældremyndighed arrangement.

Dine Custody Forhandlingerne

Din bedste chance for succes i forhandlingerne er at være forberedt og bevare roen. Husk, at det skal godkende enhver aftale om forældremyndighed, og at det vil forkaste dem, den bestemmer er uretfærdige.