Forfattere og stillesiddende livsstil

Forfattere og stillesiddende livsstil


De fleste erhverv har en form for en ulempe for dem, men forfattere og stillesiddende livsstil kan blive en sundhedsrisiko ganske nemt. Undertiden forfattere bruger så meget tid sidder og arbejder, at de ikke får den anbefalede mængde motion.

Occupational Hazard

Skrivning er en smule anderledes end andre erhverv for et par grunde:

 • Medmindre du har en person transskribere dine ord, eller hvis du bruger en stemmegenkendelse software program, har du sandsynligvis bruge megen tid sidder ved et skrivebord.
 • Når forfattere kommer på et kast, de ikke ønsker at stoppe. Dette kan lige lange timer ved et skrivebord.
 • Freelance forfattere ofte tager på flere projekter, end de kan håndtere, og det kan også føre til lange timer sidder på ét sted under forsøg på at nå deadlines.
 • Skrivning er ofte en ensom aktivitet, så der kan ikke være folk rundt for at minde dig om at komme op og stræk.

Selv om der er masser af andre erhverv, der kan føre til inaktivitet, kan forfattere, der har en ægte passion for deres arbejde smide alle andre behov ud af vinduet, mens du arbejder på et stort projekt. Nogle forfattere har været kendt til at se bort at sove, spise, social interaktion, og fysisk aktivitet med henblik på at opfylde en deadline eller slutte op en historie.

Risici forbundet med Forfattere og stillesiddende livsstil

Ikke at få nok fysisk aktivitet kan være en stor sundhedsrisiko. Writers behøver ikke at vedtage en stiv øvelse tidsplan, men skal gøres for at få en eller anden form for motion hver dag forsøg.

Risiciene for forfattere og stillesiddende livsstil, er imidlertid for stor til at ignorere.

 • Vægtøgning er en oplagt risiko.
 • Risikoen for visse sygdomme er forhøjet med en mangel på fysisk aktivitet:
  • Sukkersyge
  • Visse former for kræft
  • Hjertesygdom
 • Kognitiv ydeevne kan påvirkes af manglende fysisk aktivitet.

Løsningen

Forfattere med stillesiddende livsstil ikke behøver at dramatisk ændre deres daglige rutine, selv om de skal gøre nogle forsøg på at integrere motion i deres dag. Øvelsen har ikke engang at være utrolig streng fordi store fordele kan afledes fra lette fysiske activity.Simple aktiviteter såsom rask gang eller cykel, kan være tilstrækkelige former for motion for forfattere uden store sundhedsmæssige problemer eller fedme problemer. Lige så vigtigt er det nødvendigt at få op og strække hele arbejdsdagen. Mange forfattere får så involveret i deres arbejde, at de simpelthen glemmer at se på uret og at stå og strække, mens du skriver. Siddende i længere tid uden bevægelse kan forårsage masser af negative sundhedsmæssige problemer.

Writers bør indstille alarmer - enten på deres computer eller ved hjælp af et ur - for at minde dem om at stå op og strække hele dagen. En hurtig strækning hver time vil holde blodet cirkulerer optimalt samtidig også giver musklerne en chance for at bevæge sig lidt rundt i stedet for opholder sig på ét sted i længere tid.

Den ekstra fordel af Movement

Nogle af de bedste ideer kan komme til forfattere, når de ikke engang sidder foran computeren eller papir. En kort spadseretur rundt om blokken eller en hurtig dukkert i poolen kan være lige hvad du har brug for at komme tilbage på sporet med din skriftligt.

Sommetider skriveblokering er intet mere end dit sind fortæller dig, at din krop har brug for at komme op og flytte rundt lidt. I stedet for at sidde og arbejdede over ord, der bare ikke vil komme, stå op og bevæge sig rundt og se om det hjælper dit sind begynder at arbejde godt igen. Fordelen ved fysisk aktivitet for forfattere er dobbelt, fordi det hjælper krop og sind.