Forfatter Keisha Burton taler om spiseforstyrrelser i Teens

Forfatter Keisha Burton taler om spiseforstyrrelser i Teens

Gruppepres, krop ændringer og hormonelle forandringer kan få dig til at føle sig dårligt om den måde, du ser. Selvom du måske har tænkt noget om den måde, du kiggede for et par år siden, som en teenager, kan du begynde at være mere opmærksom på din vægt. Selv om det er sundt at spise godt og motion for at se din vægt, er det ikke sundt at overdrive det, eller at rense mad du lige har spist. Det er tegn på en spiseforstyrrelse. Tegn på, at Keisha Burton kender alt for godt, da hun kæmpede med dem som en teenager selv.

Forfatter Keisha Burton - Gendannelse af en spiseforstyrrelse

LoveToKnow (LTK): Hvornår har din spiseforstyrrelse begynde?

Keisha Burton (KB): Jeg var omtrent tretten eller fjorten år gammel, da jeg begyndte kæmper med spiseforstyrrelser. Den alder, hvor puberteten begynder og når pigerne begynder at bekymre sig om deres udseende.

LTK: Hvad var din oplevelse med spiseforstyrrelser ud?

KB: Jeg kæmpede med både anoreksi og bulimi. Da jeg handlede ud disse lidelser, blev jeg dybest set sulter mig selv. Min daglige kost bestod af en håndfuld korn til morgenmad, en skive brød med meget lidt jordnøddesmør på toppen til frokost, som jeg så frem til, og en meget lille mængde af uanset min mor kogte til middag, så at hun ikke ville mistanke noget. Jeg ville rense den lille mængde mad jeg lagt i min krop ved at udøve to gange om dagen tre timer hver gang og ved at tage afføringsmidler og vanddrivende piller. Jeg prøvede udrensning min mad ved at kaste op, men jeg kunne ikke lide, hvordan voldelige det føltes.

LTK: Hvilke typer af triggere ville gnist din lidelse?

KB: Hvad kørte min spiseforstyrrelser var behovet jeg skulle være perfekt. En del af det betød at opfylde normerne i skønhed verden har sat, nå, hvad det defineret som den perfekte krop. Jeg lærte verdens definition på den perfekte krop gennem magasiner og tv. Hvert magasin med en ekstremt tynd pige pryder omslaget og hver mager pige på tv udløste mine spiseforstyrrelser. Jeg er taknemmelig for, at jeg nu ved billederne i magasinerne er ikke ægte (digitalt ændret), og at de tynde piger på tv er ikke den ultimative definition af skønhed.

Forfatter Keisha Burton taler om spiseforstyrrelser i Teens

Keisha Burton

Virkningerne af en spiseforstyrrelse

LTK: Har du nogensinde haft nogen sundhedsmæssige forskrækkelser som følge af, hvad du gjorde?

KB: Der vil være tidspunkter, hvor jeg ville lyve i min seng om natten, og mit hjerte ville begynde at slå virkelig langsom og uregelmæssigt. Jeg vil lukke mine øjne og bede til Gud om ikke at lade mig dø. Men så skræmmende som de øjeblikke var, jeg var så syg og på en sådan dyb benægtelse, at det ikke stoppe mig fra at sulte mig selv.

LTK: Hvad var nogle af konsekvenserne af din lidelse?

KB: Nogle af de fysiske konsekvenser jeg lidt, mens jeg var aktiv i mine spiseforstyrrelser var:

  • Udviklet anæmi
  • Hårtab
  • Menstruation blev lettere
  • Uklarhed
  • Frygtelige hovedpine
  • Træthed
  • Svaghed

Konsekvenserne Jeg lider i dag på grund af mine spiseforstyrrelser, selvom jeg ikke længere handler dem ud, er:

  • Jeg er blevet diagnosticeret med et mildt tilfælde af osteoporose.
  • Jeg har OCD (besættelse kompulsiv tilstand)
  • Jeg har en tendens til at få fuld ret hurtigt, når jeg spiser.

Få hjælp

LTK: Hvordan begyndte du at få hjælp?

KB: Jeg indså, at jeg havde et problem, da jeg var i college. I en af ​​mine kinesiologi klasser, min professor gav et foredrag om spiseforstyrrelser, tegn på dem, og konsekvenserne af dem. Af en eller anden grund, den dag, selv om jeg havde brugt år på benægtelse, det klikkede for mig, at jeg havde et problem. Med hjælp fra venner og en masse bøn, jeg kæmpede for at overvinde min spiseforstyrrelser. Det var ikke let, og det skete ikke natten over. Faktisk vil jeg stærkt anbefale til enhver, der ønsker at overvinde deres spiseforstyrrelser at søge professionel hjælp. Selv efter mange år for at være inaktive, er jeg stadig kæmper følelsesmæssigt på nogle områder, og jeg er i færd med at søge professionel hjælp selv.

LTK: Hvem var din vigtigste tilhængere og hvordan de hjælpe dig?

KB: Min familie var så støttende og hjælpsomme som de kunne være, men de forstod ikke, hvad jeg skulle igennem. Min vigtigste supporter var min bedste ven. Han holdt et vågent øje med mig. Han konstant mindede mig hvor smuk jeg var, ikke kun på ydersiden, men på indersiden også. Han mindede mig også om alle de drømme, jeg havde, og hvordan jeg ikke ville være i stand til at opfylde dem, hvis jeg blev aktiv igen i mine spiseforstyrrelser. Vigtigst var han altid der, når jeg havde brug for nogen at snakke med, og han aldrig dømt mig. Min vigtigste supporter var Gud.

LTK: Hvordan havde du det, da du indså du havde et problem, og havde brug for hjælp?

Forfatter Keisha Burton taler om spiseforstyrrelser i Teens

KB: Da jeg først indså jeg havde et problem, og havde brug for hjælp, jeg var bange og tabt. Indtil da havde jeg tilbragt en stor del af mit liv og energi "fastsættelse" min krop, fordi jeg troede der var noget galt med det. De spiseforstyrrelser var hele mit liv. Da jeg indså, at jeg havde taget fejl al den tid, og at jeg havde brug for hjælp, at verden, så dysfunktionel, som den var, blev taget fra mig. Alt hvad jeg troede var sandheden - at jeg var fed, og at jeg ikke var syg - var en løgn, og jeg var nødt til at en eller anden måde står der og forsøge at blive "normal", når normal, og jeg havde aldrig selv mødt før. Det var helt et chok og ganske overvældende.

LTK: Hvordan har du det nu? Har du fortsætte med at kæmpe med sygdommen?

KB: Disse dage jeg føler stor. Jeg spiser, og jeg passe på mig selv. Jeg forstår nu, hvad jeg gjorde for mig selv, fysisk og følelsesmæssigt, var skadelig og forkert. Men selv om jeg ikke er aktiv i mine lidelser, jeg stadig kæmper med dem følelsesmæssigt. Der er dage, hvor jeg ser i spejlet og se en overvægtig person, og jeg ønsker at starte "slankekure" igen, men det, der holder mig fra at gøre det, hvad gør mig anderledes nu, end da jeg var aktiv i mine lidelser, er at jeg i dag ved, at overvægtige billede jeg ser af mig selv er ikke reel - det er bare en illusion, og så jeg reagere i overensstemmelse hermed ved at blokere det ud.

Om Beautiful Girl

LTK: Fortæl os lidt om din bog.

KB: Det er tidsskriftet af en ung kvinde med spiseforstyrrelser anoreksi og bulimi. Det er fiktion. Den er baseret på forskning og mine egne erfaringer med spiseforstyrrelser. Bogen berører alle facetter af de spiseforstyrrelser, både de fysiske og følelsesmæssige konsekvenser af dem. Sessionerne hovedpersonen har med sin psykolog mens på et hospital mental ward er særligt indsigtsfulde. Bogen var meget følelsesladet for mig at skrive, men også det værd, hvis det hjælper blot én person.

LTK: Hvordan vil din bog hjælpe teenagere med spiseforstyrrelser?

KB: Min bog inviterer læseren ind i dag-til-dag, intime tankeprocesser af en person, der lider med anoreksi og bulimi. Dette kan være nyttigt til teenagere, der lider med sygdomme ved at tillade dem at se sig selv i hovedpersonen og se, hvor meget skade de gør mod sig selv og forhåbentlig få hjælp.

Teenagere, der ikke har de lidelser, men har mistanke om de måske kender nogen, der gør, kan også læse bogen, og få en bedre forståelse af, hvad den mistænkte går igennem, og hvor alvorligt det er, og forsøge at få dem hjælpe.

Det kan også læses af forældre til en person, der lider med spiseforstyrrelser, så de kan få et klart billede af, hvad deres barn tænker og derfor være i en bedre position til at hjælpe dem.

LTK: Har du et tip eller opmuntrende ord til teenagere, der kæmper med en spiseforstyrrelse?

KB: Nogle gange er det svært at give råd til en person kæmper med en spiseforstyrrelse, fordi størstedelen af de ramte er i så dyb benægtelse, at de ikke er klar over det råd eller opmuntrende ord er for dem. Det er sagt, hvis teenagere konstant får at vide af andre, at de er skinny, selvom de tror, ​​de er fede, og hvis de spiser meget lidt og / eller udrensning mad fra deres krop (via opkastning, afføringsmidler, diuretika, eller overdreven motion ), så bør de søge hjælp omgående. Det vigtigste, jeg har lært, er at elske, hvem jeg er præcis som jeg er. Det er den lære, jeg vil gerne videregive til teenagere kæmper med en spiseforstyrrelse, at elske, hvem de er præcis den måde, de er. Ingen krop er værd at dø for. Desuden er de allerede perfekt bare den måde, de er, fordi Gud har skabt dem.

Få hjælp til en spiseforstyrrelse

Hvis du lider af en spiseforstyrrelse, er hjælp at hente. Tal med en betroet voksen om, hvordan du føler, så du kan få den lægehjælp, du har brug for. Hvis du har nogen at henvende sig til kalde National Eating Disorder Sammenslutning hotline på 1-800-931-2237.