Forfængelighed sæt

Forfængelighed sæt


Med en forfængelighed sæt, er du garanteret at blive klar til din dag med stil. Starten af ​​din morgen rutine sætter stemningen for resten af ​​dagens begivenheder. Med en forfængelighed sæt designet til at hjælpe dig se og føle blændende, kan det være det vigtig komponent for en frisk og smuk dag, hver dag.

Vanity Set Basics

En forfængelighed sæt er dybest set en mindre bord med en matchende stol. Det er et sted at sidde og anvende makeup og andre skønhedsprodukter tilbehør. Stolen skal være bekvemt, og er ofte en lille skammel, stol eller bænk. Tabellen skal give en flad overflade til at sprede ud din skønhed Essentials, sammen med spejle, opbevaring og muligheder for belysning. Selvom rigelig bordplade plads er ideel, skal forfængelighed også passer til den plads i rummet det sidder. Mens mulighederne for forfængelighed sæt stilarter er næsten ubegrænsede, er det vigtigt, at din passer til dine individuelle behov. Forfængelighed sæt fås i et stort udvalg af størrelser, stilarter og materialer, visse til at passe ethvert budget eller indretning.

Shopping Tips

Vanity sæt er en stor gave til enhver kvinde, ung eller gammel. Der er også kid mellemstore versioner også. Afhængigt af hvad du i sidste ende ønsker fra din forfængelighed, forvente at betale alt fra $ 100 til $ 1000. Uanset om du køber til en gave eller dig selv, er der tre hovedpunkter til at fokusere på, når du køber en forfængelighed: komfort, design og funktionalitet.

Komfort

 • Siddepladser er begyndelsen på ægte komfort med en forfængelighed sæt. Prøv sædet ud; sikre komfort på både bunden og på højden af ​​tabellen.
 • Overvej visuel komfort sammen med fysisk komfort af en forfængelighed. Den generelle stemning er en vigtig del af at sætte dagens humør.
 • Selv om det lyder mærkeligt, lugte forfængelighed også. Visse træsorter afgiver en pleasuring aroma til nogle, men ikke andre. Også overveje at tilføje dine egne dufte gennem potpourri og dufte. Aromaterapi er en væsentlig del af din samlede skønhed præsentation.

Design

 • Se et eksempel på placeringen af ​​din nye forfængelighed, før du begiver dig ud på udkig. Som med enhver møbel, vil det være nødvendigt at blande pænt med resten af ​​rummets indretning.
 • Storage er en anden nødvendighed. Du vil gerne rigelige mængder af skuffer og rum til pænt stikke væk dit rod. Sørg for at alle skuffer er vinyl-foret og åbne glat. Alle hardware skal være godt fastgjort og attraktiv.
 • For tidløs kvalitet, overveje at købe en brugt forfængelighed sæt. Uanset om det er antik eller en stor garage salg finde, har ældre forfængelighed allerede vist sig at stå sin prøve.

Praktiske

 • Stain modstand er et must med en forfængelighed. Uanset hvor forsigtig du er, er der bundet til at være en fnug af ekstra pulver eller en utæt flaske på et tidspunkt.
 • Robust konstruktion er en nødvendighed på hvert prisniveau. Hvad enten nye eller brugte, skal din forfængelighed stå fast uden slingrende.
 • Afprøve forfængelighed spejl eller spejle. Kvaliteten af ​​de overvejelser bør være sande og størrelsen tilstrækkeligt til at sikre en korrekt makeup ansøgning. Kig efter justerbare spejle til at opretholde tilpasningsevne.
 • Belysning er afgørende for skønhed. Din nye forfængelighed bør give belysning som en del af de funktioner, eller bør gøre dig i stand til nemt at tilføje en lampe eller spotlight.
 • Spendere lidt på din forfængelighed sæt og overveje passerer det på som et arvestykke. Derefter en slægt af kvinder i din familie kan nyde den samme skønhed ritual, som du i mange år fremover.

Vanity Typer

En skønhed luksus vare, makeup forfængelighed er elementer til at hjælpe dekorere dit liv og hjem.

Soveværelse

Sandsynligvis de mest almindelige forfængelighed typer findes i soveværelset. Ofte en del af komplette soveværelse møbler arrangementer, de passer pænt ved siden af ​​soveværelset kommode. Uanset om den bruges til kjole op eller ej, de er en dekoreret møbel til at matche fornemmelsen af ​​ethvert soveværelse design.

Børn

Det næste mest almindelige brug for forfængelighed sæt er for børn. Unge piger nyder kjole op spil og spændingen ved at føle sig som en prinsesse. Ældre piger og teenagere har brug for et sikkert sted at eksperimentere med deres skiftende skønhed behov.

Skabe

Efterhånden som flere familier er at finde behovet for ekstra plads og opbevaring, bliver skabet at få en opdatering. Komplet skab systemer vil ofte tilbyde en forfængelighed mulighed. Omfattende din forfængelighed bag dørene i dit skab er en pæn måde at putte lidt elegance i et praktisk rum.

Badeværelser

Drej gennemsnitlige badeværelse i en egnet til royalty ved at tilføje en makeup forfængelighed. Du skal blot tilføje en separat butik købte version eller inkludere det i din badeværelse remodel. Nogle er endda ledes med en facet og håndvask, koordinere alle dine skønhed behov til en førsteklasses beliggenhed.

Uderum

Hvorfor ikke en forfængelighed i din udestue eller på din veranda. Intet er bedre end naturlig belysning til at oprette en perfekt ansigt. Bare sørg for at området er klima kontrollerede, hvis du holder dine kosmetiske produkter der.