Fordelene ved at bruge en pulsmåler Watch under træning

Du har sikkert set atleter ved hjælp af en pulsmåler når de arbejder ud. En pulsmåler er en anordning, som sporer din puls som du træner, så du kan studere posterne senere. Denne enhed er ikke længere kun for hardcore atleter. Læs videre for at lære fordelene ved at bruge en pulsmåler ur, når du arbejder ud.

Tabe Effektivt

Hvis vægttab er den primære årsag til din træning, kan en puls ur hjælpe dig nå dit mål. Sundhed eksperter hævder, at for effektivt at tabe sig, er du nødt til at hæve din puls til så meget som 70 procent af din maksimale puls i mindst 30 minutter. Dette tempo skal kombineres med korte intervaller med højere intensitet øvelse, hvor din puls går op til 90 procent af din maksimale puls. Denne type øvelse vil sikre, at du brænder kropsfedt og ikke kun de kulhydrater i måltidet du spiste tidligere på dagen.

Overvåg dit helbred

En pulsmåler ur ikke kun hjælper dig med at holde styr på din puls, men også for din generelle sundhed. En pulsmåler giver dig mulighed for at opdage helbredsproblemer, som du ikke ville bemærke ellers. For eksempel kan du finde din puls går op hurtigt, selv om du bare gør lette øvelser. Dette er et klart tegn på, at noget kunne være galt med dit helbred.

Bevar dit Disciplin

Hvis du ikke har en træner eller coach for at holde dig disciplineret løbet af din træning, kan en pulsmåler være en stor erstatning. Det kan fortælle dig, når din træning falder under din ideelle intensitet, så du straks kan forbedre dine præstationer.