Fordelene af isokinetisk motion

En ny form for træning kaldes isokinetisk motion tager nogle dele af fitness verden med storm. Denne form for generel motion kan være en måde for nogle personer at finjustere deres magt træningsprogrammer.

Isokinetisk øvelse er en øvelse, der anvender en vifte af bevægelse samtidig med at kontrollere hastigheden af ​​sammentrækning. I isokinetisk motion, er der en konstant hastighed af bevægelsen med et fast beløb af resistens. En af de bedste eksempler er en stationær cykel, maxes på et bestemt rpm (omdrejninger per minut). På disse cykler, den maksimale omdrejningstal tilvejebringer styring af muskelsammentrækning hastighed og tilpassede indstillinger giver resistens.

Fordele ved Isokinetisk Motion

En af de vigtigste fordele ved isokinetisk øvelse er, at det kan kontrolleres for at undgå skader. Som eksempel kan nævnes motionscyklen, kan tilpasses indstillinger reducere risikoen for en modstand baseret skade eller en, der sker fra pedalerne for hurtigt.

Fordi isokinetisk motion er en forholdsvis kontrolleret form for motion, er det ofte brugt i fysisk terapi. Dygtige fysiske fagfolk terapi kan omfatte isokinetiske stationære maskiner som del af et behandlingsregime for sund opsving efter en skade eller kirurgisk procedure. I virkeligheden, ifølge nogle eksperter, isokinetiske træningsmaskiner stadig på vej fra den fysiske terapi kontor ud til den almindelige befolkning.

Som en ekstra fordel ved isokinetisk motion, nogle hævder, at det virker mere relaterede muskelgrupper ved at fremme ændringer i forhold af muskel brug. Da modstanden ændres, musklerne oplever varians, og det kan fremme en større vifte af træningsresultater.

Ifølge nogle eksperter, kan isokinetisk motion have en positiv effekt på de centrale muskler, der stabiliserer og bærer kroppen og støtter rygsøjlen. Når brugeren skrider gennem visse isokinetiske øvelser, de målrettede muskelgrupper vil i nogle sanser, er afhængige af støtte fra de centrale muskler. Undervisere, der nævner kernen som en sidegevinst ved denne form for motion påpege, at de centrale muskler ikke er målrettet i disse aktiviteter, og personer, der ønsker at opbygge en stærk kerne bør omfatte specifikke kerne arbejde som ab crunches, balance aktiviteter og meget mere.

Isokinetisk Motionsudstyr

En af de mest populære typer af store isokinetisk træningsredskab på markedet kommer i form af Cybex maskiner. Fitness-maskiner fra denne virksomhed specialiseret i at yde isokinetiske motion principper for brugerne. Vægt sæt Variable hjælpe udforme en bestemt rutine til behovene i et fitnesscenter deltager. Dygtige undervisere kan vise begyndere, hvordan man bruger disse maskiner korrekt, for at få fordelene ved isokinetisk motion.

Sammen med Cybex maskiner, er fitness sælgere kommer ud med nogle nye redskaber, herunder isokinetiske balance bolde og andre mindre fitness hjælpemidler, der kan lette typer isokinetisk motion. Som lærer mere og mere om denne type træning aktivitet, mere af den slags gear på markedet betyder, at disse muligheder kan være på vej til de lokale fitnesscentre og sundhed klubber. Hold øje åben for isokinetiske motion muligheder og måder at udforme en power workout rutine, som vil have den bedste effekt på en lang række muskelgrupper.