Forår 2012 Trend: Pastel Manicure

I den nye sæson, er pastel nuancer af manicure vil være valget af mange. Denne tendens er især populær og relevant i det tidlige forår, fordi dæmpede og bløde farver vil supplere den blege hud på hænder og ansigt efter vintersæsonen.
Forår 2012 Trend: Pastel Manicure

Får du klar til shopping til at købe den nye foråret 2012 produkter? Glem ikke om de bløde påske nuancer. Og hvis du spørger, hvad det er, vil vi give dig et svar. Det er nok til at huske de tre hovedgrupper af pastelfarver, som er relevante i foråret 2012.

Mint neglelak Shades

De nuancer af mynte var populære på catwalken, mens præsentere forårets kollektioner. Det er en flot farve til at gå fra vinter til forår, fordi den ligner den spirende grønne, trods ikke så lyse. Universalitet farven er i det faktum, at det "virker" med enhver hudfarve, tilføjer pænheden og ryddelighed til alt, herunder rocker outfit.

Forår 2012 Trend: Pastel Manicure

Lilac Manicure Shades

Disse nuancer ser bedst på oliven huden, og huden af mellem- og mørke toner. Lyset hud vil se værre med det. Så før du køber en lilla nuance, prøv det i butikken, hvis det er muligt.

Forår 2012 Trend: Pastel Manicure

Pale Pink

Pale pink er en stor accent til at supplere foråret flush og blomstermotiver i kjoler. Tendensen er for blank pink neglelak, mens mat belægning er ikke for den lyserøde farve. Det kan kombineres med glitter. Du ved ikke med sikkerhed, hvilken nuance til at vælge? Saml farven afhængigt af din læbestift eller rouge.

Forår 2012 Trend: Pastel Manicure