Fodring Økologiske fødevarer til din buksetrold

Fodring Økologiske fødevarer til din buksetrold

Organiske toddler fødevarer har vundet popularitet med god grund. Som forældre lære de potentielle sundhedsrisici fra pesticider belæsset fødevarer, de søger efter økologiske fødevarer til at brødføde deres familier. Takket være øget efterspørgsel, er det nemt at finde økologiske muligheder for din yngste familiemedlemmer.

Hvorfor spise økologiske Matters for småbørn

Ifølge resultaterne udgivet i 2012 af American Academy of Pediatrics (AAP), er der ingen direkte beviser for, at spise økologiske fødevarer har en ernæringsmæssig fordel i forhold spise fødevarer dyrket konventionelt. Men resultaterne tyder nogle vigtige fordele. Spise økologiske fødevarer udsætter forbrugerne til færre pesticider, der potentielt forårsage sygdom; økologiske fødevarer indeholder højere niveauer af C-vitamin og fosfor end andre fødevarer, og de kan nedsætte risikoen for at udvikle antibiotika-resistente bakterier.

Børn spiser Økologisk

Spise økologisk kan være særligt vigtigt for børn. Kristin Andolaro, MS, RD, CHES, LDN, og Virtua Registreret diætist sagde: "Som AAP påpeger, undgå pesticider og potentielt resistente bakterier så meget som muligt er, hvad der er bedst for hjernens udvikling af børn, så den yngre, det bedre. "

Økologisk Label Betydning

Andolaro mener det er også vigtigt for forbrugerne at uddanne sig om definitionen af ​​"økologisk". Ikke alle økologiske fødevarer er skabt lige, og bare fordi et produkt er udstyret med en organisk label, betyder ikke, det er sundt.

"Jeg føler, at det er meget vigtigt at vide, at hvis du vil købe økologiske fødevarer for at sikre, at de er 100% økologisk," sagde Andolaro. "100% økologisk betyder, at maden kun lavet med økologiske råvarer, hvis du køber fødevarer mærket" økologisk "de indeholder mindst 95% økologiske ingredienser, og at 5% kan dyrkes med pesticider."

Økologiske Toddler Food Options

Det plejede at være svært at finde økologiske toddler fødevarer, men i dag er der et stort marked, der henvender sig til denne aldersgruppe. Som tilgængelighed øges, så gjorde valget. Følgende er steder at kigge ind, hvis du jagt ned økologiske fødevarer egnet til småbørn:

Din lokale landbrugerens marked

Landmandens markeder er gode steder at finde økologisk frugt og grønt. Du kan også finde økologiske mel eller korn, kød eller honning (aldrig give honning til børn under et år på grund af risikoen for botulisme). Landmandens markeder er rigeligt i sommermånederne, men mange holder åbent gennem efteråret.

Sprout økologiske fødevarer

Over 230.000 forældre valgte Sprout økologiske fødevarer som en rød Tricycle 2013 "Mest Awesome Award" vinder. De tilbyder enestående aromatiseret, bærbare økologiske fødevarer til småbørn. Den anmeldelse Stew gav Sprout Organics en stor revision for deres chef-skabte produkter, smag, sort, emballering og ernæring. Sikker Mama lide den friskhed og bekvemmelighed Sprout er fødevarer.

Indstillinger

Fodring Økologiske fødevarer til din buksetrold

Spirer 'Toddler Pouch

Drikkelige pureer muligheder omfatter æble brombær og spinat med boghvede; fersken, banan, og græskar med quinoa; acai bær superfruit, og blåbær superfruit. Toddler snacks er også tilgængelige, og frugt og veggie korn snacks, frugt og veggie sprøde tygger, og frugtagtig yoghurt bites.

Hvor kan jeg købe

Spire produkter kan købes hos VineMarket.com, sammen med andre landsdækkende forhandlere. Find et online eller i nærheden af ​​dig. Toddler poser koste omkring $ 2,00. Snacks koste omkring $ 6.

Jordens bedste

Jordens Bedste har et imponerende udvalg af økologiske fødevarer for småbørn at funktionen Sesame Street figurer til at hjælpe opmuntre dit barn til at spise. Jordens bedste mini måltider og super puré poser vandt en 2013 Cribsie Award, nomineret og stemt om af moms.

Indstillinger

Selections inkluderer snacks, supper, pizza, frosne måltider, popkorn, fransk toast pinde, havregryn, kolde korn, frosne mini vafler, frugt og yoghurt smoothies, kiks og korn barer. De tilbyder også en økologisk buksetrold formel for børn et år og ældre.

Hvor kan jeg købe

Du kan købe Jordens bedste på deres hjemmeside eller i mange dagligvarebutikker som Wegmans. Find flere butikker ved hjælp af deres locator.

På selskabets hjemmeside, en kasse med ahorn & brunt sukker havregryn omkostninger under $ 6,00; en to pack ost ravioli mini måltid er omkring $ 5,50; fersken yoghurt pust er under $ 4,00, og en 23,2 ounce beholder deres lille barn formel udgifter under $ 37,00.

Happy Family

Dette selskab blev lanceret i 2006 og drives af moms. Kåret som en af de hurtigste økologiske fødevarevirksomheder i nationen af Inc. i to år og "Rockstar af den nye økonomi" i 2012 af Fast Company, blev deres produkter fremhævet i flere publikationer som Readers Digest. The Vintage Mor rangeret Happy Family produkter af høj for deres sort, bekvemmelighed og ernæring. Hun gav også høje karakterer for smag, som hun siger i en bedømmelse, at selv de voksne nyde.

Indstillinger

Fodring Økologiske fødevarer til din buksetrold

Glade Tot Skåle

Lykkelig familie produkter til småbørn omfatter måltid skåle, frugt og grøntsager pust, blandinger af frugt og grøntsager, blandinger kokosmælk, toddler mælk, græsk yoghurt blandinger, cookies og buksetrold barer. De fleste produkter kommer i deres varemærke "ingen BPA" pose for nem transport og spise.

Ifølge en pressemeddelelse, at Happy Family nylig gået sammen med Stonyfield Farm, en top producent af økologiske mejeriprodukter, tilbyder bærbare yoghurt poser til babyer og småbørn. De YoTot poser er lavet til småbørn og koste omkring $ 1,50 per pose.

Hvor kan jeg købe

Lykkelig familie produkter kan købes på deres hjemmeside, Amazon og mange dagligvarer og detailbutikker. Priserne for poser rækkevidde er omkring $ 2,00; buksetrold måltid skåle og ernæring shakes er under 4,50 dollar hver.

NurturMe

NurturMe gør økologisk frysetørrede frugt og veggie måltider til småbørn. ABCs & Have Ærter gav NurturMe høje karakterer for deres produkt sort, frisk smag, ernæring og brugervenlighed. Plush Lille baby viser i en bedømmelse, at de elsker NurturMe produkter på grund af deres portabilitet, brugervenlighed, ernæring, og ingredienser.

Indstillinger

NurturMe måltid markeringer omfatter quinoa korn, frugt og grøntsager, blandede måltider og frugt og veggie snacks. For at bruge, tilsæt vand eller modermælk (eller mejerimælk) til de tørrede ingredienser og bland godt.

Hvor kan jeg købe

Du kan købe NurturMe produkter på deres hjemmeside og i butikker over hele landet; bruge deres locator for at finde en tæt på dig. NurturMe poser sælge for omkring $ 1,50 per pose. Korn er omkring $ 6 og snacks koste omkring $ 3.

Plum Organics

Plum Organics har et pænt udvalg af økologiske fødevarer til dit barn. Hjemmelavet for Ella gav virksomhedens produkter en positiv anmeldelse af deres udvælgelse, kvalitet ingredienser, og smag. I 2013 blev det rangeret # 19 på Forbes liste af Amerikas mest lovende virksomheder.

Indstillinger

Plum Organics tilbyder yoghurt, "Mish Mash" smoothie blandinger, der omfatter frugt, grøntsager og fuldkorn, mad skåle, ernæring barer, popkorn, blandinger af frugt og grøntsager, snacks, teeny frugt tygger og ernæring shakes.

Hvor kan jeg købe

Plum Organics fødevarer kan købes på deres hjemmeside, på Amazon og i mange detail stores.Use deres online butik-finder til at finde en butik nær dig. Priserne spænder fra omkring $ 2.50 for en Mish Mash pose og $ 5,00 for en seks tæller kasse med ernæring barer, til mellem $ 3,50 og $ 3,75 for teeny frugt chews og Bistro Blend måltid skåle.

Lav din egen

Du kan strække værdien af ​​din mad dollars ved at gøre dine egne økologiske buksetrold opskrifter. Der er mange bøger og hjemmesider om emnet, eller du kan tilpasse dine yndlingsopskrifter til småbørn ved at bruge økologiske ingredienser og betjener toddler størrelse portioner.

Her er flere ideer:

 • Tilføj finthakket eller pureret økologisk frugt til økologisk yoghurt naturel.
 • Fodring Økologiske fødevarer til din buksetrold

  Økologisk Tumling Pasta Primavera

  Serveres dit barn kogte og hakkede grøntsager og frugter.

 • Forbered organisk varmt korn og tilføje økologiske banan skiver eller finthakkede bær.
 • Lav din egen æblemos i den langsomme komfur ved hjælp af økologiske æbler. Madrester kan fryses til senere brug.
 • Steg en økologisk kylling og terninger eller puré kødet. Du kan også tilføje det til supper eller gryderetter.
 • Drys revet økologisk cheddar ost over varm organisk albue makaroni.
 • Gør hjemmelavet økologisk frugt snacks.
 • Ændre økologisk babymad opskrifter til småbørn ved at holde ingredienser chunky stedet for purere.

Andolaro tilbyder følgende yderligere forslag:

 • Top 100% økologisk frugt med vanille græsk yoghurt. Tilføj dine foretrukne frugter og drys hjemmelavede granola på toppen.
 • Dyp 100% økologiske grøntsager, såsom baby gulerødder og peber strimler, i hummus.
 • Brug græs fodres oksekød at gøre skyderne (godt klaret) og lave dine egne søde kartofler fries. Bare skære sød kartoffel til størrelse (du kan bruge en mandolin); tilføje olivenolie og bages.
 • Kale chips er sjovt at lave og let at spise. Du kan endda købe grønkål forskåret at gøre det lettere at forberede. Tilføj olivenolie og en lille mængde havsalt til grønkål og bage.
 • Top 100% økologiske kiks med smeltet ost og en avocado skive.

En sund start

Du kan give din småbørn en sund start ved at fodre dem økologiske fødevarer. Når du giver dem en bred vifte af økologiske frugter, grøntsager, fuldkorn og sunde snacks tidligt i livet, er du lægge grunden til en levetid på sund kost og velvære. Som Andalaro sagde: "Dit immunsystem begynder i munden og ca. 90% af immunsystemet er i tarmen, så hvad du lægger i det betyder noget for hele din krop."